اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم کشی تلفن با حداکثر کیفیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم کشی تلفن با حداکثر کیفیت

نوشته اصلی توسط agh2ir
    سلام

با تشکر از راهنمایی های دوستان تا این جا. یه سوال دیگه دارم:

می خوام کل سیم کشی تلفن خونمون رو عوض کنم . از دم در تا آخر . قبلا هم از این کارا کردم و از اون لحاظ بلدم و مشکلی نیست .

فقط می خواستم ببینم :کابل سه زوج خوب برای تلفن چه پیشنهاداتی دارن دوستان ؟ مارک و مودل و حدود قیمت هر متر (من تهزان هستم)

باز هم ممنون .
    باسلام . کابل های زوج پائین در بازار برای تلفن و آیفون موجود میباشد و همشون هم اغلب ساخت کارخانه های یزد و کرمان هستند . ضمنا باتوجه به تجربیات شخصی خودم که زمینه کاریم همین مخابرات هست ، هیچ تفاوتی توی کار مشهود نیست حتی برای استفاده از ADSL .تنها نکته ای که در استفاده از کابلها باید رعایت کنید دورنگه داشتن آنها از میدانهای الکتریکی و بستن اتصالات بصورت مطمئن میباشد. سعی کنید کمترین اتصالات رو در سیمکشیتون داشته باشید و از سیم با قطر 0.5 یا 0.6 استفاده کنید . ارتباط ADSL بحدی قوی هست که اگه شما خط تلفنتون یک سیمش هم بعللی قطع شده باشه بازم شما ارتباط اینترنتتون برقرار میمونه و دراینباره نگرانی نداشته باشید. خیلی وقتها مشترکین گزارش قطعی تلفنشون رو میدن ولی اینترنتشون فعاله !
    ضمنا این لینک رو هم میتونید ببینید
    http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%A A+%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%8 5%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA&SSORetur nPage=Check&Rand=0
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

سلام

یه سوال کوچولوی دیگه هم داشتم

یه 100 متری کابل دارم روش اینو نوشته :
      AC 10X2X0.4 CABLAN CO IRAN-N 0288M A
      لطفا می فرمایید این کابل برای چیست ؟

من خودم فکر کنم برای آیفون هست و صد در صد به درد تلفن نمی خوره دیگه!

دیدگاه

این کابل 10 زوج با مقطع 0.4 میلیمتره
        بدرد کارهای مخابرات میخوره
        ولی توی سانترال معمولن ازش استفاده میکن یا جاهایی که فاضله نزدیکه و جایی که به برد مدار چاپی وصل میشه
        کلن چون مقطع پایین استفاده شده میشه ازش استفاده کرد ولی هیچ وقت کیفیت کابل 0.6 رو نداره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط agh2ir
          خیلی ممنون آقای زضایی و لطف می کنید .

اگر لینک هم بدید 110 مگ که هیچ 5-6 گیگ هم باشه مشکل نداره !

اگر روی اینتزنت موجود نیست که همون صفحه های مورد نیاز رو لطف بفرمایید ممنون می شم!
          https://www.mediafire.com/?6jhn4qj3di0azi9
          برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X