اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تلویزیون ! ! !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر تلویزیون ! ! !

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
    سلام
    پنل سالمه، اون نوار سفید رنگ مربوط لاین فلت کاف ، همون فلتی که چسبیده به پنل هست، چون ظاهراً ارتباط قطع شده اون قسمت سیگنال نمیفرسته، اگه فلت اتصال به تیکان پایه های مربوط پیدا بشه و قطع اتصال بشه تصویر درست میشه، ولی پیدا کردنش سخته، فقط حدس میزنم مثلا ۴ تا پایه پهنا چسب میزنم کم یا زیاد میکنم ، نتیجه ای هم که گرفتم با قطع شدن بعضی پایه ها کیفیت تصویر خوب میشه ، و خطوط افقی رفع میشه، فقط جای نوار سفید عوض میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ی سوال، ولتاژ دو کاف باید یکی باشه؟ دو برد مثل هم هست

درود

یعنی فلتهای متصل به گلس رو قطع کردی ؟

اگر آره عکس کل بخش درایور و فلتهاش رو بفرست ( دو تا برد خیلی نازکه که درایورها روش نصب شده یک طرفش میخوره به فلت سفیدها یک طرف دیگه اش فلتهای لمینت هست که مستقیم چسبیده به پنل )

اینکه از کجا قطع شدن هم مهمه ( اگر از روی خود گلس چسبش باز شده باشه قابل تعمیر نیست ، مشابه گلس شکسته اتصالاتش غیر قابل ترمیمه )

دیدگاه

مهندس ۳ تا پایه اتصال کوتاه هست، با ذره بین سوکت رو چک کردم ایرادی ندیدم

دیدگاه

مهندس ۳ تا پایه اتصال کوتاه هست، با ذره بین سوکت رو چک کردم ایرادی ندیدم
        https://s2.uupload.ir/files/img_2023...05902_g35b.jpg
        دوست عزیز با ذره بین چی رو چک کردی ؟ فلت های بالا رو که دیروز گفتی تست اتصال گرفتم مشکل نداشتن ...

این فلت های شفاف پایینی ( فلت لمینت ) فلتهای اتصال درایور به گلسه ...

این فلتها آسیب ببینه ( اتصالات الکتریکی قطع بشن ... چسب لمینت روی pcb یا روی گلس باز بشه ) در واقع خروجی های ماتریسهای ال سی دی قطع میشن .

اونی که دیروز تست گرفتی با فشار روی پنل تصویر بهم میریخت بخاطر قطع شدن اتصالات ماتریسه .

یا گلس ترک میخوره ماتریسها از روی گلس قطع میشن ، یا اینطرف فلتها که به گلس چسبیده ، چسبش از یه جایی باز شده .

فقط در این شرایطه که فشار فیزیکی میتونه ماتریسها رو قطع و وصل کنه . .

ال سی دی با یه ولتاژ منفی نسبتا بالا ( حدود ۱۵ تا ۲۰ ولت ) درایو میشه ، درایور اطلاعات هر فریم تصویر رو روی حافظه اش داره به صورت مولتی پلکس پیکسلها رو تغذیه میکنه ماتریس پیکسلها تشکیل تصویر میده .

بسته به اینکه از این ماتریس چند سطر یا چند ستونش تغذیه نشه ردیف پیکسلها از دست میره

دیدگاه

سلام
          دیروز سوکت به سوکت گرفتم برای اطمینان از اتصال فلت، ۶ تا فلت روی هر کدوم از بردها هست که ظاهری سالمن حتی خش هم نداره، میمونه زیر که باید قاب باز کنم چک کنم، و اینکه با لمس تصویر بهم میریزه، من سمت راست مشکل تصویر ندارم خط هم ندارم، با این حال لمس کنم طرف سالم هم تصویر بهم میریزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            درود، مرطوب شدن فلت ها و پایه های آیسی درایور هم میتونه باعث این مشکل بشه.
            احیانا جایی از روغن لحیم استفاده نکردید؟ یا اینکه با دست جایی رو مرطوب نکردید؟
            خودم از تعمیر بکلایت تلویزیون خاطره بدی دارم، یه بار مشکل این بود که چراغ بکلایت مرتب میسوخت، حدود 40 یا50 بار پنل رو خم راست کردم عملا یکی از رشته های فلت پازی نا محسوس قطع شد، الانم افتاده یه گوشه.
            سلام، فقط فلت رو با اسپری خشک تمیز کردم، نصف صفحه تصویر سالم دارم ،سوکت تیکان چپ و راست میتونم برعکس بزنم ؟ تیکان رو هم تست کنم؟

دیدگاه

درود بر شما

این عکسها کیفیتشون مناسبتی با ظرافت اتصالات نداره .
              عکس ماکرو خیلی با کیفیت تر زیر نور و ترجیحا زیر ذره بین لازمه ، از اتصالات ریبون و لمینتهاش چیزی معلوم نیست ( این ریبونها هر کدومش چند صد رشته خیلی نازک داره ) . به نظرم حداقل با یک ذره بین چراغ دار مثل این تک تک بررسی کن از سالم بودنشون مطمئن بشی .

اگر مطمئنی سالمن ( روش بررسی سالم بودنش بماند ) فقط همون موضوع آسیب به گلس باقی میمونه

پ.ن : یک موضوع دیگه اینه درسی که قرار بود از کل این تجربه گرفته بشه ظاهرا زود فراموش شده .

الان این گلس فرضا سالم مونده باشه که شما با این مدل جابجایی بسیار خطرناک چند باره ، هر دفعه داری یک شوک اساسی بهش میدی !

حتما یک مجموعه قاپک تهیه کن
              جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۰:۵۱ ۱۴۰۱/۱۲/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                درود بر شما

این عکسها کیفیتشون مناسبتی با ظرافت اتصالات نداره .
                عکس ماکرو خیلی با کیفیت تر زیر نور و ترجیحا زیر ذره بین لازمه ، از اتصالات ریبون و لمینتهاش چیزی معلوم نیست ( این ریبونها هر کدومش چند صد رشته خیلی نازک داره ) . به نظرم حداقل با یک ذره بین چراغ دار مثل این تک تک بررسی کن از سالم بودنشون مطمئن بشی .

اگر مطمئنی سالمن ( روش بررسی سالم بودنش بماند ) فقط همون موضوع آسیب به گلس باقی میمونه

پ.ن : یک موضوع دیگه اینه درسی که قرار بود از کل این تجربه گرفته بشه ظاهرا زود فراموش شده .

الان این گلس فرضا سالم مونده باشه که شما با این مدل جابجایی بسیار خطرناک چند باره ، هر دفعه داری یک شوک اساسی بهش میدی !

حتما یک مجموعه قاپک تهیه کن
                سلام
                پنل باز نکردم ، قابل زیر رو جدا کردم عکس گرفتم ، موقع باز کردن هم قبل اینکه پنل در بیارم گذاشتم پنل چسب زدم که حتی کشیده نشه.. ذره بین قوی هم دارم چک کردم دوباره بررسی میکنم، فردا ولتاژ کاف پنل. رو میگیرم اثلا برد به درستی کار میکنه، ممنون

دیدگاه

ظاهراً اشکال از سوکت هست! شایدم کابل فلت

[url]https://s2.u

دیدگاه

ظاهراً اشکال از سوکت هست! شایدم کابل فلت

[url]https://s2.u

این الان چیه ؟ لینکه ؟ عکسه ؟ آدرسه ؟ یا ...

لینکتون ناقصه

دیدگاه

این الان چیه ؟ لینکه ؟ عکسه ؟ آدرسه ؟ یا ...

لینکتون ناقصه
                      ی لحظه خوب شد کابل رو دراوردم دوباره جا بزنم اون خط کمرنگا بره دوباره نوار سفید اومد

دیدگاه

ی لحظه خوب شد کابل رو دراوردم دوباره جا بزنم اون خط کمرنگا بره دوباره نوار سفید اومد

https://s2.uupload.ir/files/img_2023...14953_mre6.jpg
                        اون ستون خاکستری قبل از حرف S در عکسهای اولیه اتون هم هست .

ماتریسهای این ستون قطعی داره ...

میتونی با ذره بین اتصالات روی گلس این ستون رو ردگیری کنی میرسی به فلت لمینت مربوطه ...

بعد باید فلت رو دقیق تست کنی ببینی قطعی از کجاست ( اگر از چسب دو طرف فلت باشه اتو لازم داره که یه کار تخصصیه )

دیدگاه

اون ستون خاکستری قبل از حرف S در عکسهای اولیه اتون هم هست .

ماتریسهای این ستون قطعی داره ...

میتونی با ذره بین اتصالات روی گلس این ستون رو ردگیری کنی میرسی به فلت لمینت مربوطه ...

بعد باید فلت رو دقیق تست کنی ببینی قطعی از کجاست ( اگر از چسب دو طرف فلت باشه اتو لازم داره که یه کار تخصصیه )
                          دقیقا مشکل همونه، باید تعویض بشه، ببینم دستگاه کجا دارن ، هزینه حمل و تعمیر صرف میکنه یا تلویزیون جدید بگیرم

دیدگاه

دقیقا مشکل همونه، باید تعویض بشه، ببینم دستگاه کجا دارن ، هزینه حمل و تعمیر صرف میکنه یا تلویزیون جدید بگیرم
                            دستگاه خاصی نداره اتوی فلت یک مدل سری هویه است ( البته منظور هویه استیشن قابل تنظیمه ) .

پنل با این ابعاد سالم هم باشه بدی دست هر نوع باربری جنازه اش میرسه به مقصد ! ( بسته با ابعاد تلویزیون رو پست قبول نمیکنه ، تیپاکس قیمتش بالاست ... بقیه روشها هم که ... ولش کن )

یک تعمیرکار وارد در منطقه اتون پیدا کن بیاد در محل جمعا ۱۰ دقیقه کار مفید باید انجام بده .

پ.ن : منوط به اینکه قطعی لمینت سمت برد درایور باشه با اتو درست میشه ... اگر پنل خم شده باشه قطعی از سمت گلس میشه که قابل تعمیر نیست .

اگر تعمیرکار پیدا نکردی و کلا قید پنل رو زدی اطلاع بده یه راهکار بهت میدم شاید جواب داد
                            جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۹:۴۹ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱.

دیدگاه

دستگاه خاصی نداره اتوی فلت یک مدل سری هویه است ( البته منظور هویه استیشن قابل تنظیمه ) .

پنل با این ابعاد سالم هم باشه بدی دست هر نوع باربری جنازه اش میرسه به مقصد ! ( بسته با ابعاد تلویزیون رو پست قبول نمیکنه ، تیپاکس قیمتش بالاست ... بقیه روشها هم که ... ولش کن )

یک تعمیرکار وارد در منطقه اتون پیدا کن بیاد در محل جمعا ۱۰ دقیقه کار مفید باید انجام بده .

پ.ن : منوط به اینکه قطعی لمینت سمت برد درایور باشه با اتو درست میشه ... اگر پنل خم شده باشه قطعی از سمت گلس میشه که قابل تعمیر نیست .

اگر تعمیرکار پیدا نکردی و کلا قید پنل رو زدی اطلاع بده یه راهکار بهت میدم شاید جواب داد
                              تعمیرکار اگه سراغ داشتم خودم بک لایت عوض نمیکردم، ی لپتاپ دادم ال سی دی عوض کنن با چسب قطره ای تحویلم دادن..راهکار چیه مهندس؟ این از اتو گذشت ... اینقدر گفتی از اینه گوش نکردم بالاخره فلت بدبخت از وسط اتصال کرد گفت حالا منو میبینی یا بیشتر جیز کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X