سلام یه مولتی متر دارم همه چیش قشنگ کار میکنه جز اندازه گیری ولتاژ ac مثلا وقتی وصلش میکنم به برق شهری 15 ولت نشون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرابی مولتی متر
Collapse
X
-
پاسخ : خرابی مولتی متر
درودنوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست هاسلام یه مولتی متر دارم همه چیش قشنگ کار میکنه جز اندازه گیری ولتاژ ac مثلا وقتی وصلش میکنم به برق شهری 15 ولت نشون
همیشه اینجور مواقع مارک و مدل مولتی متر رو ذکر کنید .. سعی کنید هر اطلاعاتی ک میتونید، بنویسید
همه رنج های ولتاژ متناوب این مدلی ن ؟ میتونی با تقسیم مقاومتی ( با مقاومت های مگا اهمی و احتیاط کامل) ولتاژ برق شهر رو کمتر کنی تا با رنج های کمتر هم تست کنی
اگه فقط به یه رنج از ولتاژ متناوب این مشکل رو داری ببین اگه با عوض کردن جای پراب های ک به دوشاخه وصل میکنی ولتاژ کمتری نشون میده احتمالا جایی ک سلکتورش به برد اصلی وصل میشه مس ش ساییده شده (خلاصه درست اتصال برقرار نمیشه)زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هادرود
همیشه اینجور مواقع مارک و مدل مولتی متر رو ذکر کنید .. سعی کنید هر اطلاعاتی ک میتونید، بنویسید
همه رنج های ولتاژ متناوب این مدلی ن ؟ میتونی با تقسیم مقاومتی ( با مقاومت های مگا اهمی و احتیاط کامل) ولتاژ برق شهر رو کمتر کنی تا با رنج های کمتر هم تست کنی
اگه فقط به یه رنج از ولتاژ متناوب این مشکل رو داری ببین اگه با عوض کردن جای پراب های ک به دوشاخه وصل میکنی ولتاژ کمتری نشون میده احتمالا جایی ک سلکتورش به برد اصلی وصل میشه مس ش ساییده شده (خلاصه درست اتصال برقرار نمیشه)
بازش کردم اون قسمت مسی که گفتید سالمه نمیدونم چرا رو ac اینجوری میکنه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هارنج های دیگه مثل ۲۰۰ ولت یا ۲۰ ولت هم همین وضعی ان؟
به قربان مثلا 20 ولت ac رو 1.6 ولت نشون میده از وقتی وصلش کردم به ورودی ترانسفورمر و از قسمت خروجی ترانس ولتاژ 12 ولت دادم اینجوری شد فیوزش هم که سوخته بود جاش یه سیم نازنک به همون اندازه گذاشتم
دیدگاه
-
منم دقیقا این مولتی متر رو به همین روش سوزوندم
انگار تقدیر این مولتی متره
ولی من مثل شما شانس نداشتم کلا مولتیمترم سوخت و دیگه تعمیر نشد
من مولتی مترو وصل کردم به ورودی ترانس و باطری ۶ ولتی رو زدم به خروجی و قطع کردم (۶ ولت مستقیم) .. ولی چیری ک نمیدونستم این بود ک وقتی جریان مستقیم رو قطع میکنم یه جریان با ولتاژ بالا در طرف خروجی ترانس ایجاد میشه (خاصیت سلف اینه) که این جریان ولناژ بالای لحظه ای در ورودی تبدیل میشه به بالای هزار یا دو هزار ولت و این ولتاژ مولتی متر رو میسوزونه
نمیدونم ۱۲ ولت شما مستقیم بوده یا متناوب ولی اگه مستقیم بوده باشه (برای متناوب مطمئن نیستم) علت قاطی کردن مولتی متر میتونه همین باشه
نظر قطعی رو دوستان راهنمایی میکنن
از من میشنوی میشنو مترت رو با این کنجکاویات به باد نده
زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هامنم دقیقا این مولتی متر رو به همین روش سوزوندم
انگار تقدیر این مولتی متره
ولی من مثل شما شانس نداشتم کلا مولتیمترم سوخت و دیگه تعمیر نشد
من مولتی مترو وصل کردم به ورودی ترانس و باطری ۶ ولتی رو زدم به خروجی و قطع کردم (۶ ولت مستقیم) .. ولی چیری ک نمیدونستم این بود ک وقتی جریان مستقیم رو قطع میکنم یه جریان با ولتاژ بالا در طرف خروجی ترانس ایجاد میشه (خاصیت سلف اینه) که این جریان ولناژ بالای لحظه ای در ورودی تبدیل میشه به بالای هزار یا دو هزار ولت و این ولتاژ مولتی متر رو میسوزونه
نمیدونم ۱۲ ولت شما مستقیم بوده یا متناوب ولی اگه مستقیم بوده باشه (برای متناوب مطمئن نیستم) علت قاطی کردن مولتی متر میتونه همین باشه
نظر قطعی رو دوستان راهنمایی میکنن
از من میشنوی میشنو مترت رو با این کنجکاویات به باد نده

مستقیم بوده
دیدگاه
-
شانس اوردی مولتیمترت کلا نسوختهنوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست هامستقیم بوده
فیوز رو هم حتما تهیه کنید ..
شخصا از سیم نازک (نازکتر از تک سیم برق معمولی) به عنوان فیوز استفاده کردم و در کمال تعجب فیوز ۱۵ امپر خونه رو هم تونسته بپرونه
مولتی متر خیلی حساستر از این حرفاس در مواقع اضافه بار یا ولتاژ سیم نازک هیچ محافظتی از مولتیمتر نمیکنهزندگی پر ز وجود است ولی ..
دیدگاه
-
پس این سیم نازک که گذاشتم جواب نمیده؟ اخه فیوزش خیلی کوچیکهنوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هاشانس اوردی مولتیمترت کلا نسوخته
فیوز رو هم حتما تهیه کنید ..
شخصا از سیم نازک (نازکتر از تک سیم برق معمولی) به عنوان فیوز استفاده کردم و در کمال تعجب فیوز ۱۵ امپر خونه رو هم تونسته بپرونه
مولتی متر خیلی حساستر از این حرفاس در مواقع اضافه بار یا ولتاژ سیم نازک هیچ محافظتی از مولتیمتر نمیکنه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هاخیر دوست عزیز
مولتی متر خیلی حساستر از این حرفاس ک با سیم بخوایم براش فیوز درست کنیم
اها پس ایراد از فیوزه؟جدیدترین ویرایش توسط hosein 1999; ۰۱:۴۹ ۱۳۹۷/۰۹/۲۰.
دیدگاه
-
چیزایی ک من میگم رو حدس و گمانه نمیتونم قطعا چیزی بگم
ایشالا اساتید نظر میدن و مشخص میشه مشکل چیه و از کجاس
بنظر میاد درست نشون ندادن ولتاژ متناوب، از صدمه ناشی از ولتاژ بالا باشه (فیوز بحثش جداس) حالا ممکنه قسمتی از آیسی اصلی (احتمالا ایسی قیری) صدمه دیده باشه یا قطعه ی دیگه ای
موقعی ک داشتید با ترانس ازمایش میکردید مولتی متر روی ولتاژ متناوب بود درسته؟زندگی پر ز وجود است ولی ..
دیدگاه
-
بله روی متناوب بودهنوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست هاچیزایی ک من میگم رو حدس و گمانه نمیتونم قطعا چیزی بگم
ایشالا اساتید نظر میدن و مشخص میشه مشکل چیه و از کجاس
بنظر میاد درست نشون ندادن ولتاژ متناوب، از صدمه ناشی از ولتاژ بالا باشه (فیوز بحثش جداس) حالا ممکنه قسمتی از آیسی اصلی (احتمالا ایسی قیری) صدمه دیده باشه یا قطعه ی دیگه ای
موقعی ک داشتید با ترانس ازمایش میکردید مولتی متر روی ولتاژ متناوب بود درسته؟
دیدگاه

دیدگاه