اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل چند بار روشن و خاموش شدن و بعد روشن شدن تلویزیون 28 اینچ مارشال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل چند بار روشن و خاموش شدن و بعد روشن شدن تلویزیون 28 اینچ مارشال

سلام وقت بخیر
    یک تلویزیون مارشال ال ایی دی برای تعمیر هست که موقع روشن کردن چند بار روشن و خاموش میشه و بعد چندین بار خاموش روشن شدن یا به اصطلاح ریستارت شدن روشن میشه و بالا میاد.قبل از اینکه تلویزیون رو باز کنم اول خواستم یه راهنمایی بگیرم بعد تلویزیون رو باز کنم.چون احتمالات زیادی دارم.یک احتمالی که هست اینکه باید برنامه زده بشه و مشکل از آیسی بایوس باشه.دوم اینکه رم خراب باشه.سوم اینکه ایراد بکلایت باشه ولی بکلایت بدون هاله و کاملا نورانی هستش.یک احتمالی که اول میدادم این بود که خازنها ایراد داشته باشن که خازنهارو یکبار هیت گرفتم و بعد تست خازن گرفتم که مشکلی نداشتن.کسی همچین ایرادی براش پیش اومده؟ یه نکته هم اضافه کنم که وقتی تلویزیون روشن میشه حدود 20 الی 30 ثانیه روشن هست و روی آرم مارشال میمونه و بعد ریستارت میشه و تا چندین بار ادامه پیدا میکنه.طبق گفته خود مشتری تا 15 الی 20 دقیقه هم زمان میبره تا کامل بره رو حالت کانالها.

نوشته اصلی توسط afshin_new2 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    یک تلویزیون مارشال ال ایی دی برای تعمیر هست که موقع روشن کردن چند بار روشن و خاموش میشه و بعد چندین بار خاموش روشن شدن یا به اصطلاح ریستارت شدن روشن میشه و بالا میاد.قبل از اینکه تلویزیون رو باز کنم اول خواستم یه راهنمایی بگیرم بعد تلویزیون رو باز کنم.چون احتمالات زیادی دارم.یک احتمالی که هست اینکه باید برنامه زده بشه و مشکل از آیسی بایوس باشه.دوم اینکه رم خراب باشه.سوم اینکه ایراد بکلایت باشه ولی بکلایت بدون هاله و کاملا نورانی هستش.یک احتمالی که اول میدادم این بود که خازنها ایراد داشته باشن که خازنهارو یکبار هیت گرفتم و بعد تست خازن گرفتم که مشکلی نداشتن.کسی همچین ایرادی براش پیش اومده؟ یه نکته هم اضافه کنم که وقتی تلویزیون روشن میشه حدود 20 الی 30 ثانیه روشن هست و روی آرم مارشال میمونه و بعد ریستارت میشه و تا چندین بار ادامه پیدا میکنه.طبق گفته خود مشتری تا 15 الی 20 دقیقه هم زمان میبره تا کامل بره رو حالت کانالها.
    با سلام،
    مورد اول ، پروگرم‌ کردن آیسی NAND هست
    اگر تلویزیون آیسی NAND نداره لازمه آیسی 8 پایه NOR رو پروگرم کنید.
    دوم ، احتمال خرابی خازن مربوط به تغذیه اگزیلاری ( تغذیه آیسی سویچینگ ) هست.
    مورد نهایی هم ریبال کردن آیسی CPU هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      مورد اول ، پروگرم‌ کردن آیسی NAND هست
      اگر تلویزیون آیسی NAND نداره لازمه آیسی 8 پایه NOR رو پروگرم کنید.
      دوم ، احتمال خرابی خازن مربوط به تغذیه اگزیلاری ( تغذیه آیسی سویچینگ ) هست.
      مورد نهایی هم ریبال کردن آیسی CPU هست.
      سلام وقت بخیر

کنار سی پی یو آیسی 8 پایه قرار داره که امکان پروگرام کردنشو ندارم.
      بجز دوتا خازن 47 میکرو 50 ولت که کنار ماسفت قرار دارن بقیه خازنها تست شدن و مشکلی ندارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X