پاسخ : هزینه هر دقیقه اتصال به اینترنت با خط تلفن چقدر هست/؟
سلام
فکر میکنم منظور elisa هزینه ای است که بابت اشغال بودن خط می پردازیم
این هزینه علاوه بر هزینه تهیه کارت است
فکر می کنم هزینه تلفن به صورت تصاعدی باشد یعنی هزینه 60 دقیقه اتصال مداوم با هزینه 3 اتصال 20 دقیقه ای متفاوت است.
به خاطر همین نمیتونیم دقیقا بگیم هزینه هر دقیقه چقدر هست.
نوشته اصلی توسط ellisa
سلام اینترنت هوشمند سرعتش چه طوریه؟ مثل همین اینترنت کارتی؟ از نظر اقتصادی چه طوره؟ نسبت به اینترنت همراه با کارت Dial up یا ADSL ؟
سلام.....
سرعتش مثل کارت هست...از نظر اقتصادی بستگی داره با چی مقایسه بشه و از اینترنت کدوم شرکت استفاده کنی(بعضی شرکتها معلوم نیست الگوریتم محاسبه قیمتشون چه طوره!!تصاعدی میره بالا انگار!!!!!).نسبت یه ADSL به نظر من مقرون به صرفه نیست اما اگه با کارت مقایسه بشه با اکثر کارتا یکسان هست.
فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است
به نظر من هزینش از کارت بیشتره
وقتی کارت میگیرین هدیه شبانه داره و یا شبانه ارزونتره در حالی که شما هر وقت از اینترنت هوشمند استفاده کنید (شب یا روز) هزینه اشغال بودن خط تغییر می کنه ولی هزینه خود اینترنت همون دقیقه ای 5 (یا بعضی شهرها 4) تومان هست.
یه سوال هزینه اشغالی خط تلفن با کارت اینترنت ساعتی هست؟ یعنی 60 دقیقه اتصال به اینترنت با کارت از طریق Dial up ساعت 8 تا 14 ساعتی 120 تومان - ساعت 14 تا 23 ساعتی 100 تومان - ساعت 23 تا 8 ساعتی 80 تومان هست؟ شوخی میکنید؟ این در تمام نقاط کشور ثابت هست ؟ باورم نمیشه ... oo: هزینه ای اینترنت رو میشه از طریق مخابرات پرینتش رو گرفت ؟ با این اوصاف 60 ساعت اتصال به اینترنت در یک ماه با بیشترین قیمت یعنی ساعتی 120 تومان میشه 7200 تومان که حالا در دو ماه میشه 14400تومان ، درسته ؟
نوشته اصلی توسط ellisa
یه سوال هزینه اشغالی خط تلفن با کارت اینترنت ساعتی هست؟ یعنی 60 دقیقه اتصال به اینترنت با کارت از طریق Dial up ساعت 8 تا 14 ساعتی 120 تومان - ساعت 14 تا 23 ساعتی 100 تومان - ساعت 23 تا 8 ساعتی 80 تومان هست؟ شوخی میکنید؟ این در تمام نقاط کشور ثابت هست ؟ باورم نمیشه ... oo: هزینه ای اینترنت رو میشه از طریق مخابرات پرینتش رو گرفت ؟ با این اوصاف 60 ساعت اتصال به اینترنت در یک ماه با بیشترین قیمت یعنی ساعتی 120 تومان میشه 7200 تومان که حالا در دو ماه میشه 14400تومان ، درسته ؟
دقیقا همینطوری هست که محاسبه کردید. دلتون می خواد برا یه ساعت تلفن 10هزار تومن بدید تا کیف کنید؟
هزینه مکالمات تلفنی و ارتباطات اینترنتی در ایران با توجه به سطح درامد کلی و کیفیت خدمات فکر کنم جز بدترین کشورهای دنیا باشه.
ممنون از اطلاعاتتون ... هزینه ای اینترنت رو میشه از طریق مخابرات پرینتش رو گرفت ؟ :question: :question: :agree: :agree: واقعا اینجوریه :surprised: oo: ولی من فکر میکردم بیشتر باشه :eek:
دیدگاه