اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارت حافظه (رم) یا Micro SD چه برندی و چه مدلی بخرم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارت حافظه (رم) یا Micro SD چه برندی و چه مدلی بخرم؟؟؟

سوال دیگه ... سرعت خواندن و نوشتن باید حداقل چه اندازه باشد.....؟؟؟
    مثلا مدلی از سیلیکن پاور سرعت خواندن 100 و نوشتن 80 است و مدل
    24 ساعت ریکرد سامسنگ که محمد عزیز معرفی کردند 80 رید و 20 رایت
    است.... دوربین ها معمولا 2 تا 3 مگا پیکسل است که میگویند این اعداد 2
    و 3 مگا پیکسل دروغی است و همه 1.3 مگاپیکسل بیشتر نمیباشند ...
    1.3 مگاپیکسل HD 720 است و 2 مگاپیکست Full HD یا همان 1080 است
    حال همان کلاس 10 سری UHS مدل 30 در کلاس 3 که دوستمان فرمودند
    برای 4K ریکورد است..... این مدل سرعت رید و رایتش چه اندازه است؟؟؟
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام دوستان و اساتید گرامی..... محمد عزیز و دوست گلمون.... ممنون که من را راهنمایی میکنید.....
      خوب مد نظر من همان سامسونگکه محمد عزیز فرمودند سلطان است.... سیلیکن پاور قدیما خیلی خوب
      بود ولی چند بار فلش مموری آن را جدیدا خریداری کردم که همه خراب بود و بسیار کند عمل میکرد.....
      مثلا همان سامسونگ پروا فشینال که برای ذخیره 24 ساعته است یا مدل بنفش مموری وسترن که برای
      دوربین است که انگار اصلا در ایران نیست..... خوب اصل سامسونگ مورد نظر مثل مدل زیر را از کجا
      (فروشگاه حقیقی یا مجازی... فرقی نمیکنه) تهیه کنم که بدانم حتما اصل است و نیازی به بررسی با
      عکسهای مدل اصلی و تقلی نباشد و با خیال راحت خرید کنم....؟؟؟؟

پ.ن: دوستان کوداک چی؟ دوربینها و فیلمهای عکسی قدیمش که خیلی خوب بود یا مثلا کاغذ چاپ عکسش
      البته ماجرا برای 30 سال پیش کوداک است.....
      سلام
      من فروشنده خاصی نمیشناسم و حتی ممکنه فروشنده آدم خوبی باشه اما خودش هم ندونه بهش فیک انداختند .همین امروز در اینستا داشتم استوری یک فروشنده هدفون شیائومی ایر داتس را می دیدم می گفت کپی با اصلی اصلا قابل تشخصی نیست جز اینکه بازش کنی بگذاری تو گوش بعد می بینی کپی صداش کمتر از اصلی هست

ظاهرا این مدل مخصوص دوربین سامسونگ رافقط شرکت سورین گارانتی می کنه و انتخاب دیگه ای هم ندارید پس تو بازار هر کسی با این گارانتی ارزان تر فروخت ازش بخرید یا از همین دیجی بخرید

کداک قطعا به خاطر سابقه اش نمیاد جنس بیخود تولید کنه اما حالا بشه تو ایران اصلش را پیدا کرد یا نه خودش داستان داره .( احتمال زیاد کداک خودش چیپ مموری را نساخته فقط سفارش ساخت داده .مثل داستان سشوار بوش که شما فرمودید اشتاینل براش میسازه)

برای محاسبه سرعت مورد نیاز از این سایت ها استفاده کنید

CCTV Calculator is a tool designated for camera system basic parameters determination and testing. It enables easy calculation of an appropriate lens focal length, camera viewing angle, IP camera bandwith, storage capacity for records archiving and of other camera system parameters.

سرعت نوشتن 20برای دوربین مدار بسته کاملا کافی هست.
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۱:۴۴ ۱۳۹۹/۰۴/۱۷.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام و بینهایت ممنون و متشکرم محمد عزیز....
        محمد خان کوداک را شرکت متین که فرمودید وارد کننده و گارانتی کننده
        معتبری است ... وارد و گارانتی میکنه.....

محمد خان برای یک کارت 64 گیگ سامسونگ مبلغ 380 خیلی بالاست... من هم به چهار
        عدد نیاز دارم.... ماکزیمم 100 لطفا.... ریکرد هم روی موشن ریکرد که قرار دهید
        داعما ریکرد نمیکند و با تحرک متوسط در روز هر 16 گیگ چیزی حدود یک هفته را میتوان
        ذخیره داشت و نیازی به کارت 24 ساعت ریکرد نیست و معمولی هم ساپرت میکند....
        حال همان 16 تا 32 گیگ برایم کفایت میکند (مد نظر 32 است ولی اگر نشد و گرون شد ....
        16 کافیست....) با این قیمتها و درامدها.... دیگر نمیتوان هر چیز که دوست داریم خریداری کنیم
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
          ارادت
          من نمی دونستم محدودیت قیمت دارید دنبال مموری وسترن بنفش و امثال اینها بودید من گفتم احتمالا بهترین را می خواهید

حدود 100 تومن پس همان کداک یا adataیا اپیسر و امثال اینها را باید بخرید من خودم باشم adataمیخرم چون در زمینه حافظه سابقه زیادتر و تخصصی تری داره شرکت آونگ هم که گارانتی می کنه معتبر هست.
          احتمالا تو بازار همون 100بشه خرید
          https://www.digikala.com/product/dkp-2780468/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-microsdhc-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-premier-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-10-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%AF-uhs-i-u1-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-100mbps-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-32-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-sd

کلا این چیزها عمرشون خیلی وقتها شانسی هست مثلا بازاری ها میگند هارد سیگیت آشغاله و خرابی زیاد داره خود من بیش از 10سال هارد سیگیت داشتم روزی حداقل 5ساعت هم روشن بود هیچیش نشد بالای 100تا هارد سیگیت دست دوم هم معامله کردم حتی یک مورد مرجوع نشد .خلاصه تمام این برندها خرابی دارند اما درصدشون اختلاف داره اونم خیلی اختلاف کمی هست مثلا برند xهر 10هزارتا یکی خرابی داره برند yهر 10 هزارتا 4تا خراب داره اما این طور نیست که برند اورجینال zهر 10هزارتا 100تا خرابی داشته باشه. اختلافها خیلی کمه
          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۱:۴۲ ۱۳۹۹/۰۴/۱۸.
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
            سلام
            ارادت
            من نمی دونستم محدودیت قیمت دارید دنبال مموری وسترن بنفش و امثال اینها بودید من گفتم احتمالا بهترین را می خواهید

حدود 100 تومن پس همان کداک یا adataیا اپیسر و امثال اینها را باید بخرید من خودم باشم adataمیخرم چون در زمینه حافظه سابقه زیادتر و تخصصی تری داره شرکت آونگ هم که گارانتی می کنه معتبر هست.
            احتمالا تو بازار همون 100بشه خرید
            https://www.digikala.com/product/dkp-2780468/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87-microsdhc-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-premier-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-10-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D 8%AF-uhs-i-u1-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-100mbps-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-32-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-sd

کلا این چیزها عمرشون خیلی وقتها شانسی هست مثلا بازاری ها میگند هارد سیگیت آشغاله و خرابی زیاد داره خود من بیش از 10سال هارد سیگیت داشتم روزی حداقل 5ساعت هم روشن بود هیچیش نشد بالای 100تا هارد سیگیت دست دوم هم معامله کردم حتی یک مورد مرجوع نشد .خلاصه تمام این برندها خرابی دارند اما درصدشون اختلاف داره اونم خیلی اختلاف کمی هست مثلا برند xهر 10هزارتا یکی خرابی داره برند yهر 10 هزارتا 4تا خراب داره اما این طور نیست که برند اورجینال zهر 10هزارتا 100تا خرابی داشته باشه. اختلافها خیلی کمه

سلام محمد خان.... خوب خوبترین را میخواهم و اگر هم یکی بود که حتما
            همان 350 سامسونگ را میخریدم که اگر 24 ساعت هم ریکورد میکردم
            مشکل ساز نشود... اما خوب 4 عدد قیمت سنگین در میاید... میشود
            چیزی حدود 1400.... خوب بالاست.... من همان 300 تا 400 بیشتر
            نمیتوانم هزینه کنم.....گرفتاری من را که در جریان هستید.....
            دوربین هم عملا شیاومی در بازار 2000 قیمت داشت که در 4 عدد
            چیزی در حد همان پک در میامد.... سری کم هم که قرار بود هفته بعد
            اتمام موجودی دباره موجود کند... یک ماه من را سر کار گذاشت که حتی
            جدیدا جواب تلفن هم نمیدهند.... یا دارند جمع میکنند یا در انبار را بسته
            تا دلار تثبیت شود.... یک دفعه به فکرم افتاد بروم دفتر دوستمان در محل کار
            همان برند چینی بی نام نشان.... شک به اینترنتش کردم که دیدم بعله.... مخابرات
            ADSL است که تجربه انتقال تصویر با مخابرات را داشتم که اصلا جواب نمیدهد....
            به شرکت HDTEC.IR زنگ زدم و گفتم خدا وکیلی این بی نام نشان ها خوبشون
            کدام است که ایشون این مدل را پیشنهاد دادند.....

دوربین تحت شبکه V380 PRO کیفیت ۲ مگاپیکسل، دوربین مداربسته تحت شبکه مدل on_202 ،بهترین کیفیت دوربین بی سیم دارای دو آنتن قوی با برد وایرلس

که یکی خریدم و یک هفته ای در زیر فشار تست بنده است و تا حالا که بدنبوده
            و کیفیت تصویر هم خوب است......باید ببینم در بلند مدت چی جواب میده....
            این هم مدل سری کم است که همانند همین مدلیست که من خریدم....

یک کارت حافظه کوداک 8 گیگ که چند سال پیش از دیجی کالا خریدم هم داخلش انداختم برای تست
            که اتفاقا گارانتی متین است

دیدگاه

سلام و عرض ادب... محمد جان اگر زحمتی نیست....به لینک زیر یک نگاه میندازید
              و در مورد آن نظر دهید؟ تفاوت این مدلها با هم چیست؟ با تشکر...

دیدگاه

سلام مجدد به محمد خان و اساتید گرامی ...... با زحمتای ما دوستان؟؟؟؟؟
                در مورد اعداد و نشانهای که روی کارت حافظه نوشته شده سوال داشتم..... البته تا حدودی از این نشانها را میشناسم ... مثلا:
                - نماد Micro SD به معنی سایز میکرو کارت حافظه است که استاندارد جدید همه دستگاه ها میکرو SD است.....
                - از حافظه های 2GB به بالا یک پسوند HC به آن اضافه شده که از 32 گیگ به بالا تر.... به XC تغییر کرد....
                - سرعت نوشتن و خواندن بر روی کارت حافظه که مشخص است و جای توضیح نمیماند....
                - کلاس (CLASS) حافظه هم که به صورت CX نمایش داده شده که مثلا کلاس 4 که C4 نمایش داده میشود
                که بالاترین کلاس...... کلاس 10 یا C10 است..... که انگار سرعت ریکرد لایو ویدئو را نمایش میدهد (دقیق نمیدانم)
                - حال نمادهایی مثل V10 یا V30 و همچنین نماد UHS-I UX یا نماد I کنار حافظه به چه معناست؟؟؟؟
                پ.ن: در مورد کداک حق با شما بود محمد عزیز.... انگار سری های قبل کارت حافظه را EMTEC برای کداک تولید میکرده..... مدلهای جدید جمله By EMTEC از زیر فلش برداشته شده...
                جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۱:۳۴ ۱۳۹۹/۰۴/۱۹.

دیدگاه

سلام و عرض ادب... محمد جان اگر زحمتی نیست....به لینک زیر یک نگاه میندازید
                  و در مورد آن نظر دهید؟ تفاوت این مدلها با هم چیست؟ با تشکر...

سلام
                  ارادت
                  اینها کلا سه مدل مموری هستند (از نظر سرعت) در سه طرح پکیج بسته بندی همون مدل اول اکسترا پرفورمنس برای دوربین شما کفایت می کنه که قطعا ارزان ترین مدل هم هست
                  با فرض اینکه دوربین شما 2مگا هم باشه روی 25 فریم سرعت رایت 7.83 مگابیت بر ثانیه نیاز داره که مموری مدل اکسترا کداک 12مگابایت بر ثانیه است یا به عبارتی 96مگابیت بر ثانیه پس کاملا سرعتش کافیه

البته این به شرطی هست که دوربین با فرمت h.264فشرده کنه .دوربین شما فرمت فشرده سازیش چیه؟؟؟

برای محاسبه سرعت مورد نیاز از این لینک بالا استفاده کنید که قبلا خدمتتون دادم
                  ولتر

دیدگاه

سلام
                    ارادت
                    اینها کلا سه مدل مموری هستند (از نظر سرعت) در سه طرح پکیج بسته بندی همون مدل اول اکسترا پرفورمنس برای دوربین شما کفایت می کنه که قطعا ارزان ترین مدل هم هست
                    با فرض اینکه دوربین شما 2مگا هم باشه روی 25 فریم سرعت رایت 7.83 مگابیت بر ثانیه نیاز داره که مموری مدل اکسترا کداک 12مگابایت بر ثانیه است یا به عبارتی 96مگابیت بر ثانیه پس کاملا سرعتش کافیه

البته این به شرطی هست که دوربین با فرمت h.264فشرده کنه .دوربین شما فرمت فشرده سازیش چیه؟؟؟

برای محاسبه سرعت مورد نیاز از این لینک بالا استفاده کنید که قبلا خدمتتون دادم
                    H264 هست محمد خان....

دیدگاه

H264 هست محمد خان....
                      پس همان ارزان ترین و کم سرعت ترین مدل کداک هم جواب میده

- حال نمادهایی مثل V10 یا V30 و همچنین نماد UHS-I UX یا نماد I کنار حافظه به چه معناست؟؟؟؟
                      V در واقع video speed class هست در این لینک جدولها و تصاویر را ببنید کاملا تفاوتش مشخص میشه
                      SD Standard for Video Recording There are wide discrepancies in memory access speed depending on the SD memory card manufacturer and brand. Varying speeds make it difficult to make out which card can surely record streaming contents.Recording video require a constant minimum write speed to avoid ‘frame drop’ during recording for a smooth playback. The... Read more »

در مورد uhs این لینک خیلی خوب توضیح داده
                      کارت microSD مرسوم‌ترین و کاربردی‌ترین نوع کارت حافظه و ۶ مشخصه‌ی اصلی، سرعت، ظرفیت و باس ارتباطی و سازگاری SDXC و SDHC و SD و باس UHS-I و UHS-II و U1 و U3 در برابر C2 تا C10 و نکات مهم در خرید کارت حافظه، کارت‌های حافظه‌ی میکرواس‌دی بسیار پرکاربرد و متنوع هستند. کلاس C2 تا C10 و U1 و U3،…

اون نماد Iیا IIهم معنیش اینه که این کارت UHSهست حالا اگر ورژن یک باشه Iاگر ورژن دو باشه II
                      در این لینک توضیح داده

کلا سینا خان تمام این استاندارها ختم میشه به سرعت نوشتن و خواندن مموری شما مموری سرعت بالا بخرید هم Vبالاتر داره هم UHS II هست و.........خیلی زیاد به جزیات توجه نکنید سرعت مهمه و نشان میده این مموری چیکاره هست که برای مورد شما اصلا سرعت بالا نیاز نیست پس دنبال کیفیت و قیمت مناسب باشید
                      ولتر

دیدگاه

پس همان ارزان ترین و کم سرعت ترین مدل کداک هم جواب میده

V در واقع video speed class هست در این لینک جدولها و تصاویر را ببنید کاملا تفاوتش مشخص میشه
                        SD Standard for Video Recording There are wide discrepancies in memory access speed depending on the SD memory card manufacturer and brand. Varying speeds make it difficult to make out which card can surely record streaming contents.Recording video require a constant minimum write speed to avoid ‘frame drop’ during recording for a smooth playback. The... Read more »

در مورد uhs این لینک خیلی خوب توضیح داده
                        کارت microSD مرسوم‌ترین و کاربردی‌ترین نوع کارت حافظه و ۶ مشخصه‌ی اصلی، سرعت، ظرفیت و باس ارتباطی و سازگاری SDXC و SDHC و SD و باس UHS-I و UHS-II و U1 و U3 در برابر C2 تا C10 و نکات مهم در خرید کارت حافظه، کارت‌های حافظه‌ی میکرواس‌دی بسیار پرکاربرد و متنوع هستند. کلاس C2 تا C10 و U1 و U3،…

اون نماد Iیا IIهم معنیش اینه که این کارت UHSهست حالا اگر ورژن یک باشه Iاگر ورژن دو باشه II
                        در این لینک توضیح داده

کلا سینا خان تمام این استاندارها ختم میشه به سرعت نوشتن و خواندن مموری شما مموری سرعت بالا بخرید هم Vبالاتر داره هم UHS II هست و.........خیلی زیاد به جزیات توجه نکنید سرعت مهمه و نشان میده این مموری چیکاره هست که برای مورد شما اصلا سرعت بالا نیاز نیست پس دنبال کیفیت و قیمت مناسب باشید
                        بینهایت ممنون محمد خان.....
                        پس سرعت زیاد مهم نیست ....
                        میماند برند و از کجا بخرم که فیک نباشد.....

دیدگاه

سلام مجدد خدمت محمد عزیز ... محمد جان اگر من برند وسترن دیجیتال را مطرح کردم بر میگردد به پکهای
                          دوربین مدار بسته که معمولا از هارد دیسک وسترن بنفش که برای ریکرد 24 ساعته طراحی شده است ...
                          استفاده میکنند... و انگار بهترین در این زمینه است.....خوب با سرچهایی که در گوگل کردم دیدم که وستر
                          به جز هارد ... SD Card هم تولید میکند و اتفاقا کارت بنفش رنگ هم دارد که انگار مثل سامسونگ پرو که شما
                          معرفی کردید برای دوربین مدار بسته بوده و انگار قابلیت ریکرد 24 ساعته دارد ... البته اطلاعات من بر میگردد
                          به عکس زیر... نظر شما چیست؟؟؟ میتوانید کمی در مورد این سری کارت حافظه من را راهنمایی کنید؟؟؟

دیدگاه

سلام مجدد خدمت محمد عزیز ... محمد جان اگر من برند وسترن دیجیتال را مطرح کردم بر میگردد به پکهای
                            دوربین مدار بسته که معمولا از هارد دیسک وسترن بنفش که برای ریکرد 24 ساعته طراحی شده است ...
                            استفاده میکنند... و انگار بهترین در این زمینه است.....خوب با سرچهایی که در گوگل کردم دیدم که وستر
                            به جز هارد ... SD Card هم تولید میکند و اتفاقا کارت بنفش رنگ هم دارد که انگار مثل سامسونگ پرو که شما
                            معرفی کردید برای دوربین مدار بسته بوده و انگار قابلیت ریکرد 24 ساعته دارد ... البته اطلاعات من بر میگردد
                            به عکس زیر... نظر شما چیست؟؟؟ میتوانید کمی در مورد این سری کارت حافظه من را راهنمایی کنید؟؟؟
                            سلام
                            گفتنی ها را شما گفتید چیز خاصی نداره خود شرکت وسترن هم تاکید داشته این مموری ها 24/7هستند و رنج دمایی منفی 25تا 85درجه دارند در هر صورت قیمت بالایی به نسبت سایر برندها خواهند داشت
                            دیجی هم داره اما گارانتی نداره
                            ولتر

دیدگاه

سلام
                              گفتنی ها را شما گفتید چیز خاصی نداره خود شرکت وسترن هم تاکید داشته این مموری ها 24/7هستند و رنج دمایی منفی 25تا 85درجه دارند در هر صورت قیمت بالایی به نسبت سایر برندها خواهند داشت
                              https://www.digikala.com/product/dkp...D9%88%D8%B1-sd
                              سلام و عرض ادب.....
                              بینهایت ممنون محمد عزیز
                              پ.ن:جهت اطلاع
                              ظرفیت صندوق پیام های خصوصی Mohamadh14 به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                              https://www.digikala.com/product/dkp...D9%88%D8%B1-sd
                              فکر نکنم اصل باشه... من هم دیده بودم.....
                              وقتی نوشته 30 دلار باید بالای 600 قیمت داشته باشه....
                              این 7/24 به چه معنی هست محمد عزیز.....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

19دلار هست.....

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
                                بینهایت ممنون محمد عزیز
                                پ.ن:جهت اطلاع
                                ظرفیت صندوق پیام های خصوصی Mohamadh14 به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
                                فکر نکنم اصل باشه... من هم دیده بودم.....
                                وقتی نوشته 30 دلار باید بالای 600 قیمت داشته باشه....
                                این 7/24 به چه معنی هست محمد عزیز.....

19دلار هست.....
                                https://www.amazon.com/Western-Digit.../dp/B07C58CQ7R
                                سلام
                                ارادت
                                ممنون که اطلاع دادید الان خالی شد
                                درست می فرمایید احتمال فیک بودن هست
                                البته فروشگاه خود وسترن با ریجن آمریکا می فروشه 12دلار
                                We can't seem to find what you're looking for. The page may have been removed, renamed, or is temporarily unavailable.

24/7را خود سایت وسترن نوشته بود منم کپی کردم منظورش همون 24ساعت شبانه روز و 7 روز هفته هست یا همون دایم کار بودن
                                ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X