اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر مولتی متر خواهشا کمک کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر مولتی متر خواهشا کمک کنید

سلام دوستان دو تا مولتی متر DT700 دارم هر دو وقتی میخوام ولتاژ بگیرم فقط 1,-1نشون میده و عدد ولتاژ رو نمی خونه ممنون میشم راهنماییم کنین دیگه نمیخوام سومیش رو بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش۶۵ نمایش پست ها
      سلام دوستان دو تا مولتی متر DT700 دارم هر دو وقتی میخوام ولتاژ بگیرم فقط 1,-1نشون میده و عدد ولتاژ رو نمی خونه ممنون میشم راهنماییم کنین دیگه نمیخوام سومیش رو بگیرم
      چندتا عکس بذار از نحوه نمایش و داخل مولتی متر ، چطور شد که اینجور شد ؟

دیدگاه

سلام ببخشید تازه واردم عکس گرفتم ولی پیدا نکردم از کجا عکس بذارم ولی توضیح بدم مدار پشتش سالم دیده میشه فقط ولتاژ Acیا DC بجای ولتاژ تو رنج های مختلف فقط +۱اگر قطب ها درست وصل بشه نشون میده و قطب مثبت منفی اشتباه باشه -۱ نشون میده فکر کنم ۲۲۰ ولت رو تو DC زدم اشتباهی اینجوری شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش۶۵ نمایش پست ها
          سلام ببخشید تازه واردم عکس گرفتم ولی پیدا نکردم از کجا عکس بذارم ولی توضیح بدم مدار پشتش سالم دیده میشه فقط ولتاژ Acیا DC بجای ولتاژ تو رنج های مختلف فقط +۱اگر قطب ها درست وصل بشه نشون میده و قطب مثبت منفی اشتباه باشه -۱ نشون میده فکر کنم ۲۲۰ ولت رو تو DC زدم اشتباهی اینجوری شده
          سلام عکس رو اول باید آپلود کنی مثلاً توی سایت پیکو فایل بعد لینک
          اون رو بیاری اینجا
          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام دوستان من اهمتر نمی دونم چی شده الان روی تست مقاومت وولتاژ قاتی کرده کلا کار نمی کنه روشنش می کنم همینجوری عددا بالا میره مدارشم با چشم سالمه

دیدگاه

سلام از دوستان کسی مولتی متر مدل dt 830 داره اگه زحمتی نیس از برد ان یک تصویر بذارید متشکرم
              جدیدترین ویرایش توسط sdma1352; ۱۸:۲۰ ۱۳۹۹/۰۴/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdma1352 نمایش پست ها
                سلام از دوستان کسی مولتی متر مدل dt 830 داره اگه زحمتی نیس از برد ان یک تصویر بذارید متشکرم
                سلام به همه دوستان ؛ امیدوارم توی این اوضاع اقتصادی حالتون خوب باشه! یکی از ارزونترین مولتی مترهای دیجیتال بازار مدل DT700 یا مشابهش هست که نسبت به مولتی مترهای گرونتر ، قطعات کمتری داره و قابل تعمیرتر هم هست به صورتیکه خیلی کم پیش میاد که چیپ اصلی آسیب دیده باشه ؛ توی این بخش نکات تعمیر این مولتی متر رو بیان می‌کنم... 1-یکی از عمده ترین دلایل سوختن این مولتی مترها وصل کردن خروجی در حالت بیزر یا جریان به ولتاژه! که توی این حالت مقاومتهای کم اهم در ورودی آسیب میبینن و مولتی متر غیر قابل استفاده میشه ؛ مقاومتهایی که معمولا آسیب میبینن ایناس...یک اهم ، ده اهم ، 75 اهم ، صد اهم ، 900 اهم ، 1.5 کیلو و 9 کیلو اهم 2- در مواردی هم به دلیل گذر زمان و استفاده ی بیش از حد از مولتی متر ، کنتاکتهای مسی سلکتور، ساییده شده و براده های مس باعث ایجاد اتصالی توی فیبر سلکتور میشن و مولتی متر درست عمل نمیکنه یا حتی خاموش نمیشه که برای رفع این مشکل باید فیبرمسی سلکتور از براده ، کاملاً تمیز بشه. 3-مورد سوم هم کج شدن کنتاکتها و عدم برقراری اتصالها ، توی سلکتوره که برای رفعش باید کنتاکتها رو باز کرده و کمی زاویه شون رو تند تر کنیم و جا بزنیم. 4- مورد چهارم هم که کم پیش میاد کثیف شدن یا اکسید شدن مسهای سلکتوره که قاعدتا باید رفع بشه 5- احتمال آخری هم که وجود داره و دستگاه رو غیر قابل تعمیر میکنه عیب کردن چیپ اصلیه که برای خودم توی اشتباه وصل کردن مولتی متر به 1000 ولت پیش اومد و جای دیگه ندیدم. برای مشخص کردن مقاومتهای سوخته ، چند تا عکس براتون میذارم تا اگه مقدارها مشخص نبود بتونید از اونا استفاده کنید ؛ ضمن اینکه بهتره به جای مقاومتهای معمولی از همون مقاومتهای SMD با خطای یک درصد استفاده کنید ( کاری که من نکردم) (برای دیدن عکس با کیفت روی اون کلیک کنید.) برای خوندن مقدارهای SMD میتونید به این سایت یا این یکی سایت مراجعه کنید... جدول اندازه های مقاومت SMD هم اینه ... اینم جدول واتشون ... در صورتیکه بعد از تعمیر مولتی متر و مقایسه ی اون با یه مولتی متر کالیبره ، در اندازه گیری ولتاژ خطایی مشاهده کردید میتونید با چرخوندن پتانسیومتر روی بورد ، مولتی متر رو کالیبره کنید. ضمیمه 8 مرداد 98 در ادامه چند تا عکس هم از مدلهای DT838 ، DT830 و DT832 میذارم .... موفق باشین . تمام نظرات رو مطالعه بفرمایید. ضمیمه 16 فروردین 1400: بعضی از مدلهای مشابه توی تصاویر بالا نیست عکس پایین رو جناب آقای جواد محمدی زحمت کشیدن از طرح مولتی متر خودشون گرفتن و از طریق تلگرام برای بنده ارسال کردن که برای شما به اشتراک میذارم.

دیدگاه

ازمن هم DT700Dبودکه همیجورشد من عکس مقاومت رادارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد زمانی نمایش پست ها
                    سلام دوستان من اهمتر نمی دونم چی شده الان روی تست مقاومت وولتاژ قاتی کرده کلا کار نمی کنه روشنش می کنم همینجوری عددا بالا میره مدارشم با چشم سالمه
                    سلام ،
                    متاسفانه احتمالا آیسی مرکزیش آسیب دیده.
                    که این مشکل معمولا غیر قابل تعمیر میباشد.

دیدگاه

تونستی درست کنید

دیدگاه

تو گوگل تایپ کن (تعمیر مولتی متر DT700 ) میاد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                        تو گوگل سرچ کن تعمیر مولتی متر DT700 تصویر برو مولتی متر میاد میتونی پیدا کنی

مقاومت های رو بردش رو چک کن

مقاومت های رو بردش رو چک کن

دیدگاه

گوه زدی به دستگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                            سلام به شما
                            ابتدا سال نو رو خدمت شما تبریک عرض میکنم
                            اولی 9 اهم
                            دومی 1 اهم

موفق باشید
                            سلام دوست عزیز ایا مقاومت 9r00 مقاومت مقاومت شنت هست یا نه چون مولتی متر من فقط آمپر مترش مشکل داره و این مقاوت چک کردم سوخته اگر شنت نیس جاش یه مقاومت معمولی بذارم چون smdمثل خودشو گیر نیاوردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط essi71 نمایش پست ها
                              سلام دوست عزیز ایا مقاومت 9r00 مقاومت مقاومت شنت هست یا نه چون مولتی متر من فقط آمپر مترش مشکل داره و این مقاوت چک کردم سوخته اگر شنت نیس جاش یه مقاومت معمولی بذارم چون smdمثل خودشو گیر نیاوردم...
                              سلام و درود،
                              میتوانید مقاومت معمولی بذارید.
                              ولی بهتره از مقاومت 1 درصد استفاده بشه تا دقت بیشتر بشه.

دیدگاه

سلام مقاومت R9 روی مولتی متر DT700Dم سوخته.
                                لطفا مقدار و کدش رو بهم بگید.تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X