اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند تا عکس از روبوکاپ 2009

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند تا عکس از روبوکاپ 2009

سلام میدونم که یه کم واسه جواب دادن دیره ولی یه نفر بودش که میگفت میخاست عضو تیم MRL بشه.درسته؟
    من فقط خاستم به خاطره اعتماد به نفسش تبریک بگم!!!!!!!!!!!!!!
    منم 2009 تو مسابقات بودم.یادم نمیاد بچه های تیم ملی رباتیک ایران(MRL) حتی جواب سلام کسیو داده باشن.اخه همه اونجا مثله این دوستمون فکر میکردن. :rolleyes:
    :bye

دیدگاه

حالا که اینطور شد ، باید کسانی که دوست داشتن تو تیم MRL شرکت داشته باشن، خودشون جمع شن و یه تیم قوی درست کنن و به رخ بعضی ها بکشن.
      به نظر من این می تونه چاره کار باشه.
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

دوست من پیشنهادت عالی بود. منم کاملا موافقم.ولی فقط یه مشکل هست تو ایران فقط وفقط mrlمیتونه فوتبالیییییییییییییییییییییییییییییست بسازه منظورم همون فوتبالیستای قوی هست که با ادما فوتبال بازی کردن. :cry: :cry: :cry:این واقعا غم انگیزه اخه همون فوتبالیستای معمولیم مخصوصه چندتا تیم خاصه مثله بچه های تیز هوشان یا علامه هلی :sad: :sad: :sad:تقریبا اکثر بچه ها اونجا واسه تماشا میان.
        ببخشید یه سوال فنی:کیا میتونن عکس بزارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه یه سری عکس جالب از این مسابقات و چندتام از ربات های جنگجو دارم :biggrin: :biggrin:البته جنگجو ها مربوط به مسابقات موش هوشمن سال گذشته سبزواره.خیلی جالبن.
        :bye :bye

دیدگاه

عکس گذاشتن که کاری نداره. فقط یه فضا برای پلودش لازم داری.اگه مشکلی داشتی با پیغام خصوصی بهم بگو.
          و اینکه بهتره یه تاپیک جداگونه براش باز کنی. ما هم بی صبرانه منتظر عکس های قشنگتون هستیم.
          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

متاسفانه من کلا این کارو بلد نیستم :cry: :sad: :sad: :sad: :cry2:
            اما میتونم عکسارو واسه ایمیلت بفرستم پس لطفا ایمیلتو برام بزار...
            :sad:

دیدگاه

سلام
              امسال هم خوب برگزار شد. امسال اولین باری بود که مسابقات خارج از دانشگاه آزاد قزوین انجام می شد. البته خوبی برگزاری توی نمایشگاه این بود که فضای کافی برای همه شرکت کننده ها و تماشاچی ها بود ولی خوب به فضای دانشگاه عادت کرده بودیم و مشخص بود هر تیم کجاست ولی تنها بدیش دور بودن راه بود.
              عضو تیم ام آر ال شدن هم کاری نداره. البته نمی دونم از بیرون از دانشگاه هم عضو می پذیره یا نه ولی به هر حال هر کسی بتونه مفید باشه همه جا جاش هست اون دوستی که فرمودند اعضای تیم حتی جواب سلام هم نداده احتمالا بد موقعی سلام کرده بودند. :icon_razz: شوخی می کنم. اون بندگان خدا در روز مسابقه تحت فشار عصبی زیادی هستند. همین که رو دوپا دارند راه می رن خودش خیلیه. بیشتر اوقات می بینم که خیلی هاشون تا چند روز قبل از مسابقه از نظر جسمانی خیلی ضعیف می شوند.
              و نکته آخر کار کردن در تیم های ام آر ال خیلی سخته. روی کارشون خیلی حساسند. توقع دارند هم کاری که به کسی سپرده می شه حتما به خوبی انجام بشه. خوب هم پشتیبانی می شوند.

پیروز و سربلند باشید.
              آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
              پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X