اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی شبکه های رادیو شناختگر در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بررسی شبکه های رادیو شناختگر در ایران

فک نمیکنم ربطی به عبور فرکانس از دیوار داشته باشه
    ما فقط ازفرکانسای موردنیازمون وقتی که کاربر اولیه نیس استفاده میکنیم
    بعدشم ببخشید فامیلی من غضنفری نه قضنفری :rolleyes:
    خدایا به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم و مردنی که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم

دیدگاه

با سلام

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      خیلی مشکلات دیگه پیش میاد که شما هیچ کدوم رو مد نظر ندارید
      حالا مگه خانوم غضنفری میخوان این پروسه رو عملیاتی کنن !!! خوب فعلا فقط در حد تئوریه...
      ولی خیلی موضوع جالبیه :applause: همین که رو همچین موضوعی کار میکنید جای تشکر داره

فکر کنم یه جورایی شبیه خطوط تلفن میمونه ، نه؟؟؟
      به این صورت که مثلا من با شما تلفنی صحبت میکنم و خط شما رو اشغال میکنم وبعد اینکه مکالمه تموم شد حالا آقای رحیمی میتونن از این خط استفاده کنن و مکالمه داشته باشن ، درسته ؟ یه جورایی استفاده بهینه از یک کانال ارتباطی هست...
      از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

فکر کنم یه جورایی شبیه خطوط تلفن میمونه ، نه؟؟؟
        به این صورت که مثلا من با شما تلفنی صحبت میکنم و خط شما رو اشغال میکنم وبعد اینکه مکالمه تموم شد حالا آقای رحیمی میتونن از این خط استفاده کنن و مکالمه داشته باشن ، درسته ؟ یه جورایی استفاده بهینه از یک کانال ارتباطی هست...
        [/quote]
        سلام
        این چیزی که شما گفتید فقط میتونه یه مثال خوب باشه
        همچنین سازمان تخصیص طیف(FCC)به شدت داره روش کار میکنه ودر بعضی از شهرهای آمریکا داره عملی میشه
        خدایا به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم و مردنی که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم

دیدگاه

افزایش چشمگیرwireless technologyو wireless devicesدر دهه گذشته، نیاز به داشتن طیف الکترومغناطیسی را به نحو چشمگیری افزایش داده است. به دلیل نحوه اختصاص و استفاده فعلی ازطیف، منابع موجود طیفی پاسخگوی این نیاز رو به رشد نیست. به هر حال در نتیجه تحقیقات بسیاری که توسط نهادهای مختلفی نظیر FCCانجام گرفت، نشان داد که مشکل اصلی کمبود منابع طیفی نیست، بلکه نحوه نادرست تخصیص و چگونگی استفاده از طیف است در همین راستا محققانی دردانشگاه Kansas به این نکته رسیدند که U.S. Spectrum Occupancyحدود 5.2%است که حداکثراستفاده در نیویورک با 13.2%میباشد. اندازه گیری ها در6محل متفاوت زیر انجام شد.
          1. Riverbend Park, Great Falls, VA,
          2. Tysons Corner, VA
          3. NSF Roof, Arlington, VA,
          4. New York City, NY,
          5. NRAO, Greenbank, WV,
          6. SSC Roof, Vienna, VA

با بررسی این مشاهدات برای قسمتهای مختلف طیف رادیویی، حتی در مناطق پر ترافیک شهری، به نتایج زیر می رسیم:
          - برخی از باندهای فرکانسی در اغلب اوقات خالی هستند.
          - برخی دیگر از باندهای فرکانسی نسبتا اشغال هستند.
          - بقیه باندهای فرکانسی بسیار پر ترافیک بوده و به شدت مورد استفاده قرار میگیرند.

در واقع با توجه به مشاهدات و اندازه گیری های انجام گرفته، می توان گفت که به طور میانگین تنها حدود20% از طیف فرکانسی تخصیص یافته به کاربردهای مختلف، به طور کامل در تمامی زمانها مورد استفاده قرار می گیرد و در سایر زمانها از این منابع به طور صحیح استفاده نمی شود.

در نظر گرفتن موارد فوق، ما را متوجه این واقعیت مهم می سازد که کمبود منابع طیفی که سیستم های مخابراتی کنونی با آن مواجه اند، صرفا به صورت ظاهری است. در راستای استفاده هر چه بهتر از منابع فرکانسی به نظر می رسد لازم است تا سیاست گذاری های پیشین تخصیص فرکانس مورد تجدید نظر قرار گیرند.

دیدگاه

خسته نباشی ملیحه خانوم :mrgreen:
            ممنون،دوست گلم
            تا کجا پیش رفتی؟ با امکاناتی که ما داریم آینده شو در ایران چه طور می بینی؟
            در ضمن اون سوال پروین .....
            همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
            و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
              خسته نباشی ملیحه خانوم :mrgreen:
              ممنون،دوست گلم
              تا کجا پیش رفتی؟ با امکاناتی که ما داریم آینده شو در ایران چه طور می بینی؟
              در ضمن اون سوال پروین .....
              سلام عزیز
              ممنون سلامت باشی
              این تکنولوژی قرنها زمان میبره تا به ایران برسه
              وقتی که افغانستان همه وسیله هاش به این تکنولوژی مجهز شد بعش شاید به ایران برسه :mrgreen:
              درمرد سوال پروینم .....

دیدگاه

یه چیزی تو مایه های طیف گستره که الانم داره استفاده میشه ولی این یکی از نظر فرکانسی خیلی خیلی گستردهآ‌س.

چرا یه مقاله(خیلی خلاصه) ازش در نمیارید و توی مجله منتشر نمیآ‌کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                  یه چیزی تو مایه های طیف گستره که الانم داره استفاده میشه ولی این یکی از نظر فرکانسی خیلی خیلی گستردهآ‌س.

چرا یه مقاله(خیلی خلاصه) ازش در نمیارید و توی مجله منتشر نمیآ‌کنید؟
                  سلام
                  یه مقاله دادم برا کنفرانس ملی دانشگاه نجف اباد ولی هنوز جوابش نیومده
                  البته ازآنجاکه گیرنده های کاربر های اولیه وثانویه ،سطح آستانه ی مشخصی درآشکارسازی سیگنال براساس توان سیگنال به توان نویز به اضافه تداخل دارند،می توانندمقداری تداخل راهم تحمل کنند.به این معنی که کاربرهای اولیه وثانویه تحت شرایط خاصی می توانندبه صورت همزمان ازباند فرکانسی خاصی استفاده کنند.جهت دست یابی به این هدف روش های متفاوتی ارائه شده که یکی از روش هاش طیف گسترده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ملیحه غضنفری
                    در بعضی از شهرهای آمریکا داره عملی میشه
                    عملی میشه!!! فکر نکنم به مرحله عمل رسیده باشه هنوز!! اگه عملی بشه بقیه کشورها رسما بدبخت هستن که چون باید همه مخابراتشونو از نو بر این مبنا بسازن!!!

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                      اگه عملی بشه بقیه کشورها رسما بدبخت هستن که چون باید همه مخابراتشونو از نو بر این مبنا بسازن!!!
                      اگه مخابرات همه کشورها بر این مبنا بشه که خیلی عالی میشه هم هزینه ها کمتر میشه هم اشغال بودن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ملیحه غضنفری
                        اگه مخابرات همه کشورها بر این مبنا بشه که خیلی عالی میشه هم هزینه ها کمتر میشه هم اشغال بودن
                        باید بشه! چون اگر یکی از کشورها مثل امریکا این کار رو انجام بده همه ی سیستم های تولیدیش بر این مبنا کار خواهند کرد!! و خب قاعدتا همه کشورها مجبور به اجراش میشن.
                        فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام
                          اسم بهتری برای cognitive radio پیدا نمی شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                            سلام
                            بهتر هست همون cognitive radio استفاده بشه چون معمولا وقتی معادل فارسی واسه کلمات میارن قابل لمس و درک نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf
                              سلام
                              سلام
                              به نظرمن اسمش خیلی برازندشه چون به فارسی یعنی رادیو شناختگر
                              وهمین ویژگی (شناخت محیط)مهمشه که اونواز سایر شبکه ها متمایز کرده

دیدگاه

ملیحه جان میتونم بپرسم رفرنس های مطالعاتی شما در این زمینه چی بوده؟

ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X