اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سازگاری ws2811 با مادر برد ASUS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سازگاری ws2811 با مادر برد ASUS

سلام بر همه دوستان
    من یک نوار ARGB ws2811 دارم. میخوام وصلش کنم به مادربرد (ASUS Z790 PRIME) برای نورپردازی پشت میز کامپیوتر.
    تغذیه 12 رو میخوام از آداپتور جدا بدم و فقط پین دیتا و منفی مشترک رو به مادربرد متصل کنم تا اگه نوار جریان زیاد بکشه از خود مادربرد نکشه و از آداپتور جریان بکشه.
    میشه افکت های مختلف داد یا سینک کرد با موزیک یا صفحه و . . .
    امکان پذیره این روش؟ چون تا اونجا که میدونم به طور رسمی با چیپ WS2812B سازگاره آیا با این 2811 هم سازگار میشه؟ و اینکه اگه میشه تعداد چیپ یا همون پیکسل ها رو کجا باید تعیین کنیم؟توی amoury crate یا Aura creator و چجوری؟
    از همه دوستان متشکرم

نوشته اصلی توسط makii نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان
    من یک نوار ARGB ws2811 دارم. میخوام وصلش کنم به مادربرد (ASUS Z790 PRIME) برای نورپردازی پشت میز کامپیوتر.
    تغذیه 12 رو میخوام از آداپتور جدا بدم و فقط پین دیتا و منفی مشترک رو به مادربرد متصل کنم تا اگه نوار جریان زیاد بکشه از خود مادربرد نکشه و از آداپتور جریان بکشه.
    امکان پذیره این روش؟ چون تا اونجا که میدونم به طور رسمی با چیپ WS2812B سازگاره آیا با این 2811 هم سازگار میشه؟ و اینکه اگه میشه تعداد چیپ یا همون پیکسل ها رو کجا باید تعیین کنیم؟توی amoury crate یا Aura creator و چجوری؟
    از همه دوستان متشکرم
    درود.
    اصولش هم همینه.حتما تغذیه ریسه رو از آداپتور جدا بگیر.

دیتاشیت مادربردت دانلود کنی میتونی پین اوت دقیق سوکت ARGB پیدا کنی.فقط احتمال داره RGB معمولی هم روی مادربردت باشه اشتباه نزنی.خیلی خیلی خیلی باید دقت کنی مادربرد نفرستی اون دنیا.

به نظر من یک کنترلر نورپردازی جدا بگیر برای نورپردازی.ریسکش کمتره.

من ۲ سال پیش انجام دادم یعنی ریسه وصل نکردم نورپردازی فن های کیس کامپیوترم را متصل کردم به مادربرد.

خیلی تنوع افکت بالایی نداشت اما خوب بود.
    یک افکت داشت که رنگ بر اساس دمای cpu تنظیم میکرد.
    افکت موزیک هم داشت..چندین مدل افکت دیگه هم داشت.
    دقیق یادم نیست فکر کنم تنظیم تعداد پیکسل هم داشت البته اگر تنظیم هم نکنی مشکلی نیست دیتا رو میفرسته.
    جفت این ایسی هایی که گفتین پروتکل دیتاش یکی هست.
    بازم میگم ریسک نکن یک کنترلر جدا بخر مادربردت گرونه
    ????
    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۴۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۷.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام بر همه دوستان
      از همه دوستان متشکرم
      بله احتمال زیاد امکان پذیره فقط پین data و gnd رو وصل کنید تغذیه را از یک ترانس جدا
      من خودم از نرم افزار signal rgb استفاده میکنم یک خورده کار باهاش سخته ولی اگر یاد بگیرید کنترول کامل روی تمام سوکت های rgb و argb داره و همچنین کنترول کامل روی تک تک ال ای دی ها ، رم هام ار جی بی نیست ولی حتما رم ار جی بی هم ساپورت میکنه افکت ها هم خیلی متنوعه یک افکت جالب داره که میتونه بر اساس تصویر مانیتور رنگ ال ای دی هارو تنظیم کنه
      مثلا اگر نوار را پشت مانیتور بچسبونید و این افکت رو تنظیم کنید خیلی جذاب میشه

دیدگاه

دوستان خیلی از راهنمایی شما متشکرم
        برای سینک کردن اپی وجود داره مثلا بفرسته با سریال روی آردوینو میزان صدا رو؟ که بشه بدون اتصال مستقیم به مادربرد سینک کرد

دیدگاه

دوستان خیلی از راهنمایی شما متشکرم
          برای سینک کردن اپی وجود داره مثلا بفرسته با سریال روی آردوینو میزان صدا رو؟ که بشه بدون اتصال مستقیم به مادربرد سینک کرد
          من کیسم اوست هست.خودش تو کارتونش یک کنترلر داشت.
          این کنترلر هم خودش افکت های خفنی دارد.
          هم کنترل دارد.هم روی خودش دکمه فیزیکی دارد.

( هم با مادربرد سینک میشود )

کنترل فن ها رو هم دارد.فن دور کند.فن دور تند.فن خاموش.فن اتوماتیک.فن سینک با مادربرد.

من دیگه حتی فیش سینکش هم جدا کردم و فقط به همین کنترلر وصل کردم چون افکت هاش خیلی خوب و کامل بود.
          قیمتش ۱.۸۰۰ هست اگر بروز باشد
          لینک
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۳:۲۰ ۱۴۰۵/۰۱/۲۸.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

از راهنمایی شما متشکرم
            من روی فن هام کنترلر داشت فکر کنم باید چک کنم ببینم به کار میاد یا نه
            thermaltake هست فن هام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X