اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر cd dvd درایو های کامپیوتر (اون های که سوزنی شدن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر cd dvd درایو های کامپیوتر (اون های که سوزنی شدن)

سلام:
    کیس من از این کیساییه که جلوی درایواش یه در داره که موقع بیرون اومدن درایو درش به پایین هل داده میشه. وقتی میزنم که درایو بیرون بیاد یه یک سانتی از درایو بیرون میاد و وقتی به در کیس میرسه دیگه زورش نمیرسه در رو به پایین هل بده و بیرون بیاد. اینو باید چکارش کنم؟ منظورم اینه که دی وی دی رو ول میکنه . اما زور موتورش کم شده. چکار باید بکنم؟ نمیخوام در درایو رو بردارم. کیسم از ریخت میفته.
    ممنون-میثاق

دیدگاه

احسنت به این ابتکار . بابا دمتون گرم . خیلی حال کردم. من تا حالا واسه حل این مشکل یکی میزدم تو سر کیس(از بالا به پایین) البته وقتی که eject رو زدم. شما هم اگه حوصله تعمیر اساسی به روش این دوستان رو ندارید یا میترسید که خراب کاری کنید با توسری مشکلتون رو حل کنید . :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثاق
        سلام:
        کیس من از این کیساییه که جلوی درایواش یه در داره که موقع بیرون اومدن درایو درش به پایین هل داده میشه. وقتی میزنم که درایو بیرون بیاد یه یک سانتی از درایو بیرون میاد و وقتی به در کیس میرسه دیگه زورش نمیرسه در رو به پایین هل بده و بیرون بیاد. اینو باید چکارش کنم؟ منظورم اینه که دی وی دی رو ول میکنه . اما زور موتورش کم شده. چکار باید بکنم؟ نمیخوام در درایو رو بردارم. کیسم از ریخت میفته.
        ممنون-میثاق
        یه کم نخ دور پولی موتور به پیچ بعد سرشو گره بده بعد تسمه رو تمیز کن و بعد جا بنداز درست میشه
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثاق
          سلام:
          ممنون-میثاق
          خوب دوست من .
          میتونی بدنه کیس رو باز کنی و درایور سی دی رو در بیاری بعد اون در مزاحم رو بگیر و شرش رو کم کن. :nice:
          چون واسه سی دی رام ضرر داره.
          اگه مفید بود تشکر یادتون نره. :applause:
          تو هم می توانی, باور کن که رنج تفاوتی است بین آنچه هست و آنجه تو می خواهی باشد.
          وقتی شرمسار گذشته ناقص خویشی, یا وفتی نگران آینده ی نامعلوم خودی, بدان که در زمان حال زندگی نمی کنی, آن وقت رنج را تجربه می کنی, خود را بیمار می کنی, و ناشادمان هستی.
          بدان که گذشته تو زمان حال بوده است و آینده ات زمان حال خواهد بود.
          پس زمان حال تنها واقعیتی است که میتوانی تجربه کنی.
          ***هر که نه گویای تو خاموش به / هر چه نه یاد تو فراموش به***

دیدگاه

سلام
            واقعا دمتون گرم :wow: :applause: :job: :NO: :nice:
            من چند ماهی بود که این مشکلو داشتم و می خواستم یه DVD ROM دیگه بخرم. آهنربا رو نشکستم و فقط 4 تا تیکه کاغذ گذاشتم.
            مرسی :nice: :icon_razz:
            اگه رد میکنی رد کن ولی من به جز درگاه تو جایی ندارم....

دیدگاه

یک کار دیگه هم می تونید انجام بدید

کشی که انتقال نیرو میکنه عوض کنید و یه کوچیکتر بزارید بهتر از شتم و ضرب
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

مهندس منم همین مشکلو داشتم والبته من اون زمان آهنرباش رو برداشتم و یکم رو اتیش نگه داشتم و مغناطیسیش کم شد !!!!!!!!!!!!!

البته زیاد نذارین که از بین می ره !

در ضمن کش ( تسمه ) که موتور رو به در سی دی رام وصل می کنه معمولا چرب و روغنی می شه و اونو عوض کنین هم در باز می شه !
                A.N.T

دیدگاه

مرسی !!!!!!! :applause: :wow:

دیدگاه

دوستان عکسها برای من لود نمیشه میشه دوباره اپلود کنید؟

دیدگاه

به غول ما اصفهانیا این که که کاریا چیه؟؟؟
                      قشنگ یه تسمه کوچیکتر بندازین روش بره دیگه...
                      البته بهتر بود از کول فروشنده پایین نمی اومدی تا برات تعویضش کنه.
                      یا علی

دیدگاه

نمیدونم واسه کس دیگه ای هم این مشکل پیش اومده یا نه :

اکثرا درایو هایی که کمبو (سی دی و دی وی دی میخونن و سی دی رایت میکنن) هستن بعد از یه مدت به طور کلی سی دی رو نمیشناسن در واقع نه میخونن و نه رایت میکنن.

یادم میاد درایو لپ تابم بعد از اینکه آخرین دفعه داشتم با نرو یه سی دی رایت میکردم هنگ کرد و دیگه از اون به بعد اصلا سی دی نمیشناسه! چند تا درایو کمبوی سامسونگ و لایتون هم دارم که همین بلا سرشون اومده!

برای حلش راهی هست؟

دیدگاه

درخواست کمک: اموزش تعمیر cd dvd درایو های کامپیوتر (اون های که سوزنی شدن)

سلام .دوستان .ببخشید .دی وی دی رایتر کامپیوترم .یکی بیرون نمیاد صدا میده ولی در نمیاد .و اگه سی دی داخلش باشه .یه ذره که چرخید دیگه وای میسته .درست بود یهو اینطوری شد .ممنون میشم اگه کمکم کنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X