اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظهای دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محافظهای دیجیتال

شاید جدیدا محافظهایی رو دیده باشید که یک صفحه نمایش 7سگمنتی دارن که ولتاژ ورودی رو نشون میده کی میدونه از چه قطعه یا مداری تو این محافظها استفاده شده؟؟

پاسخ : محافظهای دیجیتال

از آی سی 7107 استفاده شده که یک ADC همراه با درایو 7SEG هستش !

دیدگاه

سلام
      همانطور که دوستمون گفتن از A/D برای اندازه گیری ولتاژ استفاده می شه و میتونه از میکرو هم به این منظور استفاده کرده باشه.
      بعضی هاشون هم فرکانس برق رو اندازه گیری و نمایش می دن که اندازه گیری فرکانس هم با TIMER میکرو قابل اجراست.
      و بهترین نوع محافظ هم همونیه که اگه فرکانس از یه حد معین کمتر یا بیشتتر بشه برق رو وصل نکنه.
      و فرکانس برق شهر نباید از 9/49 هرتز کمتر و از 1/50 بیشتر بشه.
      نمایشگر هم که نیاز به یک مدار درایور مثل ترانزیستور و یا آی سی های متداول تقویت کننده مثل ULN2803 و.... داره.
      مولای من
      نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ساعی اصفهانی
        سلام
        همانطور که دوستمون گفتن از A/D برای اندازه گیری ولتاژ استفاده می شه و میتونه از میکرو هم به این منظور استفاده کرده باشه.
        بعضی هاشون هم فرکانس برق رو اندازه گیری و نمایش می دن که اندازه گیری فرکانس هم با TIMER میکرو قابل اجراست.
        و بهترین نوع محافظ هم همونیه که اگه فرکانس از یه حد معین کمتر یا بیشتتر بشه برق رو وصل نکنه.
        و فرکانس برق شهر نباید از 9/49 هرتز کمتر و از 1/50 بیشتر بشه.
        نمایشگر هم که نیاز به یک مدار درایور مثل ترانزیستور و یا آی سی های متداول تقویت کننده مثل ULN2803 و.... داره.
        دوست عزیز نیاز میکرو و غیره و ذالک نیستش !

چیپ 7170 خودش یه ولت متر کامله ، مدار تویه دیتاشیتش رو ببندید و سون سگمنت ها رو هم مستقیم بهش وصل کنید

کار میکنه عینه بنز ! قیمتش هم 1000 تومنه ! تویه 95 درصد ولت مترها هم از همین چیپ استفاده شده !

دیدگاه

سلام
          بله این آی سی ها معروفند به (DVM (digital voltmeter و 7108 اگه اشتباه نکم از همین تراشه هاست ولی LCD به اون وصل می شه.
          و تا 3.5 digit هم دقت نمایش دارند.
          من این گزینه رو فراموش کرده بودم بگم.
          با سپاس
          مولای من
          نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X