اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیحی برای یک حادثه مرگبار با آنتن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توضیحی برای یک حادثه مرگبار با آنتن

با سلام،

مدیان مغناطیسی و الکتریکی فویل عایق شبیه افسانه هست
    به نظر میاد تجربه شما بیشتر در موارد زیر 24 ولت و مدارات آزمایشگاهی باشه که این چیزا برات افسانه است و ..... :surprised:

بیخیال، اینم یه نظره دیگه! :mrgreen:
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پس به این قضیه هم دقت کنید که فویل ها در عرض یک متر از هم عایق هستند ( با توجه به طریقه نصب ایزوگام فویل ها از هم جدا میشه چون یک لایه میاد روی لایه دیگه )
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
        پس به این قضیه هم دقت کنید که فویل ها در عرض یک متر از هم عایق هستند ( با توجه به طریقه نصب ایزوگام فویل ها از هم جدا میشه چون یک لایه میاد روی لایه دیگه )
        با سلام،

من به نظر شما و سایر دوستان احترام میزارم، ولی تاکید میکنم که سوختگی بر اثر برق گرفتگی توی ولتاژ پائین اتفاق نمی افته و فویل با عرض 1 متر و طول حداقل 6 تا 10 متر هم میتونه آنتن خوبی بشه، هر چند من موارد زیادی دیدم که فویل ایزوگام بطور پیوسته روی بام به همدیگه متصلند....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

مثل اینکه واقعا میتونه مرگبار باشه :-t

دوستان برای پیشگیری چه توصیه ای میکنن ؟؟؟

من که دیگه بره اینجور کارا نمیرم پشت بام :NO:
          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin2222
            مثل اینکه واقعا میتونه مرگبار باشه :-t

دوستان برای پیشگیری چه توصیه ای میکنن ؟؟؟

من که دیگه بره اینجور کارا نمیرم پشت بام :NO:
            با سلام،

دوست خوبمون Dxing راهکار رو دادن....

اگر چاه ارت در دسترس و مقدور نبود، پیشنهاد میکنم، حداقل فویل ایزوگام و بدنه فلزی آنتن رو با سیم نمره بالا به لوله آب کولرتون وصل کنید. البته کار چاه ارت رو نمیکنه، ولی حداقلش اینه که مرحوم نمیشید! :biggrin:

( به توضیحات دوست عزیزمون جناب aliila در مورد عدم یکپارچگی فویل ها هم دقت کنید... )

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

ممکنه ایراد از هیچکدوم نباشه ، ممکنه در گوشه ای دیگر از پشت بام ، سیم برقی بدون روکش با فویل آلومینیومی اتصالی کرده باشه ، به خودی خود بدن اگه به فول فقط وصل باشه ، برق کاریش نداره چون اختلاف ولتاژی نیست ، ولی به محض دست گذاشتن به سیم آنتن ، به علت ایجاد اختلاف ولتاژ اون بنده خدا را برق گرفته.
              آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
              تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
              آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
              هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

فاتحه مع صلواااات !!!

دیدگاه

توجه :
                  این اظهارات ممکنه درست نباشه قبل از اینکه یقه کسی رو بگیرین چند جای دیگه هم تحقیق کنین
                  سناریوی بدبینانه من اینه
                  نوشته اصلی توسط bazras

1- تلوزیون sony 2192 دارای خروجی AV نبوده و برد AV توسط تعمیرکار 5 سال قبل نصب شده بوده است !
                  احتمالا منظورتون ورودی AV بوده
                  اگه اینطوره یه مشکل اساسی اینجا به چشم میخوره البته امیدوارم اینطور نبوده باشه
                  لینک دانلود شماتیک تلویزیون فوق
                  http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/5191/Sony_KV-2192M3.html
                  تو صفحه 7 فایل مربوطه قسمت تغذیه این تلویزیون دیده میشه همونطور که معلومه در این مدار از تغذیه سویچ مد استفاده شده که برق شهر بعد از یکسو شدن توسط D601 از طریق T602 برق قسمتهای مختلف تلویزیون رو تامین میکنه این قضیه در دید اول این نکته رو به تعمیرکار القا میکنه که تغذیه بعد از ترانس از برق شهر ایزوله بوده و خطری نداره اما با کمی دقت معلوم میشه که این ایزولاسیون وجود نداره براحتی تو نقشه مشاهده میشه که منفی پل دیود ورودی به شاسی کلی تلویزیون متصل شده یعنی عملا کل مدار از برق شهر ایزوله نیست و بدنه دستگاه با زمین و یا همان نول دارای ولتاژ قابل توجهی هست
                  سوالی که به ذهن میره اینه که پس در محل اتصال آنتن این مشکل چگونه رفع میشه چون فرکانس اعمالی به آنتن فرکانس بالایی هست با استفاده از خازنهای کوپلاژ این قضیه براحتی حل میشه به این صورت که هر دو سیم آنتن از طریق دو خازن کوپلاژبه محیط بیرون ارتباط دارند این خازنها برای فرکانسهای بالا تقریبا اتصال کوتاه و برای فرکانس پایین اتصال باز هستند بنابراین برق گرفتگی از طریق اتصال آنتن پیش نخواهد اومد .
                  با وجود این خطر بالقوه یه ورودیAV روی این تلویزیون نصب شده که شیلد اونا شاسی برد تلویزیونه و بروش خازنی هم قابل ایزولاسیون نیست چون رنج فرکانس تصویر از خیلی پایین شروع میشه ترانس هم نمیشه چون AV پهنای باند زیادی لازم داره تنها روش استفاده از ایزولاسیون نوری با استفاده از اپتو کوپلر های خطی در ورودی AV و یا استفاده از یه ترانس ایزوله در ورودی تغذیه هست که بعیده این دو روش استفاده شده باشه .
                  بنابر این جک AV تلویزیون داری ولتاژ خطرناک بوده
                  خب چرا تو این 5 سال کسی رو برق نگرفته ؟
                  جواب این میتونه باشه که که تا حالا این اتصال بین تلویزیون و مثلا ویدئو و اونم توی یه اتاق که مفروش بوده انجام میشده و چون ورودی ویدئو از برق شهر ایزوله بوده و لوپ جریانی برقرار نمیشه این قضیه نمود پیدا نمیکرده .
                  حالا طرف اومده این تلویزیون رو یه یه رسیور وصل کرده با این کار شاسی رسیور و شیلد کابل کواکس به شاسی برق دار تلویزیون متصل شده رفته به پشت بوم و کل مجموعه lnb و سویچ رو برقدار کرده . فویل پشت بوم هم از طریق یه اتصال فلزی مثل بدنه کولر آبی که بدرستی ارت شده یا هر اتصال زمین خواسته یا ناخواسته دیگه به زمین متصل شده خب حالا چی داریم یه مجموع سویچ و lnb برقدار ( چون پایه lnb روی دیش عایقه همپتانسیل نمی شن ) طرف اومده با این مجموعه کار کنه با یه دست مجموعه برقدار رو گرفته و تماس بازوی دست دیگه اون با میله دیش اونو دچار برق گرفتگی کرده فقط یه مشکل دیگه باقی میمونه چرا مارک الکتریکی در جای دیگه به چشم نمیخوره یه دلیل میتونه این باشه که در کف پا سطح تماس زیاد بوده و دیگه اینکه طرف دمپایی پاش بوده و بعد از پرتاب شدن از پاش افتاده

دیدگاه

قابل توجه دوستان
                    1- هوا ابری نبوده
                    2- خبری از خطوط فشار قوی نیست حتی خط فشار ضعیف تا محل حادثه حداقل 15 متر فاصله داره
                    3- حادثه دیده با پای برهنه روی ایزوگام ایستاده بوده است
                    4- مارک الکتریکی فقط روی دو دست دیده می شود
                    5- شوک الکتریکی منجر به پرتاب شدن شخص شده است

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز و مهندس خودم

بنده فکر میکنم بهتر اینه که دستگاه و لوازم جانبی در حین نصب کابلها در مدار نباشه

حالا با این وجود مواردی هم هست که رعایت نمیشه و چنین میشه

اگر ایشون داشته کابل ال ان بی رو نصب میکرده ممکنه چند حالت پیش بیاد اینکه جریان درکابل ودر خروجی ودر خازنها کاملا ذخیره شده وهنوز به اون افت ولتاژی در مدار نرسیده وممکن هم هست که یک های ولتاژبوجود بیاد که باعث شوک زیادی میشه من رو بارها برق ال ان بی گرفته حتی روی ایزوگام اگر دقت کرده باشید زمانی که انتن با ماهواره کانکت میشه این برق گرفتگی شدت پیدا میکنه واگر شخصی در برابر این شوک ضیعیف باشه و بترسه زود ایست قلبی میکنه ببخشید کمی طولانی بود امیدوارم لااقل نزدیک هدف زده باشم با سپاس فراوان

دیدگاه

با سلام
                        مطالبی که میگید درست
                        میشه مسأله رو یه جور دیگه حل کرد اینجا انجمن تخصصی برق پس با تحلیل برقی حلش کنیم پس مدار معادل براش میگیریم
                        1- تلوزیون و رسیور بهم وصل هستن و نسبت به برق شهر اختلاف پتانسیل دارن پس براش معادل خازن با ظرفیت بالا می گذاریم که یک طرف به برق شهر از طریق شاسی و طرف دیگر مدار به سیم کواکسیال وصله
                        2-سیم کواکسیال داریم با طول نسبتأ زیاد معادل یه سلف نسبتأ بزرگ
                        حالا یه مدار lc موازی و سلف باز داریم که کافیه یه کلید بین سر دیگه سلف و زمین قرار بگیره که قربانی نقش کلید رو داره که با این کار دو سر سلف به خازن وصل میشه از ان قسمت به بعدش تمام اساتید تحلیلش رو میدونن
                        در مرحله اول وقتی قربانی سیم رو میگیره بخاطر مقاومت کم بدنش و عبور جریان از سطح پوست سلف شارژ میشود
                        چون جریان عبوری از بدن به صورت لحظه ای زیاد است پوست آن مناطق خشک میشود و قربانی به عنوان کلید باز با مقاومت بالا تبدیل میشود
                        در تحلیل مدارات سلف و خازن وقتی سلف از مدار جدا میشود ولتاژ به شدت بالا میرود
                        حالا حساب کنید قربانی که از طریق زمین به این مدار متصل شده یکباره جدا میشود و ولتاژ زیادی از قسمتهایی که با سیم و دیش ارتباط داشته اثر میگذارد
                        سوال اینجاست چرا قربانی روی زمین بوده ولی اثر در دستش است ؟
                        چون جریان از پاها کشده شده بدلیل مقاومت کمتر
                        به همن نسبت برای ولتاژ وقتی سطح پوست خشک میشه ولتاژ بیشتر از جایی عبور میکنه که فاصله کمتری داره ومدار خودشو میبنده
                        این خشکی سطح پوست برا یه مدت کوتاهه وبعد از گذشت زمان کمی به حالت عادی برمیگرده که دیگه دیره
                        اگه تمام این اتفاقات برا یه نفر پیش بیاد باعث شوک شدید و پرتاب میشه
                        این طرف واقعأ بد شانس بوده

دیدگاه

تحلیل خوبی بود !!
                          ولی سلف بدون هسته نمیتونه سلف بزرگی باشه و موجب کشته شدن بشه
                          توان انقدر زیاد نیست که بتونه مثل خر داغ کردن ( ببخشد) یه مارکو روی دست یارو داغ بزنه !!
                          برق شهر نمیتونه تا این حد کشنده باشه
                          در ضمن این فویل انقدر نازک هست که اصلا به هم وصل نمیشه یه کم خراشیدگی باعث قطع شدن فویل میشه
                          هر ردیف ایزوگام از هم جداست و فویل هاشون هم به هم وصل نمیشه
                          خازن روی سیستم های صوتی تصویری خیلی کم حجم هستن
                          یه سوال شما دلیل این حادثه رو میدونید ؟
                          یه معمای حل شده هست یا ؟ دنبال جوابید ؟
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

چه جالب ! معما دوست دارم ! با اجازه از بزرگان
                            همونطور که یکی از دوستان اینجا گفتن ، سوختگی از اون نوع ، در اثر ولتاژهای بالا و صنعتی و یا ولتاژ dc متوسط به بالا پیش میاد . پس برق شهر در صورت عادی ، همچین کاری نمیتونه بکنه . مگه 3 فاز باشه .
                            اما نکته ای که به نظر من رسید که دوستان دیگه اصلا بهش توجه نکردن ، سوختگی بسیار شدید در قسمت کف دست بوده و نه جای دیگه . من میتنم نتیجه رو با توجه به اطلاعات بالا به این صورت خلاصه کنم :
                            از آلومینیوم بالا نبوده - از کولر و ارت کولر یا کف آلومینیوم هم نبوده - از اتصال سیم لخت و خارجی هم نبوده . تنها دلیلی که میتونه باشه ، از طرف فقط خوده سیم کواکسیال بوده . مغزی سیم دارای ولتاژ بالا بوده و بدنه ی کابل هم گراند بوده . بقیش هم که دیگه مشخصه ! به نظر من تا اینجا تنها دلیل قانع کننده که توضیح میده ، همین هستش . حالا البته دوستمون دلیل مرگ رو اصلا نگفتن . مرگ بر اثر چی بوده ؟ سکته قلبی - مغزی - خفگی - سوختگی و ... ؟ . همچین خودمم حالم بد شد .
                            امیدوارم برای هیچ فردی همچین مشکلی پیش نیاد . حتا تا الان تا جایی که یادم میاد ، نمیخوام همچین چیزایی برای دشمنانمم پیش بیاد .
                            if all men are the same
                            then
                            why do women take so long to choose one ?

دیدگاه

نظرات خیلی جالب بود !! :biggrin:

فقط موندم چرا مسئله ای به این سادگی اینطوری پیچیده میشه ؟!!

تنها دلیلش وجود ولتاژ برق در شیلد کابل کواکسیال و بدنه کانکتور هست. در ضمن بازرس نگفته که طرف جزقاله شده !! گفت آثار سوختگی در دست دیده می شود. این سوختگی هم فقط به ولتاژ و جریان ربط نداره. میتونه بخاطر مقاومت بدن هم باشه (که در نهایت میشه افزایش جریان).

در کل باید گفت که همچین مواردی فقط بر اثر بی احتیاتی صورت میگیره. وقتی طرف بدون دمپایی و قطع کردن برق تلوزیون و ریسیور همینطوری میره یه کاری رو انجام بده (و تازه اگر بگی رعایت کن کلی بهت میگن سوسول و ترسو و..) در نهایت همین اتفاقات می افته.

اینها همه نتیجه سهل انگاری هست ! خودمم خیلی باهاش مواجه بودم. یه خورده برید عکس تکنسین های خارجی که کار برقی میکنن ببینید. کلاه ایمنی ، دستکش مخصوص ، کفش مخصوص ، لباس مخصوص و... تازه برای سطح Distribution !!

دیدگاه

این تاپیک های میراث فرهنگی رو از کجا پیدا می کنین ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X