اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ای سی تامین ولتاژ RGB با شماره RT6807A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ای سی تامین ولتاژ RGB با شماره RT6807A

سلام دوستان
    یه مانیتور ایسوس دارم که بعد 11 سال کار، رنگش بهم ریخته، بازش کردم و با ازمایش های مختلف قطعه نیمه معیوب رو پیدا کردم.
    این چیپ smd با شماره RT6807A گویا تامین کننده ولتاژهای مختلف هست برای پنل و lcd و گویا داخل چندین مدل مانیتور به کار گرفته شده.
    یه سرچ گوگلی زدم فروشگاه های الکترونیک چیزی بالا نیاورد

میخواستم بپرسم احیانا دوستی از عزیزان تعمیرکار یا فروشنده احیانا این قطعه رو موجود داره؟
    ترجیحا میخوام نو باشه
    البته نمیدونم جای این پست برای اینجا بود یا نه، اگر نبوده عذرخواهی میکنم
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

نوشته اصلی توسط heidarali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه مانیتور ایسوس دارم که بعد 11 سال کار، رنگش بهم ریخته، بازش کردم و با ازمایش های مختلف قطعه نیمه معیوب رو پیدا کردم.
    این چیپ smd با شماره RT6807A گویا تامین کننده ولتاژهای مختلف هست برای پنل و lcd و گویا داخل چندین مدل مانیتور به کار گرفته شده.
    یه سرچ گوگلی زدم فروشگاه های الکترونیک چیزی بالا نیاورد

میخواستم بپرسم احیانا دوستی از عزیزان تعمیرکار یا فروشنده احیانا این قطعه رو موجود داره؟
    ترجیحا میخوام نو باشه
    البته نمیدونم جای این پست برای اینجا بود یا نه، اگر نبوده عذرخواهی میکنم
    با سلام،
    اگر نو بودن آیسی برای شما مهم هست ، بهتره بدید به یکی از فروشگاه های خیابان جمهوری تا از خارج از کشور براتون وارد کنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X