اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت وب سرور بدون پورت فورواردینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت وب سرور بدون پورت فورواردینگ

سلام به همه دوستان و خسته نباشید. میخواستم بدونم توی شرایط فعلی روشی هست که بشه بدون پورت فورواردینگ یک کامپیوتر رو تبدیل به وب سرور کرد؟ برای پورت فورواردینگ باید آیپی ثابت خریداری کرد و isp من آیپی هارو توی بازه زمانی بالا میفروشه و من فقط میخام تست کنم به صرفه‌ نیست خریدش.

سعی کردم با تونل کلودفلر انجام بدم اما خب بخاطر فیلترینگ باعث شد سایتم فقط با VPN بالا بیاد. ممنون میشم اگر روشی سراغ دارید بهم بگید ،ترجیحا رایگان باشه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان و خسته نباشید. میخواستم بدونم توی شرایط فعلی روشی هست که بشه بدون پورت فورواردینگ یک کامپیوتر رو تبدیل به وب سرور کرد؟ برای پورت فورواردینگ باید آیپی ثابت خریداری کرد و isp من آیپی هارو توی بازه زمانی بالا میفروشه و من فقط میخام تست کنم به صرفه‌ نیست خریدش.

سعی کردم با تونل کلودفلر انجام بدم اما خب بخاطر فیلترینگ باعث شد سایتم فقط با VPN بالا بیاد. ممنون میشم اگر روشی سراغ دارید بهم بگید ،ترجیحا رایگان باشه
    با سلام و احترام
    برای پورت فورواردینگ لزوما نیاز به آی پی ثابت نیست، اگر فقط برای تست است میتونید از DDNS استفاده کنید.
    موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
      برای پورت فورواردینگ لزوما نیاز به آی پی ثابت نیست، اگر فقط برای تست است میتونید از DDNS استفاده کنید.
      موفق باشید.
      سپاسگزارم ، بله در جریان بودم اما خب سعی داشتم به صورت دائمی هم اجراش کنم. منتهی طبق تستی که انجام دادم حتی با اینکه توی تنظیمات مودم، پورت فورواردینگ رو فعال کردم روی پورت مورد نظر و از فایروال هم فعال کردم اما بازم اون پورت باز نشد، با isp هم تماس گرفتم و گفتن ما بلاک نکردیم، احتمالا مشکل CGNAT باشه. راه کاری دارید؟

دنبال یک vps ساده هم گشتم اما گفتن تونل زدن مجاز نیست

دیدگاه

سپاسگزارم ، بله در جریان بودم اما خب سعی داشتم به صورت دائمی هم اجراش کنم. منتهی طبق تستی که انجام دادم حتی با اینکه توی تنظیمات مودم، پورت فورواردینگ رو فعال کردم روی پورت مورد نظر و از فایروال هم فعال کردم اما بازم اون پورت باز نشد، با isp هم تماس گرفتم و گفتن ما بلاک نکردیم، احتمالا مشکل CGNAT باشه. راه کاری دارید؟

دنبال یک vps ساده هم گشتم اما گفتن تونل زدن مجاز نیست
        با سلام مجدد
        اگر پشت CGNAT باشید درخواستها با وجود پورت فورواردینگ هم به سرور شما نمیرسه،

دیدگاه

با سلام مجدد
          اگر پشت CGNAT باشید درخواستها با وجود پورت فورواردینگ هم به سرور شما نمیرسه،
          چطور باید این مشکلو حل کنم؟

دیدگاه

چطور باید این مشکلو حل کنم؟
            راهش همون تونله که خودتون مشکل انواعش رو گفتید.
            چرا از همون VPS بعنوان سرور استفاده نمیکنید؟
            البته کلودفلیر الان رو اکثر ISPها بازه.
            جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۷:۲۷ ۱۴۰۵/۰۳/۲۵.

دیدگاه

راهش همون تونله که خودتون مشکل انواعش رو گفتید.
              چرا از همون VPS بعنوان سرور استفاده نمیکنید؟
              البته کلودفلیر الان رو اکثر ISPها بازه.
              میخام از سیستم شخصیم به عنوان سرور استفاده کنم، سرویسی که ارائه میکنم به سخت افزار قدرتمند نیاز داره و نمیصرفه هزینه کنم چون فقط یک سرویس موقت هست.

خود سایت کلودفلر بازه اما برای تونل زدن فقط با vpn میشه تونل زد

جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۲۲:۴۸ ۱۴۰۵/۰۳/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X