سلام
چند تا سوال داشتم میخواستم راهنماییم کنید
من دو میلیون پول میتونم هزینه کنم حالا می خواستم ببینم asus بگیرم یا lenovo ؟
یه مشخصه از lenovo پیدا کردمg510 که 2100000 است می خواستم ببینم فرقش با y510 p تو چیه ؟
کار ram تو کامپیوتر چیه؟
ram 8 با 16چقدر فرق داره؟
ddr یعنی چه؟ , ddr5 و ddr3 فرقشون چیه؟
کارت گرافیک 4GB Geforce GT 750M 2GB ddr5با 4GB AMD HD 8750M 2GB ddr3 چه فرقی داره؟
backlight key یعنی چی؟
ممنون اگه پاسخ بدید
چند تا سوال داشتم میخواستم راهنماییم کنید
من دو میلیون پول میتونم هزینه کنم حالا می خواستم ببینم asus بگیرم یا lenovo ؟
یه مشخصه از lenovo پیدا کردمg510 که 2100000 است می خواستم ببینم فرقش با y510 p تو چیه ؟
کار ram تو کامپیوتر چیه؟
ram 8 با 16چقدر فرق داره؟
ddr یعنی چه؟ , ddr5 و ddr3 فرقشون چیه؟
کارت گرافیک 4GB Geforce GT 750M 2GB ddr5با 4GB AMD HD 8750M 2GB ddr3 چه فرقی داره؟
backlight key یعنی چی؟
ممنون اگه پاسخ بدید

چون کیفیت ساخت ایسوس به مراتب از لنوو بالاتره (خودم اینو دیدم) و این 2 تا لپ تاپ رو که بگیرین دستتون به وضوح میبینین کیفیت ساخت کدوم بهتره (ایسوس بر خلاف نوشته های سایت های ایرانی کاملا الومینیومیه حتی درب پشت لپ تاپ و کیفیت همون الومینیومی رو داره که اپل در ساخت مکبوک هاش استفاده میکنه) CPU مدل N550 از Y510 قویتره (N550 مدل core i7 4700HQ هست و Y510 مدل core i7 4700HM که سری HQ چهار هسته واقعی و توان پردازشی بالاتری نسبت HM داره) اون چیزی که بهش وصل میشه اسپیکر نیست ساب ووفره در واقع! هرچند خود لپ تاپ دارای 4 تا بلندگو هست که قسمت صوتی لپ تاپ با همکاری bang & olufsen ساخته شده و از تکنولوژی ICE power استفاده شده که توی سایت های تخصصی بررسی (خارجی) صدای این لپ تاپ (سری N ایسوس) بهترین صدا بین لپ تاپ ها از نظر قدرت و کیفیت انتخاب شده. اگر هم ساب ووفر بهش متصل بشه عمق صدا خیلی بیشتر میشه و تصور میکنین از یک سیستم خانگی صدا پخش میشه!

دیدگاه