اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در صفحه مانیتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در صفحه مانیتور

سلام :

من چند وقت پیش case کامپیوترم را باز کردم و بعضی از قسمت های سخت افزاریش مثل RAM و ... باز کردم و دوباره به همان شکل سر جاشون گذاشتم و case را بستم ولی وقتی کامپیوترم را روشن کردم ، power کامپیوترم روشن میشه ولی صفحه ی مانیتورم هیچ چیزی نشان نمی دهد !! :cry:

لطفا راهنمایی کنید . ممنون
    موفق باشید.
    http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

پاسخ : مشکل در صفحه مانیتور

به به
    به احتمال زیاد یکی از چیزایی رو باز که باز کردید درست و محکم جا نزدید. یه بار همه چیزو محکم کنید و بعد پاور رو روشن کنید.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام :

همه را محکم بستم و من فقط RAM و کابل IDE و جکه CPU را باز کردم ، همه کارت های من on board هستند . دیگه نمی دونم چه باید بکنم :cry:
      موفق باشید.

دیدگاه

کابل IDE رو می تونید در بیارید و حتی تمام لوازم جانبی غیر از کابل مونیتور اما RAM و CPU برای بالا اومدن لازمند پس دوبار درشون بیارید و جا بزنید. صدای بوق هنگام بالا اومدن رو هم باید بشنوید.
        اگه درست نشد ببرید به نزدیکترین فروشگاه لوازم کامپیوتری. کجا ساکنید تا بهتون نزدیکترین جای مناسب رو پیشنهاد بدم؟ ممکنه اگه پیش یه نفر بی انصاف ببرید خرج الکی رو دستتون بزاره
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

رو کامپیوتر سیگنال نداری یا کلا برقش قطعه؟ احتمالا تغذیه مانیتور که از کیس نیست ؟
          گارانتی نداره بازش کن . چندجا احتمال سوختن وجود داره .

دیدگاه

سلام :

من case را بردم خدمات کامپیوتری تا درستش کنند . :smile:

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            کابل IDE رو می تونید در بیارید و حتی تمام لوازم جانبی غیر از کابل مونیتور اما RAM و CPU برای بالا اومدن لازمند پس دوبار درشون بیارید و جا بزنید. صدای بوق هنگام بالا اومدن رو هم باید بشنوید.
            اگه درست نشد ببرید به نزدیکترین فروشگاه لوازم کامپیوتری. کجا ساکنید تا بهتون نزدیکترین جای مناسب رو پیشنهاد بدم؟ ممکنه اگه پیش یه نفر بی انصاف ببرید خرج الکی رو دستتون بزاره

موقع روشن شدن صدای بوق نمیومد ، من ساکن منطقه پیروزی هستم ، خیلی ممنون میشم که نزدیکترین فروشگاه لوازم کامپیوتری معرفی کنید.

نوشته اصلی توسط حامــد
            رو کامپیوتر سیگنال نداری یا کلا برقش قطعه؟ احتمالا تغذیه مانیتور که از کیس نیست ؟
            برق قطع نیست و تغذیه مانیتور هم از case هست.
            موفق باشید.

دیدگاه

مشابه این مشکل رو من چند روز پیش داشتم. نتیجه گرفتم که CPU مشکل پیدا کرده. یعنی سوخته. به احتمال زیاد شما CPU رو درست جا نزدی. دوباره بازش کن و سعی کن درست جا بزنی. ( میشه بپرسم CPU ی شما چی هست ؟)
              دلا یاران سه قسمند ار بدانی
              زبانی اند و نانی اند و جانی
              به نانی نان بده از در برانش
              محبت کن به یاران زبانی
              و لیکن یار جانی را به دست آر
              به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام خانم s_000
                به سایت اکا خوش اومدین. امیدوارم فعالیتتون تو سایت ادامه داشته باشه.

با فرض اینکه تمام چیزا رو محکم وصل کرده باشین عرض می کنم: (چیزایی رو که عرض میکنم یرام پیش اومده)
                خب این کارا رو انجام بدین:

دقت کنین اگه cpu رو در اوردین ، موقع گذاشتن دوباره زیرش ژل سیلیکون بزنین.
                البته علامتش اینه که cpu بعد از زدن دکمه ی پاور ، فنش یه کم میچرخه و بعد می ایسته .
                ولی اگه فنو نبینین نمی تونین بفهمین چرخیده یا نه. چون خیلی کم می چرخه. البته این حالت در زمانیکه فن cpu گیر داشته باشه و نتونه بچرخه یا سوکتش وصل نباشه هم پیش میاد.
                البته یادتون باشه که این حالت تا زمانی که برقو از کیس نکشین و دوباره وصل نکنین ، دوباره پیش نمیاد. (در هر بار که پیش میاد باید برقو بکشین و دوباره وصل کنین.) این از سیاست های امنیتی سیستمه.(مثل ایجاد اتصال کوتاه و یا overload پاور که باید حتما برقو بکشین و دوباره وصل کنین.)
                از طرفی اگه باتری هم تموم شده باشه چون اتصال کوتاه میشه (باتری بکاپ رو مین بورد رو میگم)آ‌ برا بعضی مین بورد ها نیاز میشه که درش بیارین و یا عوضش کنین تا سیستم بالا بیاد. پس فعلا باتری رو در بیارین.
                اگه سیستم روشن میشه و تصویر ندارین و بوق خاصی می شنوین مشکل از بد جا رفتن رم یا کارت گرافیکه که بستگی به نوع بوقش داره.
                البته شما گول بوق نزدن سیستمو نخورین و این کارا رو انجام بدین. کار از محکم کاری که عیب پیدا نمی کنه.
                البته با توجه به اینکه هوای تهران خشکه ، حتما از دستکش آنتی الکتروستاتیک برا لمس قطعات استفاده کنین .
                در مورد سالم بودن cpu اگه سیستمتون روشن میشه ، میتونید یه لحظه فنو با هیت سینک در بیارین و رو cpu رو در حالیکه دکمه ی پاورو میزنین لمس کنین.
                اگه داغ میشه سریع سیم برقو بکشین . cpu اگه داغ کنه معمولا سالمه . این کار رو سریع و کوتاه و با احتیاط انجام بدین. فقط یادتون باشه موقع انجام این کار سوکت فن cpu باید وصل باشه.
                البته من فعلا توصیه نمی کنم. چون فعلا فایده ای نداره. البته ممکنه نتونین این ازمایشو انجام بدین . چون بعضی از سیستم ها به وصل نبودن هیت سینک حساسن. (چطوریشو نمی دونم ، ولی پیش اومده)
                امکان داره چیزی رو جا گذاشته باشم .
                نتیجه رو بفرمایید.
                ببخشید که دیر جواب میدم.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام
                  منم الان یه سیستم دارم دقیقا مشکلش همینه .. تازه بوق هم می زنه
                  cpu را تست کردم سالمه خودم به کارت گرافیکش شک دارم
                  اما بصورت آن بورده ... حالا چطور می شه کارت گرافیک را چک کرد ؟
                  راستی ... مگه وقتی cpu از نظر حرارت دچار مشکل بشه ... هیچی نشون نمی ده ؟>؟ من فکر می کردم این وقتا یه کم بالا میاد بعد ریست می کنه

دیدگاه

مگه وقتی cpu از نظر حرارت دچار مشکل بشه ... هیچی نشون نمی ده ؟>؟ من فکر می کردم این وقتا یه کم بالا میاد بعد ریست می کنه
                    سلام
                    شما درست می فرمایین. منم عرض کردم که اینی که گفتم برام پیش اومده ولی زیاد منطقی بنظرم نمیاد. به هر حال میشه این حرفمو ندیده گرفت. چون خودمم قبولش ندارم . گرچه تجربه کردم. :mrgreen:
                    شما رمتون رو در بیارین و پایه هاشو تمیز کنین و یا تو اسلات های دیگه ش جا بذارین. (بعضی از مین بوردا به مکان رم ها حساسن.)
                    شما می خواین چیزی رو چک کنین اونو عوض کنین. در مورد گرافیک انبورد ، یه کارت گرافیک تو اسلات agp که رو مین بورد برا کارت گرافیکی اضافی تعبیه شده بزنین و مانیتور رو به اون بزنین . اگه بالا اومد ، ایراد از گرافیک انبورد شماست .

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

سلام :

راستش این مشکل برای دوستم پیش آمده بود و دوستم هم کامپیوترشو داده بود به خدمات کامپیوتری درست کنند که درست شد و خدمات کامپیوتری هم هیچ پولی نگرفته !!

و دوستم هم دیگه از خدمات کامپیوتری نپرسیده که مشکل کامپیوترش چی بوده. :rolleyes:

از راهنمایی هایی که کردید ممنونم. :smile:
                      موفق باشید.

دیدگاه

یک مشکل برای خودم پیش آمده :cry:

من فقط RAM را باز کردم و دوباره بستم ، از موقعی که این کارو کردم ، هر موقع که کامپیوتر را روشن می کنم بالافاصله وارد Setup کامپیوترم می شود و در قسمت BOOT به ترتیب زده فلاپی - هارد - سی دی ، که من وقتی ترتیبش را به صورت هارد - سی دی - فلاپی مرتب می کنم ، اون وقت سیستم ویندوزم بالا میاد ، اگر ترتیب را مرتب نکنم دوباره Setup کامپیوترم بالا میاد ، هر دفعه که می خوام کامپیوترم را روشن کنم با این مشکل بر می خورم ، نمی دونم چرا ترتیبی که من به کامپیوتر می دهم با اینکه ذخیره می کنم ولی ذخیره نمیشه !! و دوباره باید ترتیبشو درست کنم تا وارد ویندوز شوم :cry:
                        موفق باشید.

دیدگاه

ذخیره نشدن تنظیمات setup از علائم مشکل دار بودن باطری setup هست. احتمالا لازمه که عوضش کنید.
                          محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                            ذخیره نشدن تنظیمات setup از علائم مشکل دار بودن باطری setup هست. احتمالا لازمه که عوضش کنید.
                            یعنی باید باطری CMOS عوض شود ؟ ، چون ساعت کامپیوترم هم همش اشتباه ساعت رو نشان می دهد با این که تنظیمش می کنم. :cry:
                            موفق باشید.

دیدگاه

دیگه مطمئن شدم که مشکل باطری هست. بهتره که عوضش کنید.

(دوستان اهل فن : آیا میشه بجای باطری از تغذیه LED روی مادربرد استفاده کرد ؟ )
                              محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X