اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای تعمیر محافظ برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی برای تعمیر محافظ برق

درود ...
    یه محافظ کاوه الکتریک دارم ... با مشکل خاموشی بدستم رسیده است... آی سی LM324 و خازن 474 و ال ای دی سبز آن و خازن های الکترولیت و دیود های زنر را تعویض کرده ام ...
    محافظ به محض اتصال به برق سبز میشود و چراغ زرد مر بوط به نوسان ولتاژ باهم روشن میشود...( دو چراغه شده است..)
    ۳ تا آی سی عوض کرده ام درست نشد...
    مقاومت هارا دانه به دانه تست کرده ام و همگی سالم بودند....
    بنظر شما مشکلش از چیست؟ تمام قطعات برد سالم هستند اما چرا تایمر دستگاه کار نمیکند؟؟و تشخیص ولتاژ نوسان میدهد؟
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
    درود ...
    یه محافظ کاوه الکتریک دارم ... با مشکل خاموشی بدستم رسیده است... آی سی LM324 و خازن 474 و ال ای دی سبز آن و خازن های الکترولیت و دیود های زنر را تعویض کرده ام ...
    محافظ به محض اتصال به برق سبز میشود و چراغ زرد مر بوط به نوسان ولتاژ باهم روشن میشود...( دو چراغه شده است..)
    ۳ تا آی سی عوض کرده ام درست نشد...
    مقاومت هارا دانه به دانه تست کرده ام و همگی سالم بودند....
    بنظر شما مشکلش از چیست؟ تمام قطعات برد سالم هستند اما چرا تایمر دستگاه کار نمیکند؟؟و تشخیص ولتاژ نوسان میدهد؟
    سلام.
    ترانزیستور های برد را هم چک کردید؟
    شاید مشکل از ترانزیستور های کنترل ال ای دی ها باشد
    انها را پیدا و تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

سلام.
      ترانزیستور های برد را هم چک کردید؟
      شاید مشکل از ترانزیستور های کنترل ال ای دی ها باشد
      انها را پیدا و تعویض کنید.
      درود...
      یکعدد ترانزیستور به شماره c945 برای کنترل رله داشت که آن را هم تعویض کردم اما نتیجه ای نداشت...
      یک مدار باید پیدا کنم و محافظ با lm324 را از اول با تحلیل بسازم.... از منبع تغذیه خازنی و خود رله و ترانزیستور کنترل رله برد استفاده کنم...
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

اگر میشه از برد یک عکس بدید شاید بشه تعمیرش کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X