اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چقدر درس خواندن را دوست دارید؟!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چقدر درس خواندن را دوست دارید؟!!!

اگر حمایت خوبی از این طرح بشه قطعا همه سعیمون رو برای تدوین دورهه های متنوع و البته اصولی خواهیم داشت.
    البته اینم بگم که آموزش دادن نیاز به استاد داره تدوین این دوره ها نیاز به ابتکار داره !

پس مهمترین چیز حمایت و استقبال شماست که اگر به خوبی انجام بشه قطعا ما این گام رو خواهیم برداشت
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      اگر حمایت خوبی از این طرح بشه قطعا همه سعیمون رو برای تدوین دورهه های متنوع و البته اصولی خواهیم داشت.
      البته اینم بگم که آموزش دادن نیاز به استاد داره تدوین این دوره ها نیاز به ابتکار داره !

پس مهمترین چیز حمایت و استقبال شماست که اگر به خوبی انجام بشه قطعا ما این گام رو خواهیم برداشت
      منم با نظر شما موافقم

شاید اگه اطالاعات درستی در دانشگاه ها یاد می گرفتیم بهتر می تونست به موفقیت افراد کمک کنه
      بیشتر نفراتی که فارغ التحصیل میشن اگه حتی معدل بالایی هم داشته باشن نمی تونن توی عمل موقفیت لازم رو بدست بیارن
      من خودم زمینه کارم تاسیسات الکتریکی ابنیه هست ش
      اون زمانی که شروع کردم فک می کردم چون مهندس شدم خیلی چیز می دونم ولی الان می فهمم که اون موقع اشتباه می کردم
      بحر حال این شغل من هم برای خودش یه دنیا داره اگرچه خیلی ساده به نظر میاد.
      من توی این زمینه طراحی تاسیسات الکتریکی( قدرت ) ، طراحی تابلو برق و سیستم های فشار ضعیف (صنعتی و ساختمان ) اعلام همکاری می کنم

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام

چه شکلی میشه الکترونیک یاد گرفت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X