اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهم ریختگی تصویر و عدم شناسایی فلش تلویزیون سونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بهم ریختگی تصویر و عدم شناسایی فلش تلویزیون سونی

درود بر شما.
    تلویزیون سونی x80L سونی 75 اینچ بعد از اینکه یه فلش بهش وصل شد و فیلم پخش شد وسط پخش ارور عدم شناسایی فلش داد و دیگه هیچ فلشی رو نشناخت.ریست کردم و اپدیت هم هست تنظیمات هم همه چک کردم فلش های دیگم وصل کردم با سایز و مشخصات پسنودی و.. اصلا نشناخت.

بعد مدتی الان تصویر هم بهم ریختگی داره که عکس و فیلمش رو میزارم لینکشو.
    البته در شبکه های تلویزیونی تقریبا بدون مشکل کار میکنه و تصویر درسته و فقط در راه اندازی و منو ها این مشکل تصویر هست.
    به نظرتون علت پنله؟یا فلت و قطعه دیگه؟
    و حدودا هزینه تعمیرش هم بفرمایین.سپاس

اینم لینک فیلم کوتاه از پنل

آپلود فایل، عکس، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل بیست اسکریپت

آپلود فایل، عکس، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل بیست اسکریپت
    جدیدترین ویرایش توسط blackbooter; ۲۲:۲۴ ۱۴۰۵/۰۲/۰۷.

دوستان کسی نظری نداره؟
    ممنون میشم راهنمای کنید.
    موقع راه اندازی و در منو ها خط ها ظاهر میشن و مثل پارازیت میمونن و ثابت نیستن .در شبکهای تلویزیونی ولی مشکلی نداره تصویر درسته کاملا

دیدگاه

به احتمال زیاد حافظه eMMC به مشکل خورده.منظور همون فلش هست.(البته این نظر منه.)
      اگه مشکل از بخش USB باشه مثلا ایسی های USB اسیب دیده باشن باید فقط USB رو نشناسه.ولی منوها کلا یه مسیر جدا گانه دارن.به احتمال زیاد دستگاه فلش شما ویروس داشته و یا در ایسی فلش یا همون eMMC داغ شده و اسیب دیده.این مدل ایس یها قابل برنامه ریزی مجدد هستن و برخی از تعمیر کارها پروگرام اینهارا دارن و برای شما دوباره فلش می کنند.
      چون شما گقتی که به مرور بدتر هم شده این احتمال بسیار زیاده.به عبارتی فایل های سیستم عامل اندروید تلویزیون اسیب دیده.در بیشتر مواقع ایراد نرم افزار ی است.و با فلش مجدد حل خواهد شد.
      یه باز factory reset انجام بدید شاید برگشت.
      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۲۳:۲۱ ۱۴۰۵/۰۳/۱۶.
      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
        به احتمال زیاد حافظه eMMC به مشکل خورده.منظور همون فلش هست.(البته این نظر منه.)
        اگه مشکل از بخش USB باشه مثلا ایسی های USB اسیب دیده باشن باید فقط USB رو نشناسه.ولی منوها کلا یه مسیر جدا گانه دارن.به احتمال زیاد دستگاه فلش شما ویروس داشته و یا در ایسی فلش یا همون eMMC داغ شده و اسیب دیده.این مدل ایس یها قابل برنامه ریزی مجدد هستن و برخی از تعمیر کارها پروگرام اینهارا دارن و برای شما دوباره فلش می کنند.
        چون شما گقتی که به مرور بدتر هم شده این احتمال بسیار زیاده.به عبارتی فایل های سیستم عامل اندروید تلویزیون اسیب دیده.در بیشتر مواقع ایراد نرم افزار ی است.و با فلش مجدد حل خواهد شد.
        یه باز factory reset انجام بدید شاید برگشت.
        درود دوست عزی سپاس از نظرت.
        مشکل تصویر بعد از اون فلشی که وصل کردم و ارور داد و کلا پورت usb دیگه از کار افتاد شروع شد حدود یک ماه بعدش.ریست فکتوری کردم ولی باز همونجوریه تصویر.
        و جالبه در شبکهای تلویزیونی اصلا مشکلی نداره تصویر و عالیه.فقط در منو ها و تنظیمات هست که درضمن الان روشن کردم دیدم کلا منوها و تنظیمات تصویر نیست سیاههه کلاه ولی شبکه تلویزیون همچنان بدون مشکل نشون میده تصویر رو.ولی مثلا صدا کم زیاد میکنم نشون نمیده ولوم رو ولی کم و زیاد میشه.کانال هم عوض میکنم اصلا کار نمیکنه و منو میزنم سیاهه.تلویزیون هم روشن میکنم سیاهه و بعضی وقتا فقط لوگو سونی نشون میده و تا بزنم شبکه تلویزیونکه اون درسته .
        به نظرم فلشه ویروسی هم نبوده ولی چون کوچیک بند انگشتی و بی کیفیت بود نوسان ولتاژ داده و پورت usb که سوخته و بقیه برد رو هم بعدا خراب کرده.

فقط گفتین ویروس سوال شد برام مگه ویروس میتونه سخت افزارو خراب کنه؟اونم اخه ویروسی که وقتی به سیستم ویندوزی زدن از نوع ویندوز بوده بعد در اندروید چجوری کار میکنه؟
        بعد اگه از همون ای سی eMMC باشه تعویض و یا پروگرم و نصب فریمورک هزینش چقده تقریبا؟
        جدیدترین ویرایش توسط blackbooter; ۰۲:۲۹ ۱۴۰۵/۰۳/۱۷.

دیدگاه

به احتمال زیاد با فلش مشکل حل بشه.
          اگر فقط نیاز به پروگرام مجدد Firmware روی eMMC باشد، معمولاً هزینه کمتر است.
          جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۶:۳۹ ۱۴۰۵/۰۳/۱۷.
          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
            به احتمال زیاد با فلش مشکل حل بشه.
            اگر فقط نیاز به پروگرام مجدد Firmware روی eMMC باشد، معمولاً هزینه کمتر است.
            سپاس.
            حب پورت usb که الان کلا کار نمیکنه چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط blackbooter نمایش پست ها

سپاس.
              حب پورت usb که الان کلا کار نمیکنه چی؟
              ببین وقتی شما نتونید وارد منو بشید به usb هم دسترسی ندارید.به احتمال زیاد usbتون باید سالم باشه.این نظر منه.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X