من یه اسپیکر Microlab lexus-2XR دارم روشن میشه اما صدای خروجی نداره اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر اسپیکر
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر اسپیکر
اگه به قول شما دستگاه روشن میشه .......... پس به احتمال زیاد تغذیه اصلی نباید مشکل داشته باشه ...........................................
مشکل یا از ایسی قدرت یا ترانزیستور قدرت امپلی هست ...................... یا درایور صدا که معمولا ایسی مرتبط با میکرو هستند................
شما عکسی از برد امپلی بزارید............................................ .................................................................HELP ME GOD ...........................
WORLD ELECTRONIC................................
nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...
-
خب ساده ترین ازمایش ........... اول از ایسی امپلی (فکر کنم سری TDA ) باشه ...........
دستگاه روشن کن و بلندگوها رو هم وصل کن ......... انگشت دست رو زیر پایه های ایسی بزرگه که بدنه فلزی داره بزار و جابهجا کن اگه صدای هیس و... یدفه از بلندگو اومد
پس به احتمال زیاد ایسی امپلی سالمه .......... در غیر این صورت (اگه مشکل تغذیه نباشه) پس ایسی رو تعویض کن
تا بعد.....................................HELP ME GOD ...........................
دیدگاه
-
پاسخ منفی است......................چرا که برای قدرت بیشتر شما به بلندگو و امپلی قویتر با مدار مختص به خود و همچنین تغذیه قویتر میخواهد ..........
که نمیشود روی اسپیکر تون اینکار رو کرد.....................
مگر بخواهید یک سری کارها مثل ضریب بهره واین چیزا رو تغییر بدهید که این هم به درد نمیخوره باعث یک سری مشکلات دیگه مثله افت کیفیت صدا و... میشه..........................
....................HELP ME GOD ...........................
دیدگاه

دیدگاه