اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچک و بزرگ شدن و لرزیدن تصویر مانیتور کامپیوترم!(مشکل چیه؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچک و بزرگ شدن و لرزیدن تصویر مانیتور کامپیوترم!(مشکل چیه؟)

منم مشکل مشابه داشتم که از کارت گرافیک کامپیوتر بود.
    خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
      سلام

احتمالا از فرکانس تصویر نیست ؟؟!!

فرکانس باید روی 60 هرتز و گرافیک ویندوز رو روی 32 بزار ببین ردیف میشه یا نه

البته اینا رو نمیدونم ویندوز7 ایا داره یا نه؟؟؟
      نه شک دارم.
      نوشته اصلی توسط ramez
      سلام.منم ی مانیتور داشتم ک همین اطفالو از خودش در میاورد و خیلی اتفاقی فهمیدیم که اگه بادبهش بخوره(بغلش) تصویر خوب میشه oo:.گویا مشکل از حرارت داخل مانیتور هست که با خنک شدن حل میشه. :redface:
      بازش کردم و یه مقدار تمییزش کردم. خاک خیلی داشت ولی بازم همین موضوع وجود داره.
      نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
      یادش بخیر اولین مانیتورم بود!
      الان دیگه کامپیوتر ندارم :cry:
      ببین سیم پیچ دور لامپ تصویر جا به جا نشده
      احتمال میدم مشکلش همین باشه

حتما چک کن خبرشو بده
      موردی ندیدم.
      نوشته اصلی توسط ابزار دقیق(dariush)
      1-مشکل شما پارازیت در قسمت هوریزنتال می باشد این مشکل زمانی ایجاد می شه که یک خازن حدود 3.3 تا 10 میکرو فاراد 50 ولت تا 80 ولت خراب داره که باعث این عیب می شه.

2- زمانی که تصویر کوچک می شه یک ترانزیستور که بدنه خنک کننده که دور های ولتاژ رو احاطه کرده داره خراب می شه که با عوض شدن ان مشکل حل می شه البته اول بایستی مشکل لرزش رو حل کنی. :nice:
      مهندس بذار یه کم بیشتر توضیح بدم.
      حدودا 2 الی 3 ماه پیش احساس میکردم قسمت سمت چپ تصویر مانیتور لرزش داره. تا بعد از این مدت دیدم یه حرکات عجیبی داره از خودش بروز میده. هیچی دیگه، کم کم شروع کرد به اینکه در بعضی مواقع یهو سایز صفحه کوچیک و بزرگ میشد.بعضی مواقع هم یه لرزش هایی داره. می دونی لرزشهاش مثل چیه؟ مثل وقتی هست که توی تنظیمات می ری یه گزینه داره به اسم DEGAUSS که وقتی می زنیش یه هو صفحه می لرزه و قسمت هایی که در اثر امواج الکترومغناطیسی رنگش تغییر کرده رو درست میکنه. اونجوری می لرزه. یهو مثل همون یه پالس میزنه. الان که دارم باهاش کار میکنم حرکتی نداره.

نوشته اصلی توسط hassan_n
      منم مشکل مشابه داشتم که از کارت گرافیک کامپیوتر بود.
      کارت گرافیک کامپیوتر من یه فن داره. این فنش مشکل داره و بعضی مواقع نمی چرخه. فکر کنم از علت گردوغبار هستش. منم وقتی روشنش می کنم با انگشت یه حلش میدم تا حرکت کنه. فن پاور کیسم هم از کار افتاده. فکر کنم گردوغبار خرابش کرده.

دیدگاه

با سلام

خوب با این توضیحی که شما دادین بایستی به اسی ورتیکال یه نگاهی بندازی ممکن پایه هاش لحیم سردی داشته باشه و یا خود ای سی معیوب شده باشه .

موفق باشید.

هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

سلام
          داداش
          سر کابلی vga رو باید عوض کنی
          چون وقتی یکی از سیم ها قطع میشه یا رنگ صفحه عوض میشه یا سایز صفحه تغییر میکنه
          اینم از عکسش
          http://ashk9558.persiangig.com/image/di-VTAS.jpg

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            به احتمال زیاد روی برد لحیم سردی داری.قسمت پاور و جاهایی که مقاومت وات بالا و ترانزیستور قدرت داری رو خوب لحیمکاری کن.
            موفق باشی.
            من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

این سری مشکل کوچک شدن صفحه در اثر خرابی رو داره؛ چون مانیتور 17 ما هم شده بود 14 اینچ! اون زمان میگفتن از خازناشه ولی خوب سایز 14 هم مناسب بود :nice:
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
                این سری مشکل کوچک شدن صفحه در اثر خرابی رو داره؛ چون مانیتور 17 ما هم شده بود 14 اینچ! اون زمان میگفتن از خازناشه ولی خوب سایز 14 هم مناسب بود :nice:
                مهدی زدی مانیتور دانشگاه رو ترکوندی بعد بخاطر اینکه دعوات نکنن میگی همین جوری هم خوبه!؟
                بچه ها شماره تلفن حراست دانشگاه شریف چنده؟ می خوام زنگ بزنم بگم این مهدی رو بندازید بیرون، چون تا سال دیگه همین موقع سایز صفحه همه مانیتورهای دانشگاه شریف کوچیک شده. :mrgreen:

دیدگاه

بعد از مطمئن شدن از سالمی کارت گرافیک و خود کابل vga باید مانیتور رو باز کنی

در ابتدا با نگاه ظاهری به قطعات روی برد باید ناسالم بودن انها را تشخیص داد .مثلا یکی از این عوامل ، نشتی و از کار افتادگی خازنهای الکترولیتی مخصوصا قسمت ترانس چاپر می باشند

ولتاژ گیری میکنی از خود تغذیه تا های ولتاژ .........معمولا در بعضی از قسمتها از برد، ولتاژ انها رو نوشته که راحت میتونی تست کنی که ولتاژ ها درستند یا خیر

یه ترانزیستور قدرت داری که مربوط میشه به ترانس های ولتاژ .......... ودر مورد اون پالس که گفتی که مثل اینه که میخواد بسوزه . اگه به این صورت که تصویر خیلی سریع کوجک میشه که مثل یه نقطه سفید میمونه و دوباره صفحه باز میشه و اگه صدای تق هم میدهد این مربوط به قسمت ترانس های ولتاژ می باشد که احتمالا نشتی دارد و همچنین ولوم های اسکرین و... روی خود ترانس هست که تا حدودی تاثیر دارند

بعد میای کلا یه هیتر یا هویه برای رفع لحیم سردی میگری و برد رو شستشو میدی

....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام ببین بادکردگی توی خازن های روی برد داری یا نه. موقع باز کردن مانیتور مواظب باش و به هیچ عنوان از پیچ گوشتی آهنربایی استفاده نکن . قسمت لامپ تصویر خیلی خطرناک مواظب باش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdimoh
                      سلام ببین بادکردگی توی خازن های روی برد داری یا نه. موقع باز کردن مانیتور مواظب باش و به هیچ عنوان از پیچ گوشتی آهنربایی استفاده نکن . قسمت لامپ تصویر خیلی خطرناک مواظب باش.
                      نه، نداشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                        سلام بچه ها
                        من یه مانیتور LG 500E دارم.

آقا این مال حدودا 13 ساله. الان صفحه ش بعضی مواقع مشکل داره. همین الان هم که دارم می نویسم اذیت میکنه. سایز صفحه کوچیک و بزرگ میشه بعضی مواقع هم یه پالس هایی صفحه ش میزنه انگار که می خواد بسوزه. به نظرتون مشکلش چیه؟ باید قیدشو بزنم؟
                        سلام
                        داداش
                        سر کابلی vga رو باید عوض کنی
                        چون وقتی یکی از سیم ها قطع میشه یا رنگ صفحه عوض میشه یا سایز صفحه تغییر میکنه
                        اینم از عکسش
                        http://ashk9558.persiangig.com/image/di-VTAS.jpg

دیدگاه

همونطوریکه اقا داریوش گفتن مشکل احتمال زیاد از خازن من این مورد رو توی تلویزیونها هم زیاد دیدم

دیدگاه

منم قبل ازینکه لپ تاپ بگیرم همین مانیتور رو داشتم و یه مدت همین اتفاقات براش می افتاد یا یه گوشه ی تصویر سبز می شد ، دیگه گفتم داره میسوزه تا اینکه فهمیدیم برق خونه مشکل داره و بعد از رفع مشکل ، درست شد

دیدگاه

الان مدت زیادی هست که ازش استفاده میکنم و همین جوره ولی علت رو نتونستم پیدا کنم. خیلی می ترسم بازش کنم و به قطعاتش دست بزنم. آخه بچه ها میگن خازن های ولتاژ و ظرفیت بالا توش هست بخاطر همین می ترسم برق بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                                می ترسم برق بگیرم.
                                تا وقتی برق نگیرت .. تعمیرکار crt نمیشی :agree:
                                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X