با سلام .... :smile:
1- من در word ، علیرغم این که در روبان font و در قسمت complex scripts ؛ یه فونت فارسی رو قرار دادم ، ولی وقتی توی word ، میخوام اعداد به صورت فارسی تایپ بشه نمیشه !!!! انگلیسی تایپ میکنه !! جهت هم درسته ، یعنی همون right to left ، فونت فارسی هم روی سیستمم نصبه ....ولی اعداد فارسی رو هم انگلیسی تایپ می کنه !! :cry2:
باید چی کار کنم ؟؟
2- وقتی که به انتهای یه صفحه می رسم ، اون خط اخری رو هم همراه خودش می بره صفحه بعد ؛ برای همین انتهای صفحه کلی خالی می مونه :cry2:
چی کارش کنم این جوری نشه ؟؟؟
1- من در word ، علیرغم این که در روبان font و در قسمت complex scripts ؛ یه فونت فارسی رو قرار دادم ، ولی وقتی توی word ، میخوام اعداد به صورت فارسی تایپ بشه نمیشه !!!! انگلیسی تایپ میکنه !! جهت هم درسته ، یعنی همون right to left ، فونت فارسی هم روی سیستمم نصبه ....ولی اعداد فارسی رو هم انگلیسی تایپ می کنه !! :cry2:
باید چی کار کنم ؟؟
2- وقتی که به انتهای یه صفحه می رسم ، اون خط اخری رو هم همراه خودش می بره صفحه بعد ؛ برای همین انتهای صفحه کلی خالی می مونه :cry2:
چی کارش کنم این جوری نشه ؟؟؟

)
ولی دومی رو هم خودم هم enter می زنم !!! :mrgreen: ولی مشکلی که پیش میاد این هست که من تنظیم خطم رو روی justify قرار دادم اینکار رو که بکنم منظورم زدن اینتر در اخرین خط هست ... خوب برای خط اخر این تنظیم بهم می ریزه !! :sad: البته بعضی وقت ها این مشکل رو هم با زدن space بین کلمه های خط اخر حل می کنم ولی بعضی وقت ها دیکه خیلی ضایع می شه از بس فاصله بین کلمات زیاد میشه ...من مطمئنا یه جای کار می لنگه یه چیزی باید تنظیم بشه که نشده ولی نمی دونم چیه !!
:cry:

دیدگاه