اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل تصویر در مانیتور سامسونگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل تصویر در مانیتور سامسونگ

درود بر همه دوستان - خسته نباشید
    مشکل من مربوط به مانیتور سامسونگ است - مانیتور اول رنگ تصویرش آبیه و رنگ تصویر No signal هم آبیه این یعنی اینکه کابلش مشکلی نداره RGB هم سالمه
    مشکل مانیتور دوم که اون هم سامسونگه اینه که وقتی کابل سیگنال رو به کارت گرافیک وصل میکنم تصویر نمیاد و چراغ مانیتور چشمک زن میشه ولی وقتی کابلش وصل نیست No signal رو دارم RGB این مانیتور هم سالمه
    در واقع من RGB این دو مانیتور رو با هم جا به جا کردم و اینجوری هر دو RGB تست شد
    پیشاپیش به خاطر راهنماییاتون سپاسگذارم
    بدرود

پاسخ : مشکل تصویر در مانیتور سامسونگ

سلام در مورد اول مثلا رنگ دسکتاپ کاملا ابی نشون داده میشه؟ اگه اینطوره ایراد میتونه از مدار rgb ویا خود لامپ باشه rgb که میگی سالمه(امیدوارم) میمونه لامپ که اونم راه داره راهشم اینه که کاتدهای رنگهای دیگه لامپ تصویر رو مثلا کاتد قرمز که با حرف Kr نشون میدن رو پیدا کنی و با یه مقاومت 10 اهم به منفی(شاسی) وصل کنی که در این صورت اگه لامپ سالم باشه باید صفحه کاملا قرمز بشه
    مورد دوم هم میتونه از کابل باشه. چطوری rgb مانیتورها رو عوض کردی؟ از یه مدلن؟

دیدگاه

پاسخ : مشکل تصویر در مانیتور سامسونگ

نوشته اصلی توسط reza0312
      درود بر همه دوستان - خسته نباشید
      مشکل من مربوط به مانیتور سامسونگ است - مانیتور اول رنگ تصویرش آبیه و رنگ تصویر No signal هم آبیه این یعنی اینکه کابلش مشکلی نداره RGB هم سالمه
      مشکل مانیتور دوم که اون هم سامسونگه اینه که وقتی کابل سیگنال رو به کارت گرافیک وصل میکنم تصویر نمیاد و چراغ مانیتور چشمک زن میشه ولی وقتی کابلش وصل نیست No signal رو دارم RGB این مانیتور هم سالمه
      در واقع من RGB این دو مانیتور رو با هم جا به جا کردم و اینجوری هر دو RGB تست شد
      پیشاپیش به خاطر راهنماییاتون سپاسگذارم
      بدرود
      با سلام به شما دوست گرامی
      من احتمال میدم مشکل شما مربوط به قلع سردی پینهای آیسی خروجی رنگ باید باشه اونها رو تجدید قلع کن مشکل حل میشه
      موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X