اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ گزنون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ گزنون

درسته.
    اما فقط یکبار امتحان کردم.
    میخوام خودم مدارشو بسازم.
    به نظر من که حتی نمیتونه تکونش بده چه برسه به تولید نور زیاد نهایت یه لحظه یه تیک ضعیف داخلش دیده میشه
    میدونی لامپ زنون چه ولتاژ و جریانی میخواد ؟
    چشمک زن ساختن بازنون زیاد سخت نیست ولی روشن کردن مداوم لامپ زنون کار بسیار سخت و پیچیده است /

دیدگاه

اولا که زنون برای روشن شدن اولیه نیاز به 23 کیلو ولت در یک مدل و 12 کیلو ولت در مدل دیگه داره .
      ثانیا این ولتاژ در لحظه اولیه باید تامین بشه و بعد از روشن شدن باید بلافاصه بره روی مد جریان ثابت در غیر این صورت لامپ به فنا می ره .
      ثالثا بعید می دونم ولتاژ حشره کش به 12 کیلو ولت برسه پس نمی دونم چطوری با حشره کش روشن شده .
      رابعا اگر با حشره کش روشن بشه قطعا بعد از چند بار روشن شدن ، لامپ مرخص می شه . چون این لامپها به جریان های ضربه ای ناشی از تخلیه ضربه ای بسیار حساسند .
      خامسا شما که با حشره کش تونستی لامپ زنون رو روشن کنی با گچ سوسک و مورچه کش هم یه امتحانی بکن شاید بتونی دائم کارش کنی =))

دیدگاه

تاحالا با این لامپ ور نرفتم لامپش مثل لامپ فلاش دوربینه یعنی ولتاژ بالا بعنوان تریگر استفاده میشه .
        جریان دائم کارش چه چوریاس دی سی هست اگر کسی از دوستان نمودار کار کردشو داره بزاره بد نیست .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان.
          -
          :bye

دیدگاه

سلام دوستان.
            من تونستم این لامپ رو راه بندازم :wow:
            مدارشم خیلی سادس:
            باتری کتابی 9 ولت:1 عدد
            ترانس 220 ولت به 12 ولت 1عدد
            و مهم ترین قطعه: لامپ زنون فلاشر 1 عدد
            ترانس رو من تو انبار خونمون پیدا کردم.فکر کنم برای هالوژن 12 ولت بود.
            چند نکته:
            نکته ی 1 :با این مدار میشه شوکر هم ساخت.
            نکته ی 2: این مدار فقط لامپ رو روشن میکنه و نورش زیاد نیست.

:bye
            حالا لامپ فلاش فرقش با لامپ ماشین چیه

دیدگاه

سلام
              من فقط دو دفعه روشن کردم و هر دفعه 10 ثانیه روشن می موند.
              ویرایش:من اشتباه میکردم و لامپ روشن نمیشده و فقط آرک میزده
              نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
              اولا که زنون برای روشن شدن اولیه نیاز به 23 کیلو ولت در یک مدل و 12 کیلو ولت در مدل دیگه داره .
              ثانیا این ولتاژ در لحظه اولیه باید تامین بشه و بعد از روشن شدن باید بلافاصه بره روی مد جریان ثابت در غیر این صورت لامپ به فنا می ره .
              ثالثا بعید می دونم ولتاژ حشره کش به 12 کیلو ولت برسه پس نمی دونم چطوری با حشره کش روشن شده .
              رابعا اگر با حشره کش روشن بشه قطعا بعد از چند بار روشن شدن ، لامپ مرخص می شه . چون این لامپها به جریان های ضربه ای ناشی از تخلیه ضربه ای بسیار حساسند .
              در ضمن زنون من خیلی کوچیکه و سه پایه داره.
              به هر حال ولتاژش هرجقدر بوده یا ... لامپ روشن شد و روشناییش هم اندازه ی وقتی بود که با برق کار می کرد.
              فقط مدار حشره کش منهدم شد ولی لامپ سالمه oo:
              نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
              خامسا شما که با حشره کش تونستی لامپ زنون رو روشن کنی با گچ سوسک و مورچه کش هم یه امتحانی بکن شاید بتونی دائم کارش کنی =))
              اگه کسی این کارو کرده به من بگین تا ازش بپرسن چه جوری این کارو کرده!!! =))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                حالا لامپ فلاش فرقش با لامپ ماشین چیه
                فکر کنم فرقش اینه که لامپ ماشین دائما روشنه ولی لامپ فلاش اگه دائم کار کنه زود میسوزه(نیاز به تخلیه ی الکتریکی داره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  تاحالا با این لامپ ور نرفتم لامپش مثل لامپ فلاش دوربینه یعنی ولتاژ بالا بعنوان تریگر استفاده میشه .
                  جریان دائم کارش چه چوریاس دی سی هست اگر کسی از دوستان نمودار کار کردشو داره بزاره بد نیست .
                  من دو مدلشم دیدم . هم ای سی هم دی سی .
                  اونهایی که ای سی درایو می شن رو اگه به دی سی بزنی هم کار می کنه اما بعد از چند بار لامپ روشن نمی شه و باید برعکس بزنی تا روشن شه .
                  به نظر نور فلاش دوربین خیلی بیشتر از زنونه و وقتی هم ممتد روشنش کردم به قدری داغ شد که 20 ثانیه هم نشد ترکید .
                  زنون اونقدر ها هم پر نور نیست من چندین مدل دارم ازش هم فابریکیه زانتیا است هم واسه موتور سیکلت .
                  بدون کاسه چراغ همچین چنگی به دل نمی زنه . یه مدت هم طول می کشه تا به نور اصلیش می رسه مثل متال هالاید .
                  به نظرم یه فرق اساسی زنون با فلاش اینه که نور فلاش تو همون لحظه اول خیلی خیره کننده است اما زنون باید مدت زمانی بگذره تا به نور واقعی برسه .

نوشته اصلی توسط Max232
                  سلام
                  من فقط دو دفعه روشن کردم و هر دفعه 10 ثانیه روشن می موند.در ضمن زنون من خیلی کوچیکه و سه پایه داره.
                  راستی فکر نکنم با اون روشی که شما میگی بشه زنون رو دائم کار کرد و فقط میشه مورچه ها رو از کار انداخت :-))
                  می گم مطمئنی زنونه ؟
                  به قول یکی از دوستان شاید لامپ پریوده (تریود ) =))

دیدگاه

من نمیدونم زنونه یانه سازندش میدونه:
                    آریاک:فلاشر زنون
                    عکس فلاشر هم فردا میزارم.

دیدگاه

راستی با اون ترانس 220 به 12 ولت میشه لامپ بخار جیوه ی پر فشار رو به صورت لحضه ای روشن کرد(منظور از روشن اینه که نور میده و گرنه خودم نمیدونم روشن شده یا آرک زده)

دیدگاه

اینم عکس لامپ من:
                        به نظر شما تریود این شکلیه؟؟؟ :surprised:
                        آخه کی میاد تو فلاشر تریود بزاره؟؟؟

زنون:

تریود:

دیدگاه

سلام دوستان.
                          من تونستم این لامپ رو راه بندازم :wow:
                          مدارشم خیلی سادس:
                          باتری کتابی 9 ولت:1 عدد
                          ترانس 220 ولت به 12 ولت 1عدد
                          و مهم ترین قطعه: لامپ زنون فلاشر 1 عدد
                          اگه فیلم یا عکس روشن بودنشو نذاری باورم نمیشه . البته خودم روشن کردم و این تست های شما رو در مراحل مختلف انجام دادم و
                          خوب میدونم که با 2-3 هزار ولت فقط یک خط ارک داخلش دیده میشه و هیچ نوری تولید نمیشه
                          (اگر ولتاژ AC به لامپ فلاش عکاسی بدی هم مثل اسکوپ شکل موج میفته )
                          تازه فقط ولتاژ نیست که مهمه چون ممکنه شما 20000 ولت هم بدی باز روشن نمیشه . مگر تو خازن ذخیره کنی و همراه با یک ولتاژ حداقل 200 ولت وصل کنی و های رو به بدنه بدی و یه لحظه عمل میکنه .
                          اگه دو سر سیم لامپ جدا با فاصله نگه داری به هم ارک نمیزنه بلکه اتیش میپاشه . اتصالات مداری فرمول داره .
                          و....

دیدگاه

اینا رو چند سال پیش یکی بهم داد فکر کنم لامپ فلاش باشه.

دیدگاه

سلام.
                              اینم عکس از کار ما.(چراغ اتاق رو خاموش کردم تا نور لامپ واضح دیده بشه :eek: )

لامپ من مثل لامپیه که آقای قاصد دل عکسشو گذاشتن.
                              ویرایش:همین طور که تو عکس میبینین این فقط یک خطه آرکه

دیدگاه

الان تست کردم.فکر کنم فقط یک خط آرکه چون با آهن ربا منحرف میشه . ولی شما گفتی که نیاز به 2-3 کیلولولت هست تا این آرک دیده بشه. ولی اینی که من دارم فکر نکنم از 200 ولت بیشتر بشه(شایدم کمتر)

(ببخشید. من زیاد با هایولتاژ کار نکردم) :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X