اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
موم آب شده روی کیت الکترونیک
Collapse
X
-
پاسخ : موم آب شده روی کیت الکترونیک
راستش دوران محصلی به الکترونیک علاقه زیادی داشتم و کیت های الکترونیک ، خیلی مونتاژ میکردم ، ولی بعدها رشته مهندسی شیمی رو در پیش گرفتمنوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها
شما شغلتون چیه؟
آشنایی یا تخصص در برق و الکترونیک دارید؟(حدس میزنم نه خیلی)
توی مدارتون قطعه زیاد هستش. منظورم IC هستش. شما تصویر خوب هم نذاشتید ما نظر بدیم.
راستی این ECU مال چه ماشینی هستش؟
اگر کمکم بفرمایید و مدارهای کنترلی رو پیدا کنیم و راههای تست رو بفرمایید میتونم تست و تعویض کنم
با تشکر
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
دیدگاه
-
ضمنا باید عرض کنم ecu مذکور دومین ecu ماشین سمند هستش
یک مدت روی خانواده پژو برای دوگانه سوزها دو تا ecu میگذاشتند ، الان ecu بنزین ماشین والئو هست و این که عکسش رو گذاشتم ecu گاز هستش که متاسفانه اصلا نام نشانی نه روی جعبه و نه روی برد نداره
دیدگاه
-
همون طور که حدس زدم و گفتم اون IC بزرگ یه میکرو کنترلر هستش که کار کنترل رو انجام میده. ساخت فوجیتسو هستش و محدوده دامایی -40 تا +105 داره. ولتاژه کاریش هم همون طور که میشه حدس زد 5ولت(بنا به دلایلی برای مقاصد صنعتی و اتوموتیو از میکروهای 5ولت استفاده میشه) هستش. کاملا میکروکنترلر اتوموتیو هستش. این دیتاشیت:نوشته اصلی توسط Arsmnat نمایش پست هاراستش دوران محصلی به الکترونیک علاقه زیادی داشتم و کیت های الکترونیک ، خیلی مونتاژ میکردم ، ولی بعدها رشته مهندسی شیمی رو در پیش گرفتم
اگر کمکم بفرمایید و مدارهای کنترلی رو پیدا کنیم و راههای تست رو بفرمایید میتونم تست و تعویض کنم
برای مشخص کردن مشکل باید ببینید چه مشکلی ایجاد میکنه. منظورم کدوم قسمت از ماشن درست کار نمیکنه. قطعه خاصی هستش که روی باس CAN اطلاعات میفرسته، سنسور هستش و... بعد خطوطش رو دنبال کرد تا به این ECU برسه و از توی ECU هم خطوط رو دنبال کنید تابه میکروکنترلر برسید. و شروع کنید به بررسی قطعات بین راه.
خوب ساخته شده. مثل قطعات اتوموتیو دیگه.نوشته اصلی توسط Arsmnat نمایش پست هاضمنا باید عرض کنم ecu مذکور دومین ecu ماشین سمند هستش
یک مدت روی خانواده پژو برای دوگانه سوزها دو تا ecu میگذاشتند ، الان ecu بنزین ماشین والئو هست و این که عکسش رو گذاشتم ecu گاز هستش که متاسفانه اصلا نام نشانی نه روی جعبه و نه روی برد نداره
- تشکرها 1
دیدگاه
-
مشخصات ecu اینه :
Omvl Pi04
نقشه شماتیک سیم کشی این نوع ecu. رو هم پیدا کردم و شماره پایه های سوکت برای قطعه خراب ولی عکس شماتیک خیلی کیفیتش پایینه و خوانا نیست
به نظر میاد نوشته پایه نه و ۳۶ ، یکی رو منفی و اونیکی رو + اعلام کرده
سعس میکنم آپلودش کنم شما هم ملاحظه بفرمایی و نظر بدید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
دوست عزیز
من متاسفانه نمی تونم زیاد کمکتون کنم. چون خودم کار دارم و این مورد شما هم نیاز به بررسی دقیق داره. اطلاعاتی که قرار دادید هم زیاد به کار نمیاد.
معمولا برای تعیین جهت شماره کانکتورها خال یا ضایعه ای قرار میدن. شما بگردی ممکنه بتونی پیدا کنی. نوع کانکتور رو پیدا کنی و برگه اطلاعاتش ممکنه بتونه کمکتون کنه. امیدوارم دوستان دیگه که وقت آزاد زیاد تری دارن بتونن کمکتون کنن.
با توجه به جهت سرازیر شدن مایع که از بالا به پایین هستش و باید در راستای اون خازن باشه که نیست(نه همه شون) و حتی در برخی موارد مثل سمت چپ بالای مدار که چند مقاومت هستش احتمال زیاد نه. از خازن ها نیست.نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست هامطمئنی این مایع ریخته شده برای خازن ها نیست؟
خازنها رو یک چک بکن
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پایه های مورد نظر رو پیدا کردم و روی عکس مشخص کردم
از پشت فیبر هم به اون قطعه ای که دورش دایره کشیدم خطم میشه
الان میشه کاری کرد؟
پایه های سمت راستی
هر دو پایه بالا و پایین شماره شش بازم از راست که دو تا خط روشون کشیدم
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalkجدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۲۶ ۱۳۹۵/۰۴/۳۱.
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه