اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

OLED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : OLED

با سلام :mrgreen:
    در ابتدا در مورد چندتا تکنولوژی صحبت کوتاهی می کنیم:
    TOLED:
    همان OLED های شفاف هستند که در آن کاتد را از ITO می سازند.
    SOLED:
    در بخش رنگ در مورد آنها صحبت شد.در این روش هر سه sub_pixel بر روی هم قرار دارند این تکنیک باعث افزایش رزولوشن می شود،توجه کنید این یک تفاوت فاحش با دیگر مانیتورها است .
    خوب حالا اگر اجازه می دهید مقایسه ای بین OLED و تکنولوژی های رقیب می کنیم:
    1- کانتراست بالا:
    کانتراست مانیتورهای OLED بسیار بالا است این به این دلیل است که همانند مانیتورهای CRT این مانیتورها نور را بر روی صفحه پنل تولید می کنند
    2-Response time بالا
    سرعت پاسخ دهی این مانیتورها کمتر از 10 میکرو ثانیه است، به عنوان یک نمونه در موبایل هایی که به تازگی شرکت google به نام nexus one تولید کرده است از AMOLED ( مانیتورهای OLED با آدرس دهی فعال) به عنوان مانیتور آن استفاده کرده است، مانیتور این گوشی به مراتب زمان پاسخدهی بالاتری نسبت به Iphon شرکت apple دارد.

3- ساختار نازک وانعطاف پذیر:
    در موردش صحبت شد.
    4-زاویه دید وسیع:
    به همان دلیل تولید نور بر روی صفحه زاویه دید وسیعی دارد.
    5-قدرت تفکیک بالا:
    ابعاد کوچک پیکسل باعث این موضوع است(مخصوصا SOLED )
    6-مشخصه نرم Luminance نسبت به ولتاژ:
    همانطور که قبلا بیان شد ضخامت لایه های OLED بسیار کم است،این باعث می شود که ولتاژ عملیاتی آن پایین بیاید، علاوه بر این موارد، مشخصه لومینانس آن نسبت به ولتاژ اعمالی( این ولتاژ همانطور که گفته شد باعث کنترل جریان پیکسل می شود) بسیار نرم است و باعث ایجاد سایه های مختلف رنگ و کنترل شدت روشنایی می شود.
    7-مصرف بسیار کم
    قبلا توضیح داده شد.
    البته مانیتورهای OLED همانطور که قبلا گفته شد مشکلاتی از جمله عمر لایه نورزای آلی و تجزیه سریع در برابر آب و اکسیژن را دارند که البته این موارد در حال حل شدن است.

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
    همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم...

دیدگاه

OLED عکس دار شد

با سلام :mrgreen:
      پست اول OLED عکس دار شد(مبارکشه!) انشااله به مرور همین بلارو سر همه پست ها در می آرم.

دیدگاه

پاسخ : OLED عکس دار شد

سلام .بسیار جالب بود.
        چرا دیگه این تاپیک رو ادامه ندادید مطالب جالبی هست اگر امکان داره شما یا بقیه اساتید بیشتر در مورد OLED بگید

دیدگاه

پاسخ : OLED عکس دار شد

نوشته اصلی توسط wolfman
          سلام .بسیار جالب بود.
          چرا دیگه این تاپیک رو ادامه ندادید مطالب جالبی هست اگر امکان داره شما یا بقیه اساتید بیشتر در مورد OLED بگید
          -------------------------
          با سلام و تشکر :mrgreen:
          فکر کنم مطالب نسبتا به صورت کامل بیان شده البته اگر دوستان مطلب جدیدی دارند خوشحال میشیم که استفاده کنیم، اگر هم خودم مطلب جدیدی داشتم حتما در آینده اضافه میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X