با سلام و عرض خسته نباشید.من یه رسیور kain مال سال 2004 دارم که دیگه کار نمیکنه.دقت کردم دیدم خازن 1000میکرو فارادیش باد کرده(سوخته).عوضش کردم ولی بازم رسیور روشن نمیشه.به ورودی ها ولتاژ 12 ولت دادم.تو یکیشون سون سگمنت های جلو پنل روشن شد.میشه راهنماییم کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل رسیور
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل رسیور
اینکار شما اصلا اصولی نبوده و همین کار خودش آسیب زننده هست.همونطور که دوستمون فرمودند ولتاژهای هر پایه نوشته شده .این ولتاژها رو از خروجی برد تغذیه چک کنید بعد به ورودیهای برد اصلی تک به تک ولتاژ خودش رو بدید اگر یکی از ورودیها آمپر بالایی کشید مسیر اون رو چک کنید.ضمنا اینکه خازن معیوب رو تعویض کردید در اکثر موارد جواب میده ولی باید در نظر داشت که خازنها بدلیل جریان نشتی بالا و بخار شدن ماده الکترولیت عایقش باد میکنه،ممکنه این جریان نشتی به قطعات بعد از خازن هم صدمه بزنه.به ورودی ها ولتاژ 12 ولت دادم.
دیدگاه
-
پاسخ : مشکل رسیور
سلام.باد کردن خازن خود می تواند نشانه ای از درست کارنوشته اصلی توسط SimorghIran نمایش پست هابا سلام و عرض خسته نباشید.من یه رسیور kain مال سال 2004 دارم که دیگه کار نمیکنه.دقت کردم دیدم خازن 1000میکرو فارادیش باد کرده(سوخته).عوضش کردم ولی بازم رسیور روشن نمیشه.به ورودی ها ولتاژ 12 ولت دادم.تو یکیشون سون سگمنت های جلو پنل روشن شد.میشه راهنماییم کنید
نکردن قسمت های دیگر مدار باشد.
خازن هایی که عوض کردید چند ولت چند میکرو فاراد بود؟
وقتی سون سگمنت روشن شد ،آیا چیز منظمی (مانند عدد)نشان داد
یا همینجوری قاطی پاطی روشن شد؟
دیدگاه

دیدگاه