اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدید تلویزیون پارس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود.... باتوجه به گرانی عجیب و غریب تلویزیون های بازار بنده ناچار به استفاده از تلویزیون CRT هستم!!
    یه مشکلی که ذهن بنده را درگیر کرده است. ( نمی‌دانم مشکل است یا خیر)
    تلویزیون در حالت PAL تصاویر آن حالت پرش و به اصطلاح پر پر زدن دارد ( جوری که چشم درد می‌گیرد!!!)
    اما رنگ ها و هوریزانتال و ورتیکال درست است....
    اما در تصاویر NTSC اینگونه نیست و باز قابل تحمل تر است...
    قصد دارم تمام خازن های الکترولیت تلویزیون را تعویض کنم....منظورم خازن های دور و بر آی سی جنگل و ورتیکال و .... آی سی مایکام و ... است . بنظر شما درست می‌شود یا مشکل از جای دیگه هست؟؟
    باتشکر
    با سلام مجدد،
    احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه زیاد نیست.
    خودم هم وقتی با تلویزیون های CRT نوع خروجی تصویر دستگاه های گیرنده رو در NTSC میذاشتم ، تصویر نویز میگرفت ( برعکس مورد شما که با PAL مشکل داره )
    آیا تلویزیون از اول همینطور بوده یا جدیدا اینطوری شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد،
      احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه زیاد نیست.
      خودم هم وقتی با تلویزیون های CRT نوع خروجی تصویر دستگاه های گیرنده رو در NTSC میذاشتم ، تصویر نویز میگرفت ( برعکس مورد شما که با PAL مشکل داره )
      آیا تلویزیون از اول همینطور بوده یا جدیدا اینطوری شده؟
      درود...
      به نظرم اول کمتر بود الان پرش تصویر داره جوری که چشم درد میگیرد اما روی حالت Ntsc وضعیت بهتر است....
      خازن های الکترولیت دستگاه را قصد دارم تعویض کنم چون سال های زیادی از عمر دستگاه می‌گذرد..... ( مخصوصا اطراف ای سی جنگل و ورتیکال و هوریزانتال و مایکام و خازن های تغذیه ....)
      اگر مشکل رفع نشود می‌تواند خرابی از کریستال ۴ مگاهرتز آی سی جنگل باشد؟؟
      به نظر شما مشکل از چیست؟؟
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
        به نظرم اول کمتر بود الان پرش تصویر داره جوری که چشم درد میگیرد اما روی حالت Ntsc وضعیت بهتر است....
        خازن های الکترولیت دستگاه را قصد دارم تعویض کنم چون سال های زیادی از عمر دستگاه می‌گذرد..... ( مخصوصا اطراف ای سی جنگل و ورتیکال و هوریزانتال و مایکام و خازن های تغذیه ....)
        اگر مشکل رفع نشود می‌تواند خرابی از کریستال ۴ مگاهرتز آی سی جنگل باشد؟؟
        به نظر شما مشکل از چیست؟؟
        به فرض سخت افزاری بودن مشکل :
        مقاومت های کنار فیش AV
        خازن های کنار فیش AV
        آیسی جنگل
        کریستال کنار آیسی جنگل
        خازن های اطراف آیسی ورتیکال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

به فرض سخت افزاری بودن مشکل :
          مقاومت های کنار فیش AV
          خازن های کنار فیش AV
          آیسی جنگل
          کریستال کنار آیسی جنگل
          خازن های اطراف آیسی ورتیکال
          درود...
          مقاومت که بعید بدانم خراب بشود معمولا خراب شدنی نیستند.....
          در ابتدا خازن های شاسی را تعویض میکنم و اگر درست نشد میروم سرغ کریستال و در آخر آی سی جنگل....
          نتیجه را اعلام می‌کنم تا بقیه کاربران استفاده نمایند....
          باتشکر از شما...
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X