اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر برد تغذیه مانیتور سامسونگ (گاهی اوقات روشن نمی‌شود!)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر برد تغذیه مانیتور سامسونگ (گاهی اوقات روشن نمی‌شود!)

Please delete this thread, it's a fruitless.
    ​​
    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۲۱ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

تصویر کوچک :
    جدیدترین ویرایش توسط DAVID347; ۱۵:۰۳ ۱۴۰۴/۰۲/۲۴.

دیدگاه

ممنونم
      دستی به لحیم‌کاریش کشیدم بد نبود به ظاهر.
      چیز گرم چندانی نداره.. خروجیش هم 14 ولت 1.4A است.
      فقط نمیدونم برای تست و روشن شدن این برد کار خاصی باید انجام داد یا نه!
      ماسفت مشکوک شدم!
      شمارش 6N65M2 (دیتاشیت)
      650V - 4..6A - Vgs 30V - Rds on <1.7R - V GS(th)​ 2..4V - P 20..60W
      انگار نیست تو بازار! مشابهش چی میشه گذاشت ؟
      تایمینگش هم مهمه اینجا؟
      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۲۳ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

با سلام جدول زیر مقایسه ترانزیستورهای مشابه با
        ترانزیستور 6N65M2X است. ..
        ترانزیستور با Rdsپایین باهمان ولتاژ،مناسب تر است

| ترانزیستور | ولتاژ (V) | جریان (A) | R<sub>DS(on)</sub> (Ω) | مزایا | معایب |
        |-------------|---------|---------|------------|------|------|
        | **6N65M2** | 650 | 6 | ~1.8 | ولتاژ بالا، قیمت مناسب | جریان محدود |
        | **6N65N2** | 650 | 6 | ~1.8 | مشابه 6N65M2 | تفاوت جزئی در سازنده |
        | **IRF840** | 500 | 8 | ~0.85 | جریان بالاتر، R<sub>DS(on)</sub> کم | ولتاژ پایین‌تر |
        | **STP6N60** | 600 | 6 | ~1.5 | مقاومت روشن بهتر | ولتاژ کمی پایین‌تر |
        ...

دیدگاه

ممنونم
          تست میکنم امیدوارم همین کفایت کنه
          جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۲۴ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

با سلام به شما ..
            ولتاژها برقرار هستند یا خیر...
            در قسمت سمت چپ،،،،
            بورد پایین سمت چپ ...دو عدد دیود قدرت بزرگ وجود دارد ...
            که ولتاژ،۱۴ ولت برای پایه‌های آن چاپ شده است. ...ازمایش،
            کنید ...
            و همچنین ولتاژ خازنهای سمت داغ هم باید ازمایش گردند ..

دیدگاه

سلام بله در بخش داغ AC و DC برقرار است و طبق توضیحی که دادم خازن 1 به پل دیود و رله متصل است ولی چون رله عمل نمیکند 300 ولت دو سرش ندارد اما تدریجی از یک مسیری شارژ میشود! اما خازن 2 300 ولت دارد.
              ولتاژ 7 ولت روی خروجی است چند ثانیه یکبار فلش میزد!!
              نمیدونم چرا قبلا بگیر و نگیر روشن میشد بالاخره مانیتور تصویر میداد!
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۲۶ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                ممنونم
                10N60 هم شبیه اما من یک 06N60 ژاپنی ارزون فعلا دارم (با 840) امیدوارم کار کنه یا حداقل چیز دیگه ای رو خراب نکنه! در مورد نحوه تست برد و اون RELAY_ON و PS_ON​ کماکان سوال دارم...
                اینکه برد با یه ماسفت به تنهایی بعضی وقتا روشن میشده بعضی وقتا نه برام عجیبه! بگیر نگیر داشته!
                اگه با همین راه بیافته خوبه.
                با سلام، وقتی ولتاژ خروجی ندارید یا دل دل میزنه ، در خازن CM839 چند ولت دارید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام، وقتی ولتاژ خروجی ندارید یا دل دل میزنه ، در خازن CM839 چند ولت دارید ؟
                  با سلام و احترام

در خازن cm809 که 47u/50V است ولتاژ گیری حدود 12V نشان می‌دهد.
                  در خازن cm840 که 22u/50V است ولتاژ حدود 12V.
                  در خازن cm802s (2.2u/450V) ولتاژ حدود 311 ولت (از یک مسیر دیگر متصل به ورودی برق شارژ میشود که به کنتاکت ورودی رله هم متصل است)
                  در خازن cm801s (56u/450V) ولتاژ به صورت تدریجی در هر ثانیه یک ولت یک ولت اضافه میشود اما رله تحریک نشده که مسیر برق را به پل دیود و سپس این خازن برقرار سازد.
                  خازن های خروجی جمعا 2mf هستند و در حالت آفلاین خارج از برد از لحاظ مقدار درست اندازه گیری می‌شود.
                  ولتاژی که روی پایه 14V خروجی میافتد مقدار 7V است.
                  هر 20 ثانیه خروجی که موقتا به لامپ 12V تست متصل کردم یک فلاش می‌زند!
                  ترانزیستور فت (6N65M2) که میگفتم روشن نمی‌شود ظاهرا سالم است! (تعجب کردم چرا سوخته)
                  یک ترانزیستور دیگه هم جایگزین کردم راه نیافتاد!
                  بعد از قطع برق ورودی خازنها دشارژ می‌شوند کمتر از 30 ثانیه.
                  قطعات THD (و البته SMD بزرگ از جمله دیودها) را تا جایی که بلد بودن تست کردم.
                  به برد اصلی (تصویر و...) ولتاژ 14V از منبع تغذیه خودم وارد کردم روشن شد و ولتاژ 3.3 و 5 ولت ساخته میشد. مانیتور هم تصویر میداد و مشخص بود مانند حالت اسکن پورتهای ورودی تصویر عوض میشود مثلا مینویسد DVI اما تصویر حدود 5 بار متناوب و سریع روشن و نهایتا خاموش شد وهر بار اتصال پاور این انتفاق میافتاد (شبیه همون دل دل زدن)
                  مشکل این مانیتور طوری بود که گاهی اوقات روشن نمیشد (لامپ استند بای هم نمیشد) و گاهی اوقات روشن میشد (با اتصال برق سریع یا پس از چند ثانیه) و صدای وصل شده رله هم میامد و تصمیم گرفتم بازش کنم.
                  نقشه از برد یا دیتاشیت آی‌سی (MAP8203B) رو هم پیدا نکردم.
                  پای خازنی در میان است یا داستان دیگری داره ؟

ممنون و متشکر

دیدگاه

با سلام و احترام

در خازن cm809 که 47u/50V است ولتاژ گیری حدود 12V نشان می‌دهد.
                    در خازن cm840 که 22u/50V است ولتاژ حدود 12V.
                    در خازن cm802s (2.2u/450V) ولتاژ حدود 311 ولت (از یک مسیر دیگر متصل به ورودی برق شارژ میشود که به کنتاکت ورودی رله هم متصل است)
                    در خازن cm801s (56u/450V) ولتاژ به صورت تدریجی در هر ثانیه یک ولت یک ولت اضافه میشود اما رله تحریک نشده که مسیر برق را به پل دیود و سپس این خازن برقرار سازد.
                    خازن های خروجی جمعا 2mf هستند و در حالت آفلاین خارج از برد از لحاظ مقدار درست اندازه گیری می‌شود.
                    ولتاژی که روی پایه 14V خروجی میافتد مقدار 7V است.
                    هر 20 ثانیه خروجی که موقتا به لامپ 12V تست متصل کردم یک فلاش می‌زند!
                    ترانزیستور فت (6N65M2) که میگفتم روشن نمی‌شود ظاهرا سالم است! (تعجب کردم چرا سوخته)
                    یک ترانزیستور دیگه هم جایگزین کردم راه نیافتاد!
                    بعد از قطع برق ورودی خازنها دشارژ می‌شوند کمتر از 30 ثانیه.
                    قطعات THD (و البته SMD بزرگ از جمله دیودها) را تا جایی که بلد بودن تست کردم.
                    به برد اصلی (تصویر و...) ولتاژ 14V از منبع تغذیه خودم وارد کردم روشن شد و ولتاژ 3.3 و 5 ولت ساخته میشد. مانیتور هم تصویر میداد و مشخص بود مانند حالت اسکن پورتهای ورودی تصویر عوض میشود مثلا مینویسد DVI اما تصویر حدود 5 بار متناوب و سریع روشن و نهایتا خاموش شد وهر بار اتصال پاور این انتفاق میافتاد (شبیه همون دل دل زدن)
                    مشکل این مانیتور طوری بود که گاهی اوقات روشن نمیشد (لامپ استند بای هم نمیشد) و گاهی اوقات روشن میشد (با اتصال برق سریع یا پس از چند ثانیه) و صدای وصل شده رله هم میامد و تصمیم گرفتم بازش کنم.
                    نقشه از برد یا دیتاشیت آی‌سی (MAP8203B) رو هم پیدا نکردم.
                    پای خازنی در میان است یا داستان دیگری داره ؟

ممنون و متشکر
                    دقیقا منظورم خازن CM839 بود ، هنگامی که برد به برق وصل هست ، با یک منبع تغذیه به دو سرش ۱۲ الی ۱۵ ولت اعمال کنید و ببینید آیا خروجی درست میشه یا نه.
                    ضمنا ولتاژ پین PS_ON رو هم در حالت عادی اندازه بگیرید و اعلام کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

دقیقا منظورم خازن CM839 بود ، هنگامی که برد به برق وصل هست ، با یک منبع تغذیه به دو سرش ۱۲ الی ۱۵ ولت اعمال کنید و ببینید آیا خروجی درست میشه یا نه.
                      ضمنا ولتاژ پین PS_ON رو هم در حالت عادی اندازه بگیرید و اعلام کنید.
                      بلی CM839 خودش بدون اعمال تغذیه جدا همان 12 ولت است در پاسخ قبلی اشتباه نوشته بودم CM809
                      ps_on و پایه های دیگر نسبت به زمین ولتاژی ندارد غیر از پایه 14V که 7ولت است و بقیه عملکردش مانند پاسخ قبلی بود که عرض کردم فلش میزند!
                      PS_ON = 0V
                      14V = 7V
                      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۲۹ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

یک تست دیگه:
                        چنتا قطعه عوض کردم و پاور و متصلش کردم برد اصلی و برقش رو وصل کردم، دیدم ولتاژ 14 پاور برقرار شده و 3.3 و 5 هم در برد اصلی ساخته میشن. رله هم اینبار صدا وصل شدنش میاد واقعا وصل میشه و خازن اصلی (شماره1) هم شارژ میشه..
                        اما اینبار نه چراغ استندبای زیر دکمه پاور روشن میشه نه صفحه مانیتور!
                        قبلا ولتاژ 14 ولت رو از منبع تغذیه خودم به برد اصلی تصویر مانیتور داده بودم و روشن میشد فقط تصویر خاموش و روشن میشد! یک نکته هم داشت لحظه راه اندازی جریان کشی داشت در حدود 1.5 آمپر که جریان را باز گذاشتم راه افتاد و بعد جریان مصرفیش شد حدود 0.2 آمپر و همانطور که گفتم تصویر چندبار (حدودا 5 بار) روشن خاموش شد یا دل دل زد و هرچی خاموش شد..
                        نکنه backlight ها خراب شدن زدن پاور رو هم خراب کردن ؟؟؟! یا پروتکشنی چیزی فعال شده!!
                        سوکت مربوط به LED ها (نوشته بود led1 , led2 که ظاهرا بکلایت هست) رو خارج کردم و فقط سوکت پنل و کلیدها رو گذاشتم باشه با قسمت آدرس و البته برق ورودی از پاور ولی باز هم حتی چراغ standby زیر کلیدها هم روشن نشد!
                        حالا چکارش کنم؟
                        جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۲:۲۸ ۱۴۰۴/۰۲/۱۰.

دیدگاه

یک تست دیگه:
                          چنتا قطعه عوض کردم و پاور و متصلش کردم برد اصلی و برقش رو وصل کردم، دیدم ولتاژ 14 پاور برقرار شده و 3.3 و 5 هم در برد اصلی ساخته میشن. رله هم اینبار صدا وصل شدنش میاد واقعا وصل میشه و خازن اصلی (شماره1) هم شارژ میشه..
                          اما اینبار نه چراغ استندبای زیر دکمه پاور روشن میشه نه صفحه مانیتور!
                          قبلا ولتاژ 14 ولت رو از منبع تغذیه خودم به برد اصلی تصویر مانیتور داده بودم و روشن میشد فقط تصویر خاموش و روشن میشد! یک نکته هم داشت لحظه راه اندازی جریان کشی داشت در حدود 1.5 آمپر که جریان را باز گذاشتم راه افتاد و بعد جریان مصرفیش شد حدود 0.2 آمپر و همانطور که گفتم تصویر چندبار (حدودا 5 بار) روشن خاموش شد یا دل دل زد و هرچی خاموش شد..
                          نکنه backlight ها خراب شدن زدن پاور رو هم خراب کردن ؟؟؟! یا پروتکشنی چیزی فعال شده!!
                          سوکت مربوط به LED ها (نوشته بود led1 , led2 که ظاهرا بکلایت هست) رو خارج کردم و فقط سوکت پنل و کلیدها رو گذاشتم باشه با قسمت آدرس و البته برق ورودی از پاور ولی باز هم حتی چراغ standby زیر کلیدها هم روشن نشد!
                          حالا چکارش کنم؟
                          الان به نظر میرسه که برد پاور تعمیر شده و مشکل از مین برد یا بخش های دیگه هست.
                          از مین برد تصویر قرار بدید.

دیدگاه

دانلود ویدئو از وضعیت نمایش در صفحه مانیتور (3.6MB)
                            حالت روشن شدن در ویدئو با اتصال مستقیم ولتاژ 14 ولت از منبع دیگری است. در لحظه راه اندازی جریان کشی حدود 2 آمپر دارد بعدا به حداکثر 200 میلی آمپر کاهش میاید.
                            جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۳۷ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

Please delete this thread, This failed !!
                              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۰۰:۳۳ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X