اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تلویزیون پارس گروندیگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تلویزیون پارس گروندیگ

سلام من یک تلویزیون پارس گروندیگ crt دارم به ابعاد ۲۱ اینچ و به مدل ۷-۵۵۹۳ t55-621
    متاسفانه چیز دیگری جز یک کد ۰۳۰۶۹۴ در پشت دستگاه از مدل دستگاه پیدا نکردم.
    تصویر از حدی که باید بزرگتر است و از ابعاد صفحه بیرون زده است و نویز افقی دیده دیده میشود. به نظر شما چطور باید آن را تعمیر کرد؟ آیا این تلویزیون منوی مخفی سرویس دارد؟ یا باید آن را باز کرد و با پتانسیومتر تنظیمات را انجام داد؟ باید تصویر کوچکتر شود. و به نظر شما نویز افقی از چیست؟​

نوشته اصلی توسط 88arad88 نمایش پست ها
    سلام من یک تلویزیون پارس گروندیگ crt دارم به ابعاد ۲۱ اینچ و به مدل ۷-۵۵۹۳ t55-621
    متاسفانه چیز دیگری جز یک کد ۰۳۰۶۹۴ در پشت دستگاه از مدل دستگاه پیدا نکردم.
    تصویر از حدی که باید بزرگتر است و از ابعاد صفحه بیرون زده است و نویز افقی دیده دیده میشود. به نظر شما چطور باید آن را تعمیر کرد؟ آیا این تلویزیون منوی مخفی سرویس دارد؟ یا باید آن را باز کرد و با پتانسیومتر تنظیمات را انجام داد؟ باید تصویر کوچکتر شود. و به نظر شما نویز افقی از چیست؟​
    درود..
    خازن های 160 ولتی روی سمت ترانزیستور هوریزانتال چک و بررسی شوند و درصورت خرابی تعویض شوند. ( نزدیک ترانس های ولتاژ یک ترانزیستور بزرگ است که به یک هیت سینک آهنی متصل است معمولا شماره آن d2499 است) و خازن های پلی استر روی خط کلکتور ترانزیستور هوریزانتال حتما تعویض شوند....
    مشکل باید رفع شود...​
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X