اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کیفیت خدمات ارائه دهنده سرویس ADSL شما چگونه است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کیفیت خدمات ارائه دهنده سرویس ADSL شما چگونه است؟

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
    ساعات مجانیش از ساعت 3 تا 7 صبحه! هر شب حدود 1.5 گیگ میشه دانلود کرد!!!
    گل پسر خیلی وقته که شبانه از ساعت 2 شروع میشه !

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    منم صبا رو دارم. 128 کیلو هستش .سرعت متوسط دانلودم رو 50-60 هست. بعضی وقت ها حالش خوب باشه حتی بالای 100 هم میره.در کل راضیم ازش.
    اینی که گفتی ماله روزانه که نیس احیانا oo: چون روزانش در بدترین حالت زیر 150 نمیاد

دیدگاه

پیشگامان کویر یزد
      مزایا: سرعت خوب و عدم قطعی،پشتیبانی بسیار مناسب،پشنهای مختلف زیاد داره که البته فکر کنم اگثرا دارن.
      معایب: کمی گرونه و من برای 1مگ با 1گیگ دانلود در ماه مبلغ 15000 میدم که ترافیک کم میاد و دوباره شارژ می کنم هر گیگ 4800 تومان.بعضی وقتها سرعت دانلود خیلی پایین میاد.مثلا الان 10.6 KB/sec هست!!!! و این ماه 512mb گرفتم.
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

البته من رفتم مخابراتمون صحبت کردم گفت برو سه راه جمهوری که همه ما زیر نظر اونجا هستیم، اگه بتونی اونارو راضی کنی و ازشون برامون نامه بیاری سرعت بالاتر هم میدیم.
        ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN

اینی که گفتی ماله روزانه که نیس احیانا oo: چون روزانش در بدترین حالت زیر 150 نمیاد
          روزانه یا شبانه سرعتش فرقی نداره.اکثرا زیر 100 هست.50-60 برای rapid share و 4shared اینا هست که سرعتش محدوده اما بقیه سایتها بالاتر هست.(به 100 نمیرسه)
          البته منظور من متوسط سرعت هست. بعضی وقتا زیاد بازی میکنه و 120 رو هم رد میکنه اما چند ثانیه بعد میاد پایین.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

روزانه یا شبانه سرعتش فرقی نداره.اکثرا زیر 100 هست.50-60 برای rapid share و 4shared اینا هست که سرعتش محدوده اما بقیه سایتها بالاتر هست.(به 100 نمیرسه)
            البته منظور من متوسط سرعت هست. بعضی وقتا زیاد بازی میکنه و 120 رو هم رد میکنه اما چند ثانیه بعد میاد پایین.
            احتمالا شما از نرم افزارای دانلود استفاده نمیکنید؟ مثل IDM . شاید دوستان دارن با استفاده از این نرم افزار عدد میدن؟
            من خودم پارس آنلاین دارم سرعت 128 با 256 فرقی نداره ! و هر دو متوسط سرعت دانلودش با IDM هست 58.
            شب ها هم از 1 تا 6 مجانیه
            تا الان صبا نظرمو جلب کرده. این دفعه 512 رو امتحان میکنم اگه اونم سرعتش تعریفی نداشت میرم رو صبا !!
            HELLO WORLD

دیدگاه

512 مخابرات رو داشتم قدیما
              که با طرح جدید مخابرات دیگه 512 و ... مفهمومی نداره !
              هر وقت صلاح بدونه وصل هست و در غیر اینصورت وصل نیست
              برای پشتیبانی هم به یه عالمه آدم باید زنگ بزنی و بعدش هم زیاد تو اصل ماجرا فرقی نداره
              اما مجبوریه دیگه ! ولی قیمت مناسب.البته فعلا.
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sey22
                من 128 مخابرات رو دارم تنها مزیتش
                امید دادن به لاک پشت ها و حله زون هاست که به زندگی امیدوار بشن :biggrin:
                اینو خیلی باحال اومدی انصافاً 1 ساعت میخندیدم

منم 512 مخابرات داشتم قبلاً نامحدود بود و ارزون
                الان همونو دوباره وصل کردم 18 تومن ماهی میدم دو گیگ....
                تازه شبانش که رایگانه اگه زیاد دانلود کنی قطع میشه

دیدگاه

من الان دوساله شاتل دارم.
                  اون اوایل که مثل این ندید بدیدا یکریز دانلود میکردم وقتی دانلودم رسید به مرز 35 گیگ تا یکماه جریمه بودم و دانلودم شده بود 3 کیلو.
                  اما بعدش که دوباره دانلودم باز شد و تمدید کردم و دیگه دانلودی ندارم به اون صورت،شبا همیشه با سرعت 70-80 دانلود میکنم.البته اگر فیلم جدید نرم افزاری چیزی گیر بیارم.اگرنه دانلود تعطیله.

سرعت دانلودش توی روز 270 الی 290 متغیره.گاهی اوقات هم تا 400 کیلو میره بالا.
                  درکل توی این دوسال از همه چیزش راضی بودم.حتی با اینکه جریمم کردن سرویسمو عوض نکردم چون توی روز و شب سایتها رو مثل لامبورگینی باز میکنه.
                  اما تنها مشکلی که من توی این مدت ازش دیدم انه که پینگش خیلی پرش داره و در حالت عادی از صبا و مخابرات و اینچیزا بالاست.
                  برای منی که بازی آنلاین میکنم پینگ خیلی مهمه.مخصوصا پینگ زیر 80
                  اما در حالت عادی پینگ شاتل 135 کمتر نمیشه.پرش هم که داره.

دیدگاه

آقا حتما خط تلفنت یا چیزه دیگه ای اون وسطا ایراد داره و گرنه محاله اینقدر پایین باشه
                    من همون فورشیر رو هم با سرعت بالای 100 دانلود می کنم !
                    زنگ بزن پشتیبانی ببین چی می گن

دیدگاه

منم 512 صبا نت دارم

اوایل عالی بود سرعتش...الان رو به افتضاحی میره!دانلود رایگانش نسبت به بقیه سرویس دهنده ها مدتش کمتره!از این حجم های رایگانی که شاتل و بقیه ارائه دهنده های سرویس ADSL به هر مناسبتی میدن نداره.
                      خدمات فنیش تو شهر ما فوق العاده خوبه.قطعی هم جز یه مورد که کلا نت قطع بوده تا حالا نداشته.
                      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

با سلام،

من 10 ساله که دارم از شاتل استفاده میکنم، تا اوایل امثال خیلی عالی و فوق العاده بود، پشتیبانی عالی، کارشناسان مودب و قطعی ارتباط هم اصلا و ابدا.......
                        ولی از اوایل امثال شروع کردن به مسخره بازی در آوردن، تحملشون کردم! کارشناسای بی تربیت و مدعی، سرویس با سرعت داغون، آخرش هم خودم رو متهم کردن به کم سوادی!!! در یک کلمه، وقتی فول مشتری دارن، هیچ کس رو آدم حساب نمیکنن!!!!!

از شاتل واقعا ناراحت و عصبانی ام، به شعور مشتریاش توهین میکنه، تا وقتی که مشتری نداره، مخلص و چاکرته و خوبم سرویس میده و سرعت هم دو برابر قرارداد، ولی وای به حالت که مشتریش فول باشه، بدبخت میشی

من سرویس هام 256 و 6 ماهه هستش، اردیبهشت ماه تموم میشه، دیگه قصد ندارم تمدیدش کنم، این 6 ماه آخر رو هم برای احتیاط تمدید کردم، فعلا 4 ماهی میشه که دارم از 512 وایمکس ایرانسل استفاده میکنم، ماهانه شارژ میکنم و قصد دارم 6 ماه اش کنم، بجز اون اوایل که قطعی داشت، دیگه به مشکلی برخورد نکردم، سرعتش در حد قرارداده، نه کم و نه زیاد! خدماتشم به نظرم که خوبه. پرتابل هم که هست، هر جا که بخوام باهام میاد!!! در یک جمله، فعلا راضیم......

در کل، فکر کنم که همشون هینطورین، ایرانسل هم که مشتریش فول بشه، جفتک میندازه، ولی تا اون وقت، حداقل ما با آرامش به اینترنت دسترسی داریم، بعد هم خدا بزرگه :mrgreen:
                        مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elec-boy
                          احتمالا شما از نرم افزارای دانلود استفاده نمیکنید؟ مثل IDM . شاید دوستان دارن با استفاده از این نرم افزار عدد میدن؟
                          من خودم پارس آنلاین دارم سرعت 128 با 256 فرقی نداره ! و هر دو متوسط سرعت دانلودش با IDM هست 58.
                          شب ها هم از 1 تا 6 مجانیه
                          تا الان صبا نظرمو جلب کرده. این دفعه 512 رو امتحان میکنم اگه اونم سرعتش تعریفی نداشت میرم رو صبا !!
                          منم با IDM دانلود میکنم!!
                          آقا حتما خط تلفنت یا چیزه دیگه ای اون وسطا ایراد داره و گرنه محاله اینقدر پایین باشه
                          من همون فورشیر رو هم با سرعت بالای 100 دانلود می کنم !
                          زنگ بزن پشتیبانی ببین چی می گن
                          به پشتیبانی بگم سرعتم به 100 نمیرسه میگه خوب 128 همینه دیگه :cry:
                          صبح یه زنگی بزنم حالا شاید نتیجه داد! مال شما هم 128 هست دیگه؟!؟!؟

دیدگاه

منم با IDM دانلود میکنم!!به پشتیبانی بگم سرعتم به 100 نمیرسه میگه خوب 128 همینه دیگه :cry:
                            صبح یه زنگی بزنم حالا شاید نتیجه داد! مال شما هم 128 هست دیگه؟!؟!؟
                            64 دارم ! فقط منم که نیستم ، اکثر رفیقام هم که 64 دارن سرعت دانلودشون خوبه ؛ کلا صبا هر سرعتیشو بگیری سرعت دانلودش بازه
                            میگم که احتمال داره از خط تلفن باشه . من یه خط جدا واسه اینترنتم کشیدم

دیدگاه

64 دارم ! فقط منم که نیستم ، اکثر رفیقام هم که 64 دارن سرعت دانلودشون خوبه ؛ کلا صبا هر سرعتیشو بگیری سرعت دانلودش بازه
                              میگم که احتمال داره از خط تلفن باشه . من یه خط جدا واسه اینترنتم کشیدم
                              منم یه خط جدا برای ADSL دارم.البته یه تلفن هم بهش وصل هست اما سالی 1 بار باهاش زنگ میزنم. باید بررسی کنم این قضیه رو پس.خیلی حال میده 100 رو رد کنه!! :wow: :wow:

دیدگاه

من 128 نا محدود استفاده میکنم . سرعت دانلودش حداکثر 18 هست هزینش هم 15000 تومنه . دارم دق ( املاش درسته ؟ ) می کنم . :cry2:
                                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X