اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل دریل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل دریل

اقا سلام منم یه مینی سنگ فرز بوش المانی دارم که نمیدونم چکار شده بود به سیم پیچش ضربه خورده بود که سه تا از سیم هاش قطع شده بود که من اینا رو به هم وصل کردم با یه تیکه سیم مس همون اندازه و عایق بندی کردم بستم الان روشن میشه ولی ذغال هاش خیلی جرقه میزنه البته زغال ها هم تعویض کردم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط essi71 نمایش پست ها
      اقا سلام منم یه مینی سنگ فرز بوش المانی دارم که نمیدونم چکار شده بود به سیم پیچش ضربه خورده بود که سه تا از سیم هاش قطع شده بود که من اینا رو به هم وصل کردم با یه تیکه سیم مس همون اندازه و عایق بندی کردم بستم الان روشن میشه ولی ذغال هاش خیلی جرقه میزنه البته زغال ها هم تعویض کردم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه
      درود
      احتمالاً سیمها رو جابجا متصل کرده اید!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
        درود
        میشه راهنمایی کنید چجوری تست کنم که درست وصل شده؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
        درود
        با مولتی متر در حالت بوق مولتی متر را در حالت اتصال کوتاه قرار دادم ،یک سر را به ورودی سیم پیچ و سر دیگر را به سیمی که قطع شده بود و فقط از همین طرف سیم راه میداد زدم و اون سر قطع شدشو پیدا کردم و سیم وسطشم که قطع شده بود دو سرسو پیدا کردم و اون سر سیم هم که طرف دیگر سیم پیچ بود دو طرفشو پیدا کردم و خلاصه اینا رو بهم رسوندم تا جایی که مخم جواب میده به نظرم صحیح نصب شده ایا راهی هست بفهمم صحیح نصب شده

دیدگاه

با اینکه خیلی وقته از این موضوع گذشته اما گفتم جواب بدم شاید به درد یه نفر بخوره که همین مشکلو داره :
          شروع کار هر وسیله (چه دریل ، چه فرز و حتی موتور یونیورسال و غیره) بعد از تعویض هر نوع ذغالی با جرقه زنی همراهه.
          علتشم اینه که هنوز اون ذغال حالت هلالی یا کمانی نگرفته که درست روی کلکتور بشینه برای همین اصطکاک شدید باعث جرقه های شدید و البته بوی دود و سوختگی میشه .
          کافی بود یه ذره فکر کنید که این مطلبو متوجه بشید ، اگه جرقه*ها بخاطر اتصالی سیم پیچ یا هر قسمت از دستگاه بود ، همون لحظه اول دستگاه می*سوخت و کنتور بیرون می*زد ، یا اون بوی سوختگی هم اگه از دستگاه بود بازم همین*طور .
          مثلا کجای دستگاه می*سوزه که جرقه میزنه و بوی سوختگی میده ، قطعا فقط سیم*پیچها !!!! خب اگه سیم*پیچ بسوزه که دیگه یک ثانیه هم کار نمی*کنه.
          دفعه بعد که این مشکل پیش اومد اصلا نگران نباشید ، اولا اینو بدونید که ذغال اضافی روی دستگاه*ها فقط سایزش یکیه ، اما از نظر کیفیت خیلی پایینه ، پس بهتره برید یه ذغال خوب بگیرید و بعد کارو شروع کنید.
          البته بازم برای اول کار جرقه میزنه اما همین که ذغال شکل گرفت دیگه تمومه.
          فقط متاسفم برای اون تراشکار یا هر تعمیرکاری که از عدم آگاهی و شناخت مشتری*ها سواستفاده می*کنن و نون حروم سر سفره میبرن.
          بعد فردا بچه*ش جوابشو میده و تو روش فحش میده ، طرف میگه تو به کی رفتی اینقدر وقیحی؟! عزیزم به کسی نرفته ، نون حروم اونو وقیح و گستاخ کرده!
          با این وضعیت کرونا حقمون نیست ؟!

دیدگاه

مهندسان عزیز خسته نباشید ... اخیرا دریل چکشی من خراب شده درحالت اتصال کوتا ه .....به برق زدم کنتور پرید بازش کردم چک کنم رتورو استاتورو چک کردم سالم بودن رتورو اتصال تیغه به تیغه... 180 درجه تیغه با بدنه.. اهمارو چک کردم همه یک نواخت بودن علامت سوختگی تغییر رنگ نداشت اهم استاتور و بیزر سیمم چک کردم اونم سالم بود بستم دوبار تست کنم باز کنتور پرید کابلو کلیدو زغالو وجب به وجب نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد به بدنه اتصال نداشت مشگل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با اینکه 10 بار رتورو چک کردم ایا اگر سوختگی اتصالی بین حلقه سیم داشته باشه باید اتصال کوتاه بشه مدار یا نه مشگل من قبل از ارمیچره و به سیمو کابل مربوطه اینم عرض کنم شکل ذغال و تیغهای کموتاتور هم هیچ مشگلی نداشت خوردگی و علامتت اتصالی روی ذغال مشاهده نشد....مشگل از کجاست

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید .این ماه عزیز بر شما مبارک انشالله...... ابتدا به سراغ سیم و کلید و خازن داخل* دریل بروید .....یعنی اول از کابل دریل شروی کنید و از کابل عیب یابی را شروع کنید .....و سپس به سراغ کلید و. ...بعد خازن ....اگر خازن داشته باشد ...و سپس قسمتهای داخل .....ببین سر دریل راحت با دست می چرخد یا نه...ممکن است* که* گیر بوکس خراب شده باشد...بلبرینگ ها را هم یک نگاهی بنداز..... موفق باشید..
              جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۰۶:۳۸ ۱۴۰۰/۰۱/۲۷.

دیدگاه

دوستان دریل دور کم اکی هست مشکلی نداره، ولی دور بالا جرقه خیلی زیاد میزنه، رنگ جرقه هم آبی و سفید هست، بنظرتون مشکل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                  دوستان دریل دور کم اکی هست مشکلی نداره، ولی دور بالا جرقه خیلی زیاد میزنه، رنگ جرقه هم آبی و سفید هست، بنظرتون مشکل چیه؟
                  با سلام و احترام
                  دیدن مقداری جرقه در دور بالا غیر طبیعی نیست. اگر دریل مدت زیادی کار کرده نگاهی به ذغالهایش بندازید و وضعیتشون رو بررسی کنید. محلی هم که ذغالها روی آن تماس دارد و جریان الکتریکی را برقرار میکند چک کنید که دچار خوردگی نشده باشد. اگر این موارد درست بود و نشانه هایی از سوختگی ندیدید مشکلی نیست.
                  موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                    با سلام و احترام
                    دیدن مقداری جرقه در دور بالا غیر طبیعی نیست. اگر دریل مدت زیادی کار کرده نگاهی به ذغالهایش بندازید و وضعیتشون رو بررسی کنید. محلی هم که ذغالها روی آن تماس دارد و جریان الکتریکی را برقرار میکند چک کنید که دچار خوردگی نشده باشد. اگر این موارد درست بود و نشانه هایی از سوختگی ندیدید مشکلی نیست.
                    موفق باشید.

ممنون توجه شما، شک کردم، باز کردم تست اهم و اتصال کوتاه گرفتم، بوربرینگ هم اکی بود، ظاهرا همونطور که فرمودید دور بالا طبیعی باشه، بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X