اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم سیار پارت هی خراب میشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیم سیار پارت هی خراب میشه

سلام خوبین دوستان

من یه سیم سیاری دارم از وقتی خازن ورودی پلی استر 1 میکرو 670 ولت و مقاومت 2 اهم 100 اهم ترکیده بعلت گرمای مقاومت وقتی 5 دبود 1n4007 تو مسیر ک سوخته بود رو عوض میکنم دوباره این دیود ها بعد یساعت استفاده از محافظ میسوزه ( البته بجا 100 اهم 2 وات > مقاومت 2 وات 10 اهم گزاشتم میتونه علت ازین باشه ؟

نوشته اصلی توسط Eca Tabriz نمایش پست ها
    سلام خوبین دوستان

من یه سیم سیاری دارم از وقتی خازن ورودی پلی استر 1 میکرو 670 ولت و مقاومت 2 اهم 100 اهم ترکیده بعلت گرمای مقاومت وقتی 5 دبود 1n4007 تو مسیر ک سوخته بود رو عوض میکنم دوباره این دیود ها بعد یساعت استفاده از محافظ میسوزه ( البته بجا 100 اهم 2 وات > مقاومت 2 وات 10 اهم گزاشتم میتونه علت ازین باشه ؟

سلام و درود.
    بله به احتمال زیاد علت از مقاومت 10 اهمی که بجای 100 اهم گذاشتید ظاهرا این مقاومت با خازن پلی استر موازی شده و شما بجای 100 اهم خودش 10 اهم گذاشتید که این باعث میشه ولتاژ تغذیه مدار بره بالاتر و به قطعات دیگر هم اسیب بزنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

سلام و درود.
      بله به احتمال زیاد علت از مقاومت 10 اهمی که بجای 100 اهم گذاشتید ظاهرا این مقاومت با خازن پلی استر موازی شده و شما بجای 100 اهم خودش 10 اهم گذاشتید که این باعث میشه ولتاژ تغذیه مدار بره بالاتر و به قطعات دیگر هم اسیب بزنه.
      خیلی ممنون

دیدگاه

سلام خوبین دوستان

بله احتمالا همینه
        جدیدترین ویرایش توسط smartee; ۱۰:۰۳ ۱۴۰۵/۰۳/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smartee نمایش پست ها

با سلام
          نه
          جسارتا از چی میتونه باشه چون فابریک همینا سوخته بود البته اینم بگم سیم سیم سیار 4 متره اینم در نظزر بگیرین

دیدگاه

جسارتا از چی میتونه باشه چون فابریک همینا سوخته بود البته اینم بگم سیم سیم سیار 4 متره اینم در نظزر بگیرین
            طول سیم ارتباطی نداره
            جدیدترین ویرایش توسط smartee; ۱۰:۰۳ ۱۴۰۵/۰۳/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X