اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USBخور کردن ظبط CD خور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : USBخور کردن ظبط CD خور

نوشته اصلی توسط sobhan013 نمایش پست ها
    با دقت بیشتری گرفتم .ولی دیگه از این بهتر نمیشه گرفت شما زوم کنی کاملا مشخصه- به هر حال موبایله .DSLR که نیست.
    شما منظورت: L-R سوکت کاست ضبطه دیگه.
    درسته. (دورش کادر قرمز کشیدم)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

http://www.mediafire.com/file/4y4ybk...س+برد.rar
    اون آی سی که با کادر زرد مشخص کردم
    شماره آی سی چند میباشد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها

الان چی شد
      اهان تازه نقل و قول زدم عکس باز شد.
      جدیدترین ویرایش توسط sobhan013; ۱۶:۳۰ ۱۳۹۶/۰۴/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها

خدمت شما:
        کمپانی روش چسب ریخته بود دید نداشت با کلی تلاش پاکش کردم تونستم چندتا عددش رو بخونم و بعد با سرچ تو نت به این رسیدم به احتمال 99 درصد همینه تعداد پایه هاش که با دیتاشیت برابر واینکه IC کنترل صدا هم هست (یه ارم شبیه ارم فییلیپس هم که روشه) پس تمام مشخصات یکیه و خودشه
        دیتاشیت:

عکس ای سی:
        جدیدترین ویرایش توسط sobhan013; ۰۱:۴۵ ۱۳۹۶/۰۴/۰۶.

دیدگاه

بهترین کار برای شما این هست که خروجی صدا ی رادیو بر روی این آی سی را پیدا بکنید که احتمالاً از خازن استفاده شده است وبا سیم خروجیها را به رله 2 کنتاکت متصل بکنید و با استفاده از یک کلید رله و برد mp3 را خاموش و روشن بکنید .....
          برای + هم میتوانید از ولتاژی که به آنتن برقی میرود کمک بگیرید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام
            بله راه های زیادی هستش
            یکیش مثلا اینه که توذهن بنده هستش پخش رو aux خور کنیم و هر وقت نیاز بود ماژول رو بافیش بهش وصل کنیم
            وقتی ماژول وصله صدای ماژول میاد و وقتی ماژول به فیش وصل نیست صدای رادیو میاد
            این راه هم هست که به نظرم خوب و عملیه
            راه دیگه هم اینه که خروجی ماژول مستقیم به امپ پخش وصل بشه من این روش رو توصیه نمی کنم
            بدرود
            سلام مهندس شما این پخشو رو پراید تست کردی؟ اگه تست کردی شما فیلمشو تو آپارات گذاشتی ؟ بگو دیگه فلشت مارکش چیه فلش سوزوندم می خوام فلش بخرم بگو تو به اسم علی تو آپارات تست کردی پخشتو ؟
            جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۶:۱۵ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸. دلیل: قلط املایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
              سلام مهندس شما این پخشو رو پراید تست کردی؟ اگه تست کردی شما فیلمشو تو آپارات گذاشتی ؟ بگو دیگه فلشت مارکش چیه فلش سوزوندم می خوام فلش بخرم بگو تو به اسم علی تو آپارات تست کردی پخشتو ؟
              سلام
              بله پخش پراید بود نام کاربری تو اپارت هم ali_mohandes هست که فیلم های خودم هستش
              فلش بنده مارکش کینگ مکسه ولی چیپش سندیسک حدود 6 یا 7 ساله (یکم کم وزیاد )دارمش تاحالا اخ نگفته
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                بله پخش پراید بود نام کاربری تو اپارت هم ali_mohandes هست که فیلم های خودم هستش
                فلش بنده مارکش کینگ مکسه ولی چیپش سندیسک حدود 6 یا 7 ساله (یکم کم وزیاد )دارمش تاحالا اخ نگفته
                موفق باشی
                سلام داداش مرسی میگی از کجا خریدی این پنلو ؟ کجا هستی؟ اگه تهران یا کرج هستی یه آدرس از جایی که بردو تهیه کردی بگو طرح نقششو میذاری منم یه ضبط برای خودم دستو پا کنم مرسی

دیدگاه

سلام داداش مرسی میگی از کجا خریدی این پنلو ؟ کجا هستی؟ اگه تهران یا کرج هستی یه آدرس از جایی که بردو تهیه کردی بگو طرح نقششو میذاری منم یه ضبط برای خودم دستو پا کنم مرسی
                  این پنل رو از فروشگاه های اینترنتی هم میتونی تهیه کنی اگر نمیدونی کجاهادارن
                  شما الان دقیقا میخوای اون پخش ماشین که ساخته بودمو بسازی؟؟/یا نه پخش رو فلش خورش کنی؟؟چون اگر نگاه کرده باشی چند تا ویدئو هست یکی پخش رو فلش خور کردیم یکی هم هست کلا از 0 تا 100 پخش رو خودم ساختمش
                  پاینده باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

این پنل رو از فروشگاه های اینترنتی هم میتونی تهیه کنی اگر نمیدونی کجاهادارن
                    شما الان دقیقا میخوای اون پخش ماشین که ساخته بودمو بسازی؟؟/یا نه پخش رو فلش خورش کنی؟؟چون اگر نگاه کرده باشی چند تا ویدئو هست یکی پخش رو فلش خور کردیم یکی هم هست کلا از 0 تا 100 پخش رو خودم ساختمش
                    پاینده باشید
                    سلام میخوام اینو فلش خور کنم فروشگاه های اینترنتی آدرس مارو از کجا می فهمن؟http://s6.uplod.ir/i/00895/zdkrpjsr1hs3.jpg

دیدگاه

سلام میخوام اینو فلش خور کنم فروشگاه های اینترنتی آدرس مارو از کجا می فهمن؟http://s6.uplod.ir/i/00895/zdkrpjsr1hs3.jpg
                      اول ثبت نام می کنی و ادرس و .....همه رو میدی
                      بعدش هرچی خواستی به سبد خرید اضافه می کنی و اخر سر می پردازی بسته به مسیر و ...سه روز تا یه هفته طول می کشه تا بیاد در خونتون
                      این دستگاهتونو باید درشو باز کنید و ورودی امپشو پیدا کنید یا اگر ورودی aux داره باید خروجی بورد رو به همین جا وصل کنید
                      بدرود
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اول ثبت نام می کنی و ادرس و .....همه رو میدی
                        بعدش هرچی خواستی به سبد خرید اضافه می کنی و اخر سر می پردازی بسته به مسیر و ...سه روز تا یه هفته طول می کشه تا بیاد در خونتون
                        این دستگاهتونو باید درشو باز کنید و ورودی امپشو پیدا کنید یا اگر ورودی aux داره باید خروجی بورد رو به همین جا وصل کنید
                        بدرود
                        سلام این ضبط سی دی هم پلی میکنه ولی باید سی دی ترک باشه بدون برد خاصی میشه فلش خورش کرد؟ یه جوری فرمتشو دور بزنی؟

دیدگاه

سلام این ضبط سی دی هم پلی میکنه ولی باید سی دی ترک باشه بدون برد خاصی میشه فلش خورش کرد؟ یه جوری فرمتشو دور بزنی؟
                          نمی دونم اگر هم بشه بنده اطلاعی ندارم
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                            اول دیتا شیت ایسی پردازننده CD رابگیریدچک کنید میتونه ازفرمتهای MP3/AAC/WMA داره یانه
                            اگه داشته باشه بایددوستانی پیدا کنی که برنامه های مربوطه این فرمتهارا بنویسه
                            تازه بدش یک پروگرامرمیخوای که به این میکروتزریق کنی
                            بدش بایدلنزدستگاه وشایدهم اسلایدفلت این بردتغییراتی بخوادو......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin8speed نمایش پست ها
                              سلام دوستان من یک ظبط 206 داریم خوب فرانسویا که aux نداره و cd رادیو و چنجر میخوره خوب از این بردای فلش خور براش خریدیم فقط یه مشکل هست دوستان خواهشا فوری

این ظبطه خوب حالا نمیشه کاری کرد که با زدن کلید چنجر اون برد فلش خور روشن بشه و کار کنه ؟؟؟؟ اگر میشه هر جوری که میشه بگید :-(
                              مشکل اصلی من اینه که وقتی ظبط رو روشن میکنم صدا رو صدا میشه چون خروجی بلندگو تو حالت رادیو با کیت فلش خور مشترک میشه نویز رادیو میفته روش یا رو cd که صدا رو صدا میشه هر کی هر روشی بلده خواهشا بگه هیچ کی تو شهر ما راهی بلد نبود

هر کی هم عکس یا سوالی داره برا راهنمایی بگه من در خدمتم
                              باسلام جناب پایه های ورودیش پایه های چندو چند میشه من هرچی گشتم پیدا نکردم بیزحمت یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein.shrad نمایش پست ها
                                باسلام جناب پایه های ورودیش پایه های چندو چند میشه من هرچی گشتم پیدا نکردم بیزحمت یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
                                برای اینکه صدا به صدا نشه باید خروجی صدای تیونر رادیو رو قط کنی بعد بدی به خروجی صدای برد .....
                                بهترین روش همین هست
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X