اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترفند های ویندوز ...

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترفندهای رجیستری ویندوز

[shadow=red,left]سلام. این یک مجموعه ترفندهای رجیستری ویندوز در قالب PDF هستش که برای من خیلی به کار اومد!!!!!!!! حالشو ببرید!!!! :[/shadow]wink:

http://www.4shared.com/file/83884824/dbfe2a85/Tarfandhaye_Registry.html

دیدگاه

ترفندهای رجیستری ویندوز

سلام. این یه مجموعه ترفندهای رجیستری ویندوز در قالب PDF هستش. امیدوارم مفید واقع بشه.

دیدگاه

پاسخ : ترفند های ویندوز ...

سلام
        برای عوض کردن پسورد هرگونه user ویندوز از هرگونه user دیگه !! در عرض 10 ثانیه!!!!!
        start-->run-->cmd
        net user username password
        در دستور بالا به جای username فقط کافیه که نام user مورد نظرتون رو بنویسید .
        به جای password هم فقط کافیه پسورد جدید دلخواهتون رو بنویسید .
        مثلا دستور زیر، پسورد administrator را به 123 تغییر میده !
        net user administrator 123

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد منفرد
          [shadow=red,left]سلام. این یک مجموعه ترفندهای رجیستری ویندوز در قالب PDF هستش که برای من خیلی به کار اومد!!!!!!!! حالشو ببرید!!!! :[/shadow]wink:

http://www.4shared.com/file/70207338/ac907776/Tarfandhaye_Registry.html
          نوشته اصلی توسط محمد منفرد
          سلام. این یه مجموعه ترفندهای رجیستری ویندوز در قالب PDF هستش. امیدوارم مفید واقع بشه.

http://www.4shared.com/file/70207338/ac907776/Tarfandhaye_Registry.html
          سلام آقای منفرد ، ببخشید من نتونستم دانلود کنم . این پیغام رو میداد : The file link that you requested is not valid
          موفق باشید.
          http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

لینک تصحیح شد

سلام آقای منفرد ، ببخشید من نتونستم دانلود کنم . این پیغام رو میداد : The file link that you requested is not valid
            سلام به شما و دیگر دوستان. لینک تصحیح شد. بفرمایید:

در ضمن پست های قبلی رو هم تصحیح کردم.

دیدگاه

سلام به شما و دیگر دوستان. لینک تصحیح شد. بفرمایید:
              فایل های پیوست شده
              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                چطور می شه فایلهایی که در سیستم مورد استفاده قرار می دیم .. قابل پیگیری نباشه
                من می خوام فایلهایی که می بینم ... مسیرهای اینترنتیی که می رم و پسوردهایی که استفاده می کنم توسط یوزر دیگه ای یا حتی وقتی با یوزر خودم بالا میان .. قابل پیگیری نباشه ... چطور می شه؟

دیدگاه

بستگی به نوع Exploror مورد استفاده داره .
                  اگه از IE استفاده می کنی باید بری تو منوی Tools و بعد Option و از اونجا Clear files و Clear cookies و Clear History رو بزنی و بعدش بری تو زبانه Contnet و Autocomplete و اونجا Clear forms و Clear password رو بزنی .

اگه یا Firfox کار می کنی Ctrl+shift_Del باید زیده بشه ( یا بری Tools--> Clear private data ) . همین طور می تونی بری Tools--> OPtions-->Privacy و در اونجا در قسمت Private Data تنظیمات لازمو انجام بدی .

البته فک می کنم از طریق رجیستری هم میشه که من بلد نیستم.

دیدگاه

راه حل های بسیار جالبی بود.
                    ممنونم
                    **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

سلامبه همه اساتید eca
                      راهی وجود داره تا موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم ویندوز سعی نکنه خودشو پدیت کنه ؟ من انتی ویروس nod دارم ولی چون از سرویس adsl استفاده میکنم موقع بالا اومدن ویندوز خیلی خیلی کند میشه و تا زمانی که پیغام(( your computer might be at risc )) نیاد آنتی ویروس هم همینطور روی صفحه باقی میمونه و تقریبا به اندازه mc afee معطلی داره
                      ممنون میشم اگه راه حلی نشون بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                        سلامبه همه اساتید eca
                        راهی وجود داره تا موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم ویندوز سعی نکنه خودشو پدیت کنه ؟ من انتی ویروس nod دارم ولی چون از سرویس adsl استفاده میکنم موقع بالا اومدن ویندوز خیلی خیلی کند میشه و تا زمانی که پیغام(( your computer might be at risc )) نیاد آنتی ویروس هم همینطور روی صفحه باقی میمونه و تقریبا به اندازه mc afee معطلی داره
                        ممنون میشم اگه راه حلی نشون بدین
                        سلام دوست عزیز. در مورد غیر فعال کردن Automatic Update ماند شکل زیر روی "بالن" کلیک کنید روی Automatic Update کلیک کرده و Turn Off رو بزنید.

در مورد پدیت کردن Nod32 نیز، اگر منظور شما رو درست متوجه شده باشم؛ نمایش آیکان این نرم افزار در کنار ساعت به معنای پدیت نبودن اون نیست، و اگر رنگ این آیکان از سبز به نارنجی و بعد قرمز تغییر رنگ بده، یعنی اینکه آنتی ویروس شما پدیت نیست و در این صورت چون ویندوز XP آنتی ویروس Nod32 رو کپچر کرده و میشناستش، پیغام میده که "آنتی ویروس Nod32 اخطار می دهد که پدیت نمی باشد لطفا برای پدیت نمودن آن اقدام فرمایید".

برای توضیحات جزئی در مورد پدیت این نرم افزار به اینجا مراجعه کنید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17294.150

دیدگاه

سلام آقای منفرد عزیز

ظاهرا من نتونستم دقیقا منظورم رو بگم
                          ببینید موقعی که ویندوز بالا میاد تمام برنامه های نصب شده شروع به load شدن میکنن. منظور من مدت زمانی که کادر لوگوی مربوط به nod 32 وسط صفحه قرار داره
                          ضمنا اینو هم بگم تموم این کار هایی که گفتید رو قبلا انجام دادم با وجود این مشکل وجود داره تنها راهی که هست اینه که موقع روشن کردن کامپیوتر دوشاخه مودم ADSL رو بیرون بیارم و بعد از بالا اومدن ویندوز دوباره وصلش کنم که در این صورت مشکل کاملا حل میشه من دنبال راهی هستم که این دوشاخه رو هی در نیارم و دوباره بزنم
                          حدس من اینه که چون مودم روشن هست ویندوز سعی میکنه اپدیت بشه ( با وجود غیر فعال بودنش !!! ) یا شاید هم شناخته شدن مودم زمان بر هست که اینطوری میشه
                          امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :redface:

دیدگاه

سلام به همه

آموزش ترفندهای کامپیوتر

http://aminnima2.persiangig.com/document/computer1.pdf

تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                            تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

حذف کردن فایلهای غیر قابل حذف!

این اتفاق حتماً تا به حال برای شما نیز پیش آمده است؛ قصد دارید فایل و یا پوشه ای را حذف کنید ولی با پنجره خطا مواجه میشوید. اگر شما مطمئن هستید که بر خلاف ادعای این پنجره فایل و یا پوشه مورد نظر شما در حال استفاده نیست میتوانید در اینگونه مواقع برای رهایی از این مشکل بجای راه اندازی مجدد سیستم از روشی که در این ترفند آمده است استفاده کنید.

برای اینکار:
                              ابتدا تمام برنامه های باز خود را ببندید.
                              از منوی Start وارد Run شده و عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنید تا پنجره Command Prompt باز شود.
                              اکنون سه کلید Ctrl+Alt+Delete را همزمان بزنید تا Task Manager اجرا شود.
                              در Task Manager به تب Processes بروید، explorer.exe را انتخاب کنید و دکمه End Process را بزنید.
                              سپس بدون اینکه Task Manager را ببندید به پنجره Command Prompt بروید.
                              اکنون در خط فرمان به مسیر مورد نظر رفته و فایل مورد نظر را با دستور Del حذف کنید.
                              پس از حذف فایل، دوباره به Task Manager رجوع کنید و از منوی File بر روی New Task کلیک کنید. اکنون explorer.exe را وارد کرده و Enter بزنید.

دیدگاه

سالم سازی ویندوز xp

در مواردی که به عملکرد سیستم خود اطمینان ندارید یا برای اطمینان از صحت عملکرد فایلهای ویندوز XP مانند IE و جایگزینی فایلهای اصلی به جای فایلهای احتمالی معیوب ، نیازی به فرمت و نصب مجدد سیستم عامل XP ندارید. اگر CD نصب سیستم عامل ویندوز XP را دارید با ترفندی ساده میتوانید ویندوز XP خود را سالم سازی کنید.

بدین منظور:
                                از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید.
                                در کادر Open دستور sfc /scannow را تایپ کنید ( قبل از / حتما باید فاصله باشد).
                                کادری ظاهر می شود که از شما میخواهد دیسک سیستم عامل را در درایو قرار دهید تا بتواند فایلهای اصلی را جایگزین فایلهای معیوب نمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X