اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظت ار مدار ها در مقابل کپی کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محافظت ار مدار ها در مقابل کپی کردن

البته شما ها هر کاری کنید بالا خره این ایرانی ها تو این کارا تخصص خاصی دارند و مشکلو حل می کنند ...

......این چینی ها به فکر ساخت وسیله ای هستند که بعد از خراب شدن ..ایرانی ها نتوننداونو تعمیر ودرست کنند...

تا حالا هم موفق نشدند :mrgreen:
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

در مورد روش استفاده از قطعات معیوب که دوستان اشاره کردند، در چند سال پیش برای این کار یک IC با تعداد پایه های زیاد و با قیمت کم را انتخاب می کردیم ( مثلا IC های TTL یا CMOS) و بین تمام پایه ها و زمین آن یک ولتاژ بزرگ و با زمان کافی اعمال می کردیم به صورتی که تمام این پایه ها عملا قطع می شد و وجود یا عدم وجود آن در مدار تاثیری نداشت. سپس این IC در برد لحیم می شد و بخش های مختلف مدار به پایه های آن متصل می شد و با توجه به پاک کردن روی IC برای کسی که قصد کپی مدار را داشت عملا شناسایی عملکرد آن تا حدی غیر ممکن بود. زیرا با یک IC با پایه های زیاد مواجه می شد که بخش های مختلف مدار به آن متصل بودند و عملکرد آن هم به هیچ وجه مشخص نبود. برای انجام پروسه سوزاندن چنین IC حتی می توان یک برد مجزا با مدارات مرتبط را طراحی کرد که IC با سوکت Zif روی آن قرار داده شود و بعد از سوزاندن و تست پایه های مختلف توسط برد و اطمینان از قطع بودن پایه ها، در نهایت در محل اصلی خود لحیم شود.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

خب ظاهرا کلی شگرد عنوان شد حالا اون بردی که قراره قایمش کنن چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط برادر
          مسلما مادهآ‌ای که شما تو کارگاه کوچیکت تهیه میآ‌کنی. نیاز به تمام دنیا برای پیدا کردن حلالش نداره. :agree:اتفاقا من هم روی این مسئله فکر کردم.
          اگه بشه چاپ هم رکد خوبه.

----------------------------------------------------------------------
          آقای solsol روشهایی که شما میگی از آب زیر کاههای بازاری بر میاد نه ما تولیدکنندگان صداقتی. برای اینجور کارا من هم مثل شما کارم رو میدم به فروشنده هر کاری میخواد بکنه.

با سلام
          چند کمک دیگر:

روشهای شیمیایی :

1- چسب سنگ به همراه خاک اره یا پودر ساختمانی سفید.

2- رزین اپوکسی با هاردنر را بعلاوه دوده مارک دگوسا از شمیایی فروش ها می خرید ( جمعا هر کیلو 8 هزار تومان )
          با نسبت 10 و 11 و 0.1 مخلوط می کنید ، ماده ای شبیه بدنه آی سی ها سیاه رنگ می شود.

الف- برد را به روشی که جناب طراح و جناب محسن و جناب آقا رضا بیان نمودند تغییر طراحی می دهید.
          ب- روی آی سی ها را با سنباده یا فرز انگشتی پاک کنید.
          ج- با چاپ سیلک یا تامپو اسم دیگری روی آی سی ها چاپ کنید!!!( آی سی سازها هم همین کار را می کنند)
          د- برد را با الکل ایزو پروپانل شسته و خشک کنید.
          ه- از یکی از چسب یا رزین های فوق استفاده کرده و برد را آغشته کنید. و خشک کنید و چند بار تکرار کنید تا لایه ای ضخیم شود.
          بعد از اولین لایه که عایق شد ، از تکه های توری فلزی و ورق آهنی در میان لایه های دیگر استفاده کنید!!!

تا اینجا شبیه مدارات نظامی در درون بدنه پرتابه ها می شود.

با اینحال برای کپی کارها ، جلو گیری کننده نهایی نخواهد بود.

با سپاس
          گشتی در لاله زار
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام دوستان
            من میآ‌خواستم ۱ پیشنهادی بهتون بدم.
            من خودم یه تولید کنند جز هستم
            تاحالا مدار کسیآ‌رو کپی کردم و مدرمم کپیآ‌ کردن.
            اولا روزی دست خداست نه بنده خدا اگه قرار باشه برسه میرسه. دوما بذار کپی کنن شما اگه جنس خوب بعدی دست مشتری خدمت پس از فروش داشته باشی طرف نمیره جنس کپیآ‌ بخره.
            من خودم برده ۱ بالاست fpl معرفو کپی کردم با ۲/۳ قیمت دادم بازار از ۱۰۰۰ تاش ۹۹۹ ردستم موند. الانم دارم لامپ الآ‌ایآ‌دی میزنم به قیمتی که میدم کسیآ‌ فکر کپیشم نمیآ‌کنه خدارو شکر سودمم میآ‌برم پس بجای اینکارا رو کیفیت و قیمت کار کنید تا کسیآ‌ براش صرف نکنه کپی کنه مثل کشور چین تا حالا دیدین کسیآ‌ ۱ جنس چینیآ‌ رو کپیآ‌ کنه؟؟؟
            ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X