اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رهنمایی برای خرید گوشی تا 450 تومان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رهنمایی برای خرید گوشی تا 450 تومان

ولی آمارها چیزی خلاف بر صحبت های شما رو ثابت می کنن.بهتره اطلاعاتتون رو به روز کنید.1 میلیون تون هم مثل 2 هزارتا هستش.برادر تعداد اپ های اندروید هفتصد هزار تا هستش.کمی کمتر یا بیشتر.یکی از مسولان ارشد مایکرو سافت می گفت 85% تمام اپ های ضروری مورد نیاز که برای ios واندروید وجود داره برای ویندوز فون هم ایجاد شده.
    اگر سیستم عامل لینوکس نسبت به ویندوز برتر بود الان سیستم عامل های متن باز بیشترین کاربران سیستم های خونگی رو داشتن نه ویندوز.
    دلیل این هم که سیستم های مبتنی بر لینوکس دارن پیشرفت میکنند دلیل بر خوب بودن نیست چون شرکتی واحد به راحتی نمی تونه با این غول it مقابله کنه کما اینکه چند سال پیش یکسری از این شرکت ها من جمله خود نوکیا از مایکرو سافت شکایت کرده بودند که باید اطلاعاتی از سیستم عاملش در اختیار ما قرار بده تا بازار از حالت تک قطبی خارج بشه و رقابت ایجاد بشه که به جایی نرسیدن.

این حرف یکی از برنامه نویسان بزرگ اندروید هستش که تو مسابقات جهانی و حتی خود شرکت سامسونگ رتبه اول رو آورده البته با سن تقریبا 20 و گیلانی:
    شما اگر بر روی دو بستر سخت افزاری با ویژگی های مشترک دو سیستم عامل اندروید و ویندوز فون رو نصب کنید تو بیشتر مشخصات ویندوز فون برتر هستش و اون به خاطر هسته قدرتند تر سیستم عامل هست.تو اندروید و لینوکس و حتی ویندوز های قبلی نرم افزار مستقیما با هسته هماهنگ بود صد در صو زیر اون کار می کرد و اگر یکی از این نرم افزار ها هنگ می کرد کل سیستم دچار هنگی میشد که د هممون دیدیم این رو ولی تو سیستم عامل مک نه نرم افزار جدا از هسته سیستم عامل کار می کنند و اگر هم نرم افزار هنگ کنه سیستم عامل کارشو انجام می ده و ویندوز فون ها و سیمبین از این گونه ساختار استفاده می کنند و می کردند.

و کلام آخر من هم اگر جای مایکرو سافت بودم انحصار طلب می شدم چون توانشو داره.کسی میره بدنبال این و اون می اوفته که کاری از دستش بر نمیاد ولی وقتی کسی کاری رو می تونه انجام بده چه نیازی به این کار هست.حقش هست نوش جونشون چون زحمتشو کشیدن.
    اگر کسی که برای اولین بار لینوکس رو ایجاد کرد توان این رو داشت با مایکرو سافت رقابت کنه دیگه سیستم متن باز درست نمی کرد اونم یه سیستم انحصاری واسه خودش درست می کرد نه اینکه که کل جهان بشینن با یه شرکت مقابله کنن.

حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
      حالا شما خودت قضاوت کن برنامه نویسان سیستمی بیشتر میاد روی خود اندروید کار میکنند و بهبودش میبخشن (که هم کد بازه و هم نزدیک به رتبه اول شدن از نظر تعداد کاربرانه) یا ویندوزفونی که انحصارش دست مایکروسافته و N ساله که پیشرفت چندانی نداشته؟!
      چیزی که یادم رفت بهش اشاره کنم اینه که چیزی نیاز به بهبودی داره که مشکل داشته باشه که تو صحبت های قبلیم به اندازه کافی اشاره شده بهشون.
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
        ولی آمارها چیزی خلاف بر صحبت های شما رو ثابت می کنن.بهتره اطلاعاتتون رو به روز کنید.1 میلیون تون هم مثل 2 هزارتا هستش.برادر تعداد اپ های اندروید هفتصد هزار تا هستش.کمی کمتر یا بیشتر.یکی از مسولان ارشد مایکرو سافت می گفت 85% تمام اپ های ضروری مورد نیاز که برای ios واندروید وجود داره برای ویندوز فون هم ایجاد شده.
        اگر سیستم عامل لینوکس نسبت به ویندوز برتر بود الان سیستم عامل های متن باز بیشترین کاربران سیستم های خونگی رو داشتن نه ویندوز.
        دلیل این هم که سیستم های مبتنی بر لینوکس دارن پیشرفت میکنند دلیل بر خوب بودن نیست چون شرکتی واحد به راحتی نمی تونه با این غول it مقابله کنه کما اینکه چند سال پیش یکسری از این شرکت ها من جمله خود نوکیا از مایکرو سافت شکایت کرده بودند که باید اطلاعاتی از سیستم عاملش در اختیار ما قرار بده تا بازار از حالت تک قطبی خارج بشه و رقابت ایجاد بشه که به جایی نرسیدن.

این حرف یکی از برنامه نویسان بزرگ اندروید هستش که تو مسابقات جهانی و حتی خود شرکت سامسونگ رتبه اول رو آورده البته با سن تقریبا 20 و گیلانی:
        شما اگر بر روی دو بستر سخت افزاری با ویژگی های مشترک دو سیستم عامل اندروید و ویندوز فون رو نصب کنید تو بیشتر مشخصات ویندوز فون برتر هستش و اون به خاطر هسته قدرتند تر سیستم عامل هست.تو اندروید و لینوکس و حتی ویندوز های قبلی نرم افزار مستقیما با هسته هماهنگ بود صد در صو زیر اون کار می کرد و اگر یکی از این نرم افزار ها هنگ می کرد کل سیستم دچار هنگی میشد که د هممون دیدیم این رو ولی تو سیستم عامل مک نه نرم افزار جدا از هسته سیستم عامل کار می کنند و اگر هم نرم افزار هنگ کنه سیستم عامل کارشو انجام می ده و ویندوز فون ها و سیمبین از این گونه ساختار استفاده می کنند و می کردند.

و کلام آخر من هم اگر جای مایکرو سافت بودم انحصار طلب می شدم چون توانشو داره.کسی میره بدنبال این و اون می اوفته که کاری از دستش بر نمیاد ولی وقتی کسی کاری رو می تونه انجام بده چه نیازی به این کار هست.حقش هست نوش جونشون چون زحمتشو کشیدن.
        اگر کسی که برای اولین بار لینوکس رو ایجاد کرد توان این رو داشت با مایکرو سافت رقابت کنه دیگه سیستم متن باز درست نمی کرد اونم یه سیستم انحصاری واسه خودش درست می کرد نه اینکه که کل جهان بشینن با یه شرکت مقابله کنن.
        من با این فرض پیش میرم که نظم تاپیک بهم نخوره و از مرز اسم تاپیک خارج نمیشم. اما قبلش باید بگم اطلاعات شما متاسفانه در سطح وحشتناکی پایینه و استدلالی که میکنید واقعا استدلال کوچه بازاریه.با این وجود ازتون خواهش میکنم ناراحت نشید و نوشته های منو بی طرفانه و با رعایت انصاف بخونید
        ببین دوست عزیز...کل جهان بیکار نیستند که بشینن و با سیاست های انحصار طلبانه مایکروسافت مبارزه کنند و اصلا مایکروسافت در این حد و حدود نیست! مقایسه بین ویندوز و لینوکس تو نت بسیاره و شما میتونی تشریف ببری و مزیت های سیستم های تحت امتیاز GNU/GPL رو نسبت به لایسنس ماکروسافت بخونی. اما من خیلی خلاصه دلیل حرفی که گفتی رو برات میارم. اینکه چرا ویندوز بالاترین آمار استفاده رو به خودش اختصاص داده این نیست که سیستم عامل بهتر و قویتریه. مثلا خود شما (که من شک ندارم الان که این صحبت ها رو میکنی درصدی هم از گنو/لینوکس شناخت نداری)، خود شما اولین بار چی گذاشتن جلوی دستت؟ مکینتاش؟ بی اس دی؟ یونیکس؟ گنولینوکس؟ یا ویندوز؟ یا خودت انتخاب کردی؟
        از زمانی که کامپیوتر یادت دادن یه ویندوز گذاشتن جلوی دستت گفتن این کامپیوتره! بشین یاد بگیر! این واژه پردازشه، این فلانه، این بهمانه، این بیسانه! غیر ازینه؟ خود شما تا چه حد به مسایل تکنیکی وارد شدی؟ اصلا یکبار نشستی اون لایسنسی که مایکروسافت موقع نصب ویندوز بهت نشون میده رو بخونی و در طرف دیگه لایسنس gnu/gpl رو بخونی و مثایسه کنی؟ و ببینی کدوم یکی چی ازت میخوا و تا چه حد بهت در عمل آزادی داده و در قبالش چه چیزهایی ازت خواسته؟ معلومه که نه! چون این اون چیزیه که مایکروسافت خواسته! هزینه تبلیغاتی زیادی هم براش صرف کرده!
        دلیلش برتری ویندوز نیست رفیق، دلیلش بی اطلاعی کاربر از حق و حقوقشه! دلیلش اینه که به فکر کاربر این موضوع القا شده که تو نباید بدونی چه کدی رو داری روی سیستمت اجرا میکنی و فقط باید از سیستم عامل ما استفاده کنی تا ماهم بخوبی بتونیم جیبتو خالی کنیم.
        بین هزار سوپر کامپیوتری که داری ازش استفاده میکنی سیستم عامل یکیشون ویندوز سرور نیست! همین وبسایت ECA که هرروز داری ازش استفاده میکنی تمام اینها به یمن وجود گنو/ لینوکسه دوست عزیز. حالا میخوای معنی انحصار طلبی رو بدونی؟میگی نه؟ بسیار خوب...من فرض شما رو درست میگیرم و سعی میکنم مثل خودت باهات رفتار کنم. من لینوکس، میخوام به رویه تو و مایکروسافت عمل کنم و انحصار طلب بشم، پس باید خدمتت عرض کنم که
        تو دیگه از امروز به هیچ عنوان حق استفاده از گوگل، یاهو، فیس--بوک، همین سایت، و هر صفحه ای که با یکی از نرم افزارهای تحت لینوکس نوشته شده استفاده کنی.
        دیگه اجازه استفاده از اون دسته از لایه های فیزیکی شبکه که تحت امتیاز gnu/gpl منتشر میشوند که هرروز کمکت میکنند به اینترنت وصل بشی رو نداری!
        حق استفاده از دیتابیسهای منتشر شده توسط لایسنس gnu/gpl رو نداری.
        حالا بازم میگی ویندوز قوی تره و چیه و فلانه؟
        دوست عزیز کاربران بی اطلاع (شمارو نمیگم چون رو همین ویندوزی هم که روی کامپیوترته پولی ندادی و کپی رایت خودتم قبول نداری) به ویندوز و مایکروسافت چنین جسارتی دادن که علاوه بر تمام سیاست های کثیفش بیاد تو چشمشون زل بزنه و بگه دیگه حق استفاده از سیستم عامل هایی که من تاییدشون نمیکنم رو ندارید! فقط باید ویندوز رو بخرید و بریزید روی سیستم مبارک.
        باورت نمیشه؟ بخوان: UEFI:
        http://linuxreview.ir/1391/05/secure-boot-vs-restricted-boot/

ای خدا :rolleyes:
        دوست عزیز اگه ریچارد استالمن رو میگی که بیست سال قبل ویندوز داشت روی فلسفه آزادی نرم افزار کار میکرد و بخاطر هدفش و بخاطر آزادی کاربران مجبورشد از کرس دانشگاه MIT انصراف بده!

چیزی که یادم رفت بهش اشاره کنم اینه که چیزی نیاز به بهبودی داره که مشکل داشته باشه که تو صحبت های قبلیم به اندازه کافی اشاره شده بهشون.
        خداییش چه ربطی داشت؟ یعنی من الان موندم باید چی بگم!
        اگه اینجوریه پس SYS32 با چندین بار بازنویسی و هزاران پچ امنیتی پر مشکل ترین سیستمه که مایکروسافت دایما سعی داشته با بیرون دادن نسخه های جدید بهبودش بده!!(ایراداتشو رفع کنه بقول شما) یعنی منطق و استدلال شما اینه؟! اصلا شما هیچ چیز خالی از اشکالی میبینی در عرصه تکنولوژی؟ یا سرکارمون گذاشتی؟
        یا دور از جون مشکل فسفر و اینهاست؟ شمالم که هستی ماشالله چیزی زیاده دم دستت ماهی :biggrin:

یک بار دیگه یک مقداری با بی طرفی و مثل یک محقق برو و تمام جوانب رو بررسی کن، به ذهنت اطلاعات بده، جوانب رو بسنج، بعد اگر بازهم دفاعی از ویندوز داشتی مطرح کن.
        اینم قبول کن که بی اطلاعی یا کم اطلاعی کاربران داره بیداد میکنه.
        موفق باشی
        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

بحث خیلی قشنگ و مفیدیه.اما باور کنید فعلا مهم ترین عامل برای انتخاب تو مملکت ما همون 500 تومن ناچیزه.
          سیستم عامل خیلی مهمه اما با 500 تومن بدنه ! گوشی و کارای دیگش تو اولویت قرار میگیره.گوشی ویندوز فونی زیر 500 همون لومیا 520 هستش .(تا آخرین باری که دیدم) اندرویدی ها هم کم هستن. طوری که شاید زیاد نتونیم از قابلیت هاشون استفاده کنیم.یا صفحه شون کوچیکه ، یا رمش پایینه یا ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سردارِِِی
            بحث خیلی قشنگ و مفیدیه.اما باور کنید فعلا مهم ترین عامل برای انتخاب تو مملکت ما همون 500 تومن ناچیزه.
            سیستم عامل خیلی مهمه اما با 500 تومن بدنه ! گوشی و کارای دیگش تو اولویت قرار میگیره.گوشی ویندوز فونی زیر 500 همون لومیا 520 هستش .(تا آخرین باری که دیدم) اندرویدی ها هم کم هستن. طوری که شاید زیاد نتونیم از قابلیت هاشون استفاده کنیم.یا صفحه شون کوچیکه ، یا رمش پایینه یا ..
            از برند های هواوی میشه گوشی های خوبی خرید
            مثل g525
            g510
            y510

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X