سلام وقت بخیر دوستان من یک ماژول ایزولاتور usb به usb adum3160 خریدم برای اتصال وسایلی مثل اسکوپ به لپتاپ الان با وصل کردن اسیلوسکوپ لپتاپ به صفحه آبی میاد روش و یه اخطاری میده و یه درصدی میاد پر میشه به عنوان ریپیر شدن و ریستارت میشه این کار هی تکرار میشه تا من اسکوپ رو از ایزولاتور بکشم یا ایزولاتور رو کلا از لپتاپ جدا کنم وقتی خود ایزولاتور رو متصل میکنم مشکلی ندارم با وصل کردن اسیلوسکوپ بهم میریزه خواستم بپرسم دوستان میتونن کمکی کنن ایزولاتور من مشکل داره یا از دوستان کسی به همچین مشکلی برخورد کرده بازم ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
Usb ایزولاتور adum3160
Collapse
X
-
با سلام،نوشته اصلی توسط flamencoمحمدرضا نمایش پست هاسلام وقت بخیر دوستان من یک ماژول ایزولاتور usb به usb adum3160 خریدم برای اتصال وسایلی مثل اسکوپ به لپتاپ الان با وصل کردن اسیلوسکوپ لپتاپ به صفحه آبی میاد روش و یه اخطاری میده و یه درصدی میاد پر میشه به عنوان ریپیر شدن و ریستارت میشه این کار هی تکرار میشه تا من اسکوپ رو از ایزولاتور بکشم یا ایزولاتور رو کلا از لپتاپ جدا کنم وقتی خود ایزولاتور رو متصل میکنم مشکلی ندارم با وصل کردن اسیلوسکوپ بهم میریزه خواستم بپرسم دوستان میتونن کمکی کنن ایزولاتور من مشکل داره یا از دوستان کسی به همچین مشکلی برخورد کرده بازم ممنون
گویا صفحه آبی مرگ روی صفحه لپتاپ شما ظاهر میشه ، لازمه که کد و پیام خطای صفحه آبی مرگ رو بذارید تا بشه عیب یابی کرد.

دیدگاه