اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد تعمیر منبع تغذیه خطی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد تعمیر منبع تغذیه خطی

با سلام و عرض ادب
    یه منبع تغذیه خطی از یکی ازدوستام گرفتم با ولتاژ های خروجی ۱۸.۱۵.۱۲.۹.۶.، ولی یه سری از سیم هاش قطع هستن،،میخواستم راهنمایی کنید جهت لحیم سیم ها،،،فقط یه مشکلی هست که من نمیدونم منفی این ترانس کدوم یکی از سیم هاهسن،،چون در قسمت ثانپیه ۶ تا سیم در اومده..بعد یه سوال دیگه که داشتم این هست که برای گرفتن ولتاژ خروجی با مولتی متر باید مولتی رو روی دی سی بزارم یا ac یعنی ترانس رو به ۲۲۰ وصل کنم و مستقیم با مولتی متر اون سیم های ثانویه رو ولتاژ بگیرم منظورم هست..بعد این مدار خازن نداره یه ترانس داره با ۴ تا دیود و یه مقاومت.من خوندم کع یه خازن هم باید سر راهش باشه یا نیازی نیست..ممنوپ میشم اگر راهنمایی کنید

سلام. با ارسال یک یا چند عکس من و دوستان بهتر میتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

برای ارسال عکس میتونید تو گوگل یا ذره بین بنویسید آپلود عکس و عکستون رو تو یکی از سایتها آپلود کنید و لینک عکس رو اینجا بفرستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
      سلام. با ارسال یک یا چند عکس من و دوستان بهتر میتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

برای ارسال عکس میتونید تو گوگل یا ذره بین بنویسید آپلود عکس و عکستون رو تو یکی از سایتها آپلود کنید و لینک عکس رو اینجا بفرستید.
      لطفا یک سایت جهت اپلود عکس ها به من معرفی کنید

دیدگاه

درود این عکس ترانس و سوییچ و پل دیود دست ساز هست،،،مشکل من فقط این هست که نمیدونم سیم منفی ترانس کدوم هست که به خروجی وصلش کنم،،یاالبته نظر خودم اسنه که خروجی ولتاژ مثبت رو به قسمت کاتذ دیود ها لحیم کنم که خروجی مثبت بهم میده و یه سیم هم به مثبت دیود ها لحیم کنم که خروجی منفی بهم میده،،یا اینکه سیم منفی رو باید جداگانه وصل کنم لطفا راهنمایی کنید،،
        بعد یه سوال دیگه اگر من ترانس رو مستقیم به ۲۲۰ .صل کنم براب ولتاژ گیری اون چنتا سیم مولتی متر رو با روی دی سی قرار بدم یا ac ؟؟؟بعد سیم منفی کدوم میشه..با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
          درود این عکس ترانس و سوییچ و پل دیود دست ساز هست،،،مشکل من فقط این هست که نمیدونم سیم منفی ترانس کدوم هست که به خروجی وصلش کنم،،یاالبته نظر خودم اسنه که خروجی ولتاژ مثبت رو به قسمت کاتذ دیود ها لحیم کنم که خروجی مثبت بهم میده و یه سیم هم به مثبت دیود ها لحیم کنم که خروجی منفی بهم میده،،یا اینکه سیم منفی رو باید جداگانه وصل کنم لطفا راهنمایی کنید،،
          بعد یه سوال دیگه اگر من ترانس رو مستقیم به ۲۲۰ .صل کنم براب ولتاژ گیری اون چنتا سیم مولتی متر رو با روی دی سی قرار بدم یا ac ؟؟؟بعد سیم منفی کدوم میشه..با تشکر

https://uploadkon.ir/uploads/63d226_...519-091540.jpg
          با سلام و درود...
          اولا که ترانس ،،سیم مثبت و منفی ندارد ...
          از هر کدام از سیمهای ترانس،که به پل دیود متصل کردی،. بعد از
          خروجی از پل دیود،، مثبت و منفی،را مشخص می کنیم .. بعد از پل دیود...ولتمتر را روی ..ولتاژ ،،DC,,,قرار می دهیم ..یعنی،سلکتور ولتمتر را روی. DC , می چرخانیم‌....
          ..بنابراین قبل از پل دیود ..AC ..
          ,,و بعد از پل دیود ،،DC،، داریم

دیدگاه

درود،،دوست عزیز الان این عکس هایی که من فرستادم رو نیگاه کنید فقط اگر میتونید به منبگید که کدوم سیم رو به کجا وصل کنم البته من قسمت سوییچش رو بلدم نصب کنم فقط اون قسمت پل دیودش رو نمیدونم باید کجاش لحیم کنم یعنی کدچم سیم های ترانس رو باید به پل دیود لحیم کنم..بعد یه سوال دیگه اون پل دیود فقط یدونه سیم مثبت بهش وصل کنم خودش ولتاژ منفی و مثبت رو ب ام تولید میکنه ...یا باید دوتا سیم بهش وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
              درود،،دوست عزیز الان این عکس هایی که من فرستادم رو نیگاه کنید فقط اگر میتونید به منبگید که کدوم سیم رو به کجا وصل کنم البته من قسمت سوییچش رو بلدم نصب کنم فقط اون قسمت پل دیودش رو نمیدونم باید کجاش لحیم کنم یعنی کدچم سیم های ترانس رو باید به پل دیود لحیم کنم..بعد یه سوال دیگه اون پل دیود فقط یدونه سیم مثبت بهش وصل کنم خودش ولتاژ منفی و مثبت رو ب ام تولید میکنه ...یا باید دوتا سیم بهش وصل کنم
              با سلام و عرض وقت بخیر ...
              ۱،،،،سیمهای. مشکی و سبز .
              متصل به ۲۲۰ ولت ...
              ..
              ۲،،،سم‌های خروجی ترانس ....
              که در اینجا ما از هر قسمت دوتا سیم داریم ....
              نمی دانم چرا دوتا سیم پیچیدید ...شاید برای امپر بالاتر .

یا سیم قویتر نداشتید .. یا برای راحتی کار ..
              ..به هر حال ...به ورودی پل دیود دوتا سیم وصل میکنیم‌...( به فرض، اینکه همه تک سیم باشند )..
              .....حالا هر کدام را خواستید متصل کنید ..فرقی ندارد..

.. فقط باید ولتار دلخواهتون را با ولتمتر مشخص،ونید ..
              و بعدش ان دوسیم را به پل دیود متصل می کنید ..
              البته وصل کردن به پل دیود را حتما بلد هستيد دیگه ...
              آره؟ ...
              اگه نه ،،که در اینجا بیان کنم ..
              ..ممنون اگه سوالی داشتی بپرس در خدمتیم‌

..
              جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۲۳:۱۹ ۱۴۰۵/۰۳/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X