اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هارد اکسترنال چی بخرم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هارد اکسترنال چی بخرم؟؟؟

نوشته اصلی توسط Nimra
    واقعا هاردا با هم فرقی ندارن؟
    این حرف رو روی چه حسابی میزنن؟من هارد مکستور داشتم توی 3 4 تاش 2 تاش خراب شد!یکیش بی دلیل هدش چسبید به دیسک یکیش هم بعد از یه سال یه روز شناخته میشد یه روز شناخته نمیشد،250 گیگ بود فروختمش به یه دوستی وقتی به دست اون رسید کلا خراب شد ولی گارانتی داشت رفت یکی نو گرفت
    سیگیت داشتم بعد از یه مدت به شدت کند شدو به صدا افتاد ولی باز خیلی بهتر از مکستور خدا بیامرز بود
    ولی چیزی که دیدم بعد از گذشت جند سال به خوبی کار میکردو افت چندانی نداشت وسترن بود!هیتاچی هم هاردای خوبی داره
    واقعا این موردو با ویندوز اوریجینال یا کرکی رو دارین یکی میکنین؟این دوتا چه شباهتی به هم دارن؟
    پس هر ماشینی 4 سیلندر بود خوبه دیگه؟چه پراید بود چه مزدا 3 :icon_razz:
    در این حد بگم که با USB3 میتونی تا 150 مگ خالص در ثانیه رید یا رایت داشته باشی با USB2 به 30 40 مگ هم به زور میرسه
    برای هاردی که مثلا 500 گیگ هست این 3 4 برابر بودن سرعت ترنسفر خیلی خیلی به چشم میاد
    وقتی که عجله داری واسه ترنسفر کردن میفهمی که چه نعمت بزرگیه
    USB3 تقریبا داره جای USB 2 رو میگیره و حداقل 3 4 سالی خواهد ماند!
    برای پی سی ها دسکتاپ میدونم که کارت USB3 اومده ولی لپ تاپای قدیمی رو نمیشه کارش کرد
    عزیز اینی که واستون 3،4 تاش خراب شده یا اونی که مونده درسته کارخونه سازنده هم تاثیری داره تو کیفیتش ولی نه در اون حد که شما بزرگش کردی ، اینا شانسیه چون هیچ وقت هیچ جنسی از هیچ کارخونه ای عینه کپه دیگش در نمیان (گرچه بستگی به نحوه نگهداری خودمون هم داره)
    میخوای برات چندتا مثال بزنم ؟ که فلان برند جنسی (نه فقط هارد از هر چیزی ) دوتا از داشتم اما یکیش جواب داد دیگری یه مشکل داشت ؟
    یا مثلا فلان برند جنسی تقلبیش بیشتر جواب میده ؟ یا تقلبیش با اصلیش فرقی نمیکنه و و و مثال زیاده

الان انطوریه که شرکتها یه شرکتی رو مرجع خودشون میزارن و محصولات خودشون رو با اون شرکتها تطبیق میدن و بروز میکنند ، پس دیگه فرق زیاد خاصی نیست
    اما قضیه USB3 و ویندوز رو که گفتم ، منظورم این بود روز به روز تکنولوژی جدیدتر میاد ، و اگه بخوای به همین اکتفا کنی بعدا که تکنولوژی جدیدترش اومد پشیمون میشی از این همه پولی که واسه اون دادی (و اضافه کنم که بله مزایای USB3 رو نسبت به USB2 میدونم ) من بحث اقتصادیش رو کردم :nice:
    ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

من حرف شمارو قبول ندارم
      من جنس های کپی هم به کیفیتو کارایی اوریجینال نمیدونم چه برسه به تقلبی
      و رک بگم تو عمرم اولین بار هست که از یکی میشنوم تقلبی یه چیز از خود اصلش حتی بهتر جواب داده!تو هیچ زمینه ای من این مورد رو قبول ندارم
      نه تو زمینه سیستمای صوتی نه پوشاک نه قطعات الکترونیک و نه کامپیوتر.............
      اما اینکه برندا تفاتشون کمه:
      تو زمینه لپتاپ قبول دارم این حرفو تا حدی چون کارخونه های سازنده لپتاپ بدنه از خودشونو باقی قطعات رو از کمپانی های دیگه میخرن
      پس میشه گفت که لپ تاپا شاید خیلی با هم فرق نداشته باشن که اونم باز 50 درصد صدق میکنه نه صد در صد
      اما در مورد خود قطعات کامپیوتر اصلا و ابدا این حرفو قبول ندارم
      یه مثال دیگه
      من کارت گرافیک PNY داشتم که از امریکا برام اومده بود اونم دو تا
      SLI بسته بودم
      بعد از مدتی که خسته شدم از گیم بازی کردن به دلیل مصرف بالای برقشون جفتشونو فروختم رفتم یه 8600 جی تی خریدم به امید اینکه حرکت مثبت زده باشم
      با فروش اون دوتا پولم به یه 8600 جی تی رسید
      تازه آنچنان برندی پرت هم نبود Albatron!صد رحمت به برندای عجیب غریب الان که معلوم نیست تو کدوم زیرزمین پکن ساخته میشن
      این کارت انقدر منو اذیت کرد بماند ضمن اینکه اونا 6800 gs بودن این 8600 جی تی
      روی کاغذ 8600 جی تی خیلی برتر از 6800 جی اس هست ولی در عمل وقتی که فروختم اونارو بنچمارک گرفتم از 8600 دیدم بعله سرم به شدت کلاه گشاد رفته که پول به یه همچین کارتی دادم
      انقدر این کارت بیخود بود که حتی تو دیوایس منجر هم برند کارت رو NA میزد!این دیگه واسه من خیلی تعجب آورد بود
      با کمال ناباوری حتی تعداد فریمایی که بهم میداد از یه 6800 جی اس هم کمتر بود چه برسه به دوتاش و فهمیدم چه اشتباهیی کردم که پول به یه برند آشغال دادم
      حتی با وجود چیزی مثله وسترن و سیگیت من حتی سراغ برندای جدیدالظهور ترسندو Adata هم نمیرم حالا متفرقه و تقلبی که جای خود داره
      من صرفا تجربه خودم رو انتقال دادم هیچ دلیلی نداره شما حرف من رو قبول کنین و هیچ دلیلی هم نداره من استدلال شمارو بپذیرم!چون معتقدم از پایه و بنیان این نوع بینش نسبت به تفاوت کمپانیا غلطه!و چون اعتقاد دارم اگر یه راهی رفتم که غلط بوده باید بقیه رو گاه کنم که اشتباه من رو نکنن
      200 300 تومن پول برای اینکه تجربه کنیم یه هارد ناشناخته رو،هزینه گزافی برای شخص به وجود میاره
      حتی خوب هم باشن من ترجیح میدم از برندی بخرم که میدونم یکی از بزرگتریناس تو اون زمینه و سالهاس جنسای خوبی میزنه ولو 10 20 درصد هم از باقی کمپانیا گرون تر بده
      دقت هم کنید نه وسترن نه هیتاچی و نه هیچ برندی برای بابام نیست که تبلیغشو کنم :biggrin:هرچی دوست داشتین برین بخرین اینا فقط تجربه من بود

دیدگاه

دوست عزیز منظوره من از تقلبی ، یعنی تکنولوژی که در دیگر وسیله های همجنس تقلید شده باشه ، نه اینکه صرفا فقط کپی شده !

بعدش اینکه نه فقط لپ تاپ هرچیزی مثلا موبایل یا مثلا فلش هارد USB ، با برندهای مختلف رو داشتم مثلا hp ، sony با گارانتی تعویض 5 ساله
        اما یا سوختن یا خراب شدن و گفتم دیگه این همه پول خرج نکنم و یه قیمت پایین ترنزنت و Kingston (که میگفتن تازه اصلیش نیست چینیشه ) گرفتم ولی الان مثله چی تقریبا 3، 4 ساله مثله ... داره برام کار میکنه و راضیم

بهرحال همونطور که خودت گفتی نظرات متفاوت از زمین تا آسمون وجود داره .

من کلا ً بعد از عمری چیز خریدن دیگه متوجه شدم که قبل از خرید هر چیزی(نه جزئی) یه سر به شرکت تعمیراته مربوطش بزنم (یا کساییکه اینارو تعمیر میکنن)
        اینطوری متوجه میشم اوضاع از چه قراره و دیگه برند اصلیم و اورجینالم اونی میشه که تعمیراتیه میگه خرابیش کمتره
        و به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم

موفق باشید یا علی
        ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

من چون هارد لپ تاپم کم بود حدود یک سال قبل این رو گرفتم با قیمت 180 الان حدود 260 تومنه. خوبه، هم سرعت هم استحکامش ولی یکم بزرگه.
          Silicon Power
          Armor A80
          یک ترابایت
          ضد آب
          ضد ضربه
          قابلیت رمزگذاری
          USB 3.0
          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

میگن قراره قطعات کامپیوتر ارزون شه! آیا چنین است؟

دیدگاه

بله اگه دلار بیاد پاین حتما
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X