اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

3.0 USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

3.0 USB

نسل جدید پورت " یو اس بی " موسوم به 3.0 USB قادر به انتقال 25 گیگابایت اطلاعات در عرض 70 ثانیه خواهد بود. به نقل از سی نت، دستگاه هایی که با استفاده از فناوری مبتنی بر USB 3.0 به رایانه ها وصل می شوند تحولی اساسی در سرعت انتقال اطلاعات به وجود خواهند آورد و انتظار می رود طراحی حافظه های فلاش با استفاده از این فناوری به زودی آغاز شود.
    ناظران بازار امیدوارند هارد دیسک های خارجی، دوربین های دیجیتال ، دستگاه های پخش mp3 و ... بر مبنای استاندارد USB 3.0 تا سال 2010 روانه بازار شوند. سرعت انتقال 25 گیگابایت دیتا از طریق USB 1.0 حدود 9.3 ساعت و از طریق USB 2.0 حدود 13.9 دقیقه بوده است و هم اکنون با عرضه USB 3.0 این سرعت به 70 ثانیه رسیده که رکوردی بسیار خوب و قابل توجه محسوب می شود. مایکروسافت اعلام کرده که در ویندوز جدید خود موسوم به ویندوز 7 از USB 3.0 پشتیبانی خواهد کرد.

منبع : TCT

پاسخ : 3.0 USB

سلام
    این لوگوی غیر رسمی چرا غلط املایی داره؟ oo:
    unoffical ---> unofficial

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

درسته این کلمه غلط املایی داره. :eek:
      البته باید به آقای بابازاده تبریک گفت. :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عابد بابازاده
        سلام
        این لوگوی غیر رسمی چرا غلط املایی داره؟ oo:
        unoffical ---> unofficial

با سلام
        آقای بابازاده خوب طبیعی است در باسی که با سرعت 4.8Gb/s انتقال دیتا انجام میآ‌شه ممکنه یه بایت هم جابهآ‌جا یا اشتباه بشه!
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
          با سلام
          آقای بابازاده خوب طبیعی است در باسی که با سرعت 4.8Gb/s انتقال دیتا انجام میآ‌شه ممکنه یه بایت هم جابهآ‌جا یا اشتباه بشه!
          البته اصلا جای نگرانی نیست ، بجز در ترانزکشن تودهآ‌ای تصحیح خطا داریم :mrgreen:
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
            تکنولوژی ها دیر (دیر نسبی) پیشرفت میکنن تا بدون خطا پیشرفت کنن. حالا یه سایت اومدفقط لوگوشو زود بزنه خرابکاری کرد.
            Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی

البته اصلا جای نگرانی نیست ، بجز در ترانزکشن تودهآ‌ای تصحیح خطا داریم :mrgreen:
              با سلام
              احتمالا این قسمت از ماژولآ‌های سخت برای مهندسینی است که میآ‌خواهد از روی استاندارد باس usb3.0 را پیادهآ‌سازی کنند. چون نیاز هست که ماژول غلط گیر املایی را با ورودی 4.8Gb/s پیاده کنند. البته دقت کنید که ورودی را باید با معیار wps * در نظر گرفت نه gb/s در این حالت شاید در بدترین حالت سرعت در حدود 600Mwps و در حالت متوسط در حدود 150Mwps باشد (برای کلمهآ‌های ۴ حرفی)! فقط دقت کنید که عملکرد این ماژول باید به صورت بلادرنگ باشد که همین constraintها طراحی را چندین برابر پیچیدهآ‌تر میآ‌کند.
              به هر حال به احتمال قوی این ماژول یه challenge جدی برای مهندسین طراحی USB3.0 خواهد بود.

wps یا تعداد کلمه در واحد زمان words per second

من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام
                دوستان این پست بالایی کاملا شوخی هست یه موقع جدیش نگیرید!
                من احساس کردم ممکنه کسی به اشتباه بیفته البته همه دوستان استاد هستند من به خودم نگاه کردم گفتم شاید گول بخورم.

دیدگاه

آقا من هیچ کاره بیدم.

من اینو تو یه سایت معتبر دیدم. واسم جالب بود گذاشتم اینجا. نمیدونستم مشکل داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X