من سونی دارم و راضی هستم. باهاش هم زیاد رایت کردم و بیکار نبوده.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
پس صحبت منو هم بشنوید بد نیست:
سونی و لایتان و در خیلی انواع تیک هم برد وهم لنز یکی هست و تقریبن هیچ فرقی نداره.
سوزوکی هم که لنزش مشابه موارد بالا هستش.
از همه بهتر پلکستور هستش که قیمتی حدود هفتاد تومن داره.
ولی اگه میآخوای در حدود همون سی تومن بخری سوزوکی با گارانتی خوب انتخاب خوبی هستش. ( مدلهای ساتا هم داره)
سلام باتوجه به اینکه الان محصولات چینی بازارو داغون کردن (البته نمی گم همه شون بدن)
من یه DVD writer خریدم که samsung هست و ساخت اندونزی هست. (ساخت اندونزی رو باید زیر جعبه ش نوشته باشه)
و همینطور زیر جعبه ش نوشته : TSST= Toshiba Samsung Storage Technology
نشون میده تو این برند توشیبا هم یه دستی داشته (همونطور که می دونید تو درایو های اپتیکال لپتاپ توشیبا حرف اولو میزنه)
منم از لحاظ خوندن و نوشتن از این رایتر راضیم و بدی خاصی از اون ندیدم که بگم.
در مورد اینکه بخوایم به چینی بودن محصولات توجه نکنیم باید بگم که pioneer و plextor ردیفن.
از سونی هم تعریف میشه ولی خوندنش اصلا خوب نیست. (تو همه ی درایواش اینطوره) من اینو دیدم و از لحاظ مقایسه ای عرض می کنم.
شما به access time درایو برای خوندن CD/DVD هم توجه کنین خوبه.
مرسی
Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
آره این دوستمون به نکته خوبی اشاره کردن. سونی خوندنش خوب نیست. بعضی از انواع سی دی های رایت شده رو نمیتونه بخونه. من یک ویندوز XP گرفتم که اصلا نمی تونست سی دی رو بخونه.
محبت کن به یاران زبانی
من سوزوکی دارم و ازش راضی ام حداقل روزی یکی باهاش رایت میکنم
سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
{ خلاف قوانین - پاک شد }
آره این دوستمون به نکته خوبی اشاره کردن. سونی خوندنش خوب نیست. بعضی از انواع سی دی های رایت شده رو نمیتونه بخونه. من یک ویندوز XP گرفتم که اصلا نمی تونست سی دی رو بخونه.
کاش زودتر می گفتی! منم sony گرفتم!
قبل از اینکه اینجا مطرح کنم تو چند تا فروم هم سرچ کردم. از sony خیلی تعریف شده بود! ولی کسی نگفته بود خوندنش خوب نیست. وقتی دیدم شما و آقای فارادی هم پیشنهاد کردین، زود رفتم خریدم! با گارانتی ایران رهجو 30000 تومان
اولش می خواستم asus بگیرم، ولی همش sata بود و ما هم که بی بهره از این نعمت!
plextor هم که 60 تومان بود! دیدم اصلاً به سایز جیب من نمی خوره!
از samsung هم اصلاً دل خوشی ندارم. یه cd writer سامسونگ دارم. انصافاً هم خوب می خونه ( از asus خیلی بهتره ) و هم خوب رایت می کنه. اما از لحاظ مکانیکی افتضاح! قبلاً مشکلش فقط این بود که بعضی وقتا بسته نمیشد، حالا جدیداً با باز کردنشم مشکل پیدا کردم و همیشه دستی بازش می کنم! بعضی وقتا هم صداهای وحشتناک ازش درمیاد!
از سرعت و قدرت خوندن LiteOn هم خیلی تعریف شده بود، ولی من یه چیزی می خواستم که هم خوب بخونه و هم خوب رایت کنه. البته خوندن مهمتره برام! که متاسفانه ....
حالا ناراحت نباش. اون مورد که گفتم فقط در رابطه با سی دی هست. نه دی وی دی. اما خوب رایت می کنه. من تو همین یکساله بیش از 3000 بار باهاش رایت کردم و آخ نگفته. ( چشم نزنیدا ....)
محبت کن به یاران زبانی
سونی ریدش کلا مشکل داره هم سی دی هم دیویدی !
ولی برای رایت کردن با سرعت کم مشکلی نداره ولی با سرعت زیاد بستگی به نوع دی وی دی خالی رایت میکنه ! یعنی دیگه باز نمیشه اون دی وی دی ولی اروری هم نمیده :icon_razz:
دیدگاه