اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یه سوال جنجالی در مورد نول (ارت)
Collapse
X
-
پاسخ : یه سوال جنجالی در مورد نول (ارت)
نوشته اصلی توسط Semı نمایش پست ها
بدنه کیس که برق داره دیدی؟؟ اونو به نول یا زمین یا لوله پنجره و... وصل کنی برق بدنه بر طرف میشه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Semı نمایش پست هاچرا اینجا سیم ارت رو به کنتور وصل کردن. در ضمن سیم ارت تو کنتور به سیم نول وصل شده؟!
(البته به شرطی که اون شیلنگ سبزه کنارش نبود حالا چه گازه چه آبه یا هر مایع دیگه ای!!!)
البته اتصال نول به ارت باید همیشه با رعایت برخی نکات صورت گیرد!
اینکه در جاهای متعددی نباشد و فقط یک بار، جنب کنتور تک فاز تک واحدی باشد! و یا فقط یک بار، اتصال ارت به نول انشعاب سه فاز مجتمع باشد!
اتصال نول به نول، اتصال اصلی باشد و اتصال ارت به نول در درجه بعدی اهمیت باشد!!
حتما به چاه ارت وصل باشد، (به لوله آب و در و پنجره و ... وصل نباشد!)
... .
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هاخوب چون نول ارته دیگه !! ارت همون نول خودمونه
بدنه کیس که برق داره دیدی؟؟ اونو به نول یا زمین یا لوله پنجره و... وصل کنی برق بدنه بر طرف میشه
نوشته اصلی توسط Semı نمایش پست هاخیلی ممنون
اونوقت پس چرا دیگه چاه میکنن؟! خوب یه راست وصل کنن به نول دیگه!
اوضاع پیچیده تر شد!!
دوست عزیز، وجود سیم ارت در سیم کشی ساختمان، ضروری است و بر اساس استاندارد اجباریه و از صد تا کارکرد مثبتی که داره، مهمترینش ایمنی است!!
خیلی ساده بخوام بهت بگم:
فرض کن پشت ماشین لباس شویی اونجایی که کانکتور سیم ارت داده، میری با سیم وصلش میکنی زیر ترمینال نول!
بعد برحسب اتفاق یه کسی، یه روزی، دوشاخه ماشین لباس شویی رو برعکس می کنه، اون وقت چی میشه!
سیمی که تا الان نول بود، از این به بعد، میشه فاز !! بدنه دستگاه کلاً میشه فاز !!
... میری لباسات رو بشوری، ... دیگه بهشون احتیاجی پیدا نمیکنی!!!!
... .
... .
یا فکر اینجاشو کردی، میری داخل پریز، ارت رو به نول وصل میکنی!
چه اطمینانی داری که اولین برق کاری که روی برق خونه کار میکنه، جای فاز و نول رو جابجا نکنه؟!
... .جدیدترین ویرایش توسط ubub; ۱۳:۲۱ ۱۳۹۷/۰۱/۰۸.◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
- تشکرها 5
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست هایه بار هم که درست و اصولی کار شده شما بگو چرا؟؟!!
(البته به شرطی که اون شیلنگ سبزه کنارش نبود حالا چه گازه چه آبه یا هر مایع دیگه ای!!!)
البته اتصال نول به ارت باید همیشه با رعایت برخی نکات صورت گیرد!
اینکه در جاهای متعددی نباشد و فقط یک بار، جنب کنتور تک فاز تک واحدی باشد! و یا فقط یک بار، اتصال ارت به نول انشعاب سه فاز مجتمع باشد!
اتصال نول به نول، اتصال اصلی باشد و اتصال ارت به نول در درجه بعدی اهمیت باشد!!
حتما به چاه ارت وصل باشد، (به لوله آب و در و پنجره و ... وصل نباشد!)
... .
این جمله توی ایران و امثالهم، 10 - 15 درصد درسته! ولی جاهایی که استاندارد و ایمنی مفهومی داره، فحش رکیک محسوب میشه!!
پناه بر خدا!!
اوضاع پیچیده تر شد!!
دوست عزیز، وجود سیم نول در سیم کشی ساختمان، ضروری است وبر اساس استاندارد اجباریه و از صد تا کارکرد مثبتی که داره، مهمترینش ایمنی است!!
خیلی ساده بخوام بهت بگم:
فرض کن پشت ماشین لباس شویی اونجایی که کانکتور سیم ارت داده، میری با سیم وصلش میکنی زیر ترمینال نول!
بعد برحسب اتفاق یه کسی، یه روزی، دوشاخه ماشین لباس شویی رو برعکس می کنه، اون وقت چی میشه!
سیمی که تا الان نول بود، از این به بعد، میشه فاز !! بدنه دستگاه کلاً میشه فاز !!
... میری لباسات رو بشوری، ... دیگه بهشون احتیاجی پیدا نمیکنی!!!!
... .
... .
یا فکر اینجاشو کردی، میری داخل پریز، ارت رو به نول وصل میکنی!
چه اطمینانی داری که اولین برق کاری که روی برق خونه کار میکنه، جای فاز و نول رو جابجا نکنه؟!
... .
دقیقا پریز کشور های خارج به صورت مثلثی هست (چون برعکس نشه سه شاخه رو جا زد)جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۲:۳۰ ۱۳۹۷/۰۱/۰۸.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست هااگه پریز ها تبدیل به شاخه های سه تایی (به صورت مثلث شوند) دیگه بر عکس زدن اتفاق نمی افته!! میتونی ارت رو به نول وصل کنی (در روش پریز سه شاخه به صورت مثلثی) اینجوری دیگه مشکل فاز شدن رو نداریم
دقیقا پریز کشور های خارج به صورت مثلثی هست (چون برعکس نشه سه شاخه رو جا زد)
...
ولی از این حرفها که بگذریم، کاش میشد این تزت رو (نول همون ارته) بدی این کشورهای خارجی و یادشون بدی، تا بدبختها اینقدر هی سیم مسی، سیم کشی اضافه و چاه ارت و هزینه صرف ارت نکنند!!!!
طبق تز شما و استاندارد جدید شما وصلش کنن به نول بره!!◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست هامهندس، الان ملت میگن، کاربرای منتخب دعواشون شده و حسادت و ............
...
ولی از این حرفها که بگذریم، کاش میشد این تزت رو (نول همون ارته) بدی این کشورهای خارجی و یادشون بدی، تا بدبختها اینقدر هی سیم مسی، سیم کشی اضافه و چاه ارت و هزینه صرف ارت نکنند!!!!
طبق تز شما و استاندارد جدید شما وصلش کنن به نول بره!!
این فقط یک نظریه بود عملی که نشده!!!!!!!!!!!!
جناب نمی دونستم اینقدر به شما بر میخوره وگرنه اصلا نظریم رو نمی گفتم!!!!!!!!!!!
از تون معذرت میخوام
بخاطر اسپم عذر میخوام
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها.............
دنبال شکلک خجالت گشتم، پیدا نکردم!!
... .
حالا ولش کن بیا با هم یه نوشابه ای بخوریم:
... ببخشید مهندس جان، بحث ایمنی و جون آدمها که میشه، من یه کوچولو قاط میزنم!!!
نمونه اش همین چند وقت پیش، یکی از دوستان میخواست با مدار کنترل آسانسور ور بره!! ... .◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
دنبال شکلک خجالت گشتم، پیدا نکردم!!
... .
حالا ولش کن بیا با هم یه نوشابه ای بخوریم:
... ببخشید مهندس جان، بحث ایمنی و جون آدمها که میشه، من یه کوچولو قاط میزنم!!!
نمونه اش همین چند وقت پیش، یکی از دوستان میخواست با مدار کنترل آسانسور ور بره!! ... .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba_led نمایش پست هااین هم درسته که کنتور جریان خروجی رو که به نول میرسه محاسبه می کنه؟
همونطور که می دونید کنتور انرژی مصرفی رو بما نشون میده و انرژی مصرفی برابر با : ولتاژ *جریان * زمان *(کسینوسفی ) که البته این آخری توی کنتور های تکفاز خانگی به خاطر اینکه مقدار تقریبا برابر با یک هست لحاظ نمیشه البته این مسئله در مورد کنتور های دیجیتال هست ، در مورد کنتور های آنالوگ که دوتا سیم پیچ هست یکی برای جریان یکی برای ولتاژ این دوتا ، دوتا میدان درست میکنند که در اثر تقابل این دومیدان (نمی دونم دقیقا اسم چیه ؟) استوانه رو میچرخونه که درنتیجه باعث چرخش دیسک و شمارش میشه و از اونجا که این شمارش در واحد زمان داره انجام میشه پس این شمارنده داره انرژی مصرفی رو به ما نشون میده .
حالا اگر یکی از این پارامترها صفر بشه انرژی مصرفی برابر با صفر خواهد شد
میگن اگر ورودی ترانس برق خونه نول رو قطع کنی و به زمین وصل کنیم کنتور دیگه نمی ندازه؟ به نظرم من این درسته اما بستگی داره که سیم زمین تون چقدر واقعا زمین باشه چرا که علاوه بر اینکه ولتاژی که در اختیارتون میزاره به خاطر افت ولتاژی که با نول داره از 220 کمتر خواهد بود و هچنین با افزایش بار به خاطر مقاومت مسیر
افت ولتاژ بیشتر خواهد شد بنابراین محدودیت جریان خواهیم داشت !
یعنی باید متراژ بیشتری داخل زمین باشه تا جریان بیشتری رو عبور بده؟ باری تست ، آیا این روش که برق بگیریم ، (مثلا 1000 وات) و در حال گرفتن این برق ، اختلاف بین فاز و کابلی که به زمین هست رو بگیریم خوبه؟ چون مشخص میشه چقد واقعا زمینه..... یا میشه در حال گرفتن 1000 وات اختلاف پتانسیل بین نول و زمین رو گرفت که البته همون روش اول فک کنم بهتره
خب حالا از کنتور فاز رو میگیرم و نول ما زمین هست... آیا خطری هم میتونه تهدیدمون کنه یا چون نیروگاه قبلا نول رو به زمین متصل کرده هیچگونه خطری در میان نیست؟
نکته: این رو در حالی گفتم که دیگر وسایل خونه فاز و نول رو از کنتور میگیرن و فقط یک دیوایس 1000 واتی فاز رو از یکی از پریز ها و نول رو از زمین بگیرهجدیدترین ویرایش توسط hshomakher; ۲۳:۴۵ ۱۳۹۷/۰۲/۰۲.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Dreek1985 نمایش پست هاباید عرض کنم چه نول با ارت رینگ بشه چه نشه شما با گرفتن فاز در صورتی که بدنتون به زمین وصل باشه دچار برق گرفتگی میشید و ربطی به بسته شدن نول با ارت نداره... علت وصل این دو بخاطر بالا بردن کیفیت نول ماست
جواب شما کاملا نا درست است. شما خروجی یک موتور برق اضطراری 220 ولت را که نول آن به خط ارت یا زمین وصل نشده است را در نظر بگیرید، اگر سیم فازاین موتور برق اضطراری 220 وت را به دست بگیرید و پایتان روی زمین خیس باشد هیچ اتفاقی نمی افتد. ( چون مدار ایزوله می باشد). سپس اگر نول برق اضطراری را به لوله آب، سیم گراند وصل کنید و سپس سیم فاز را با یک لامپ 220 ولت 100 وات و سر دیگر لامپ را به ارت، لوله آب و وصل کنید لامپ 100 وات کم نور یاپر نور بسته به گراند خوب و بد روشن می شود و سبب برق گرفتگی می شوید . آزمایش کنید و سپس گزارش کنید.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط reznikdel نمایش پست هاسلام و عرض ادب
آیا اتصال سیم ارت در منازل باعث افزایش مصرف برق میشه؟
حتی وقتی دستگاه خاموش باشه ؟
تعمیرکاری بهم گفت که وقتی سیم ارت وصل کردی ، وسایل برقی را از برق بکشید در صورت عدم استفاده!
نه وقتی روشن باشه و نه وقتی خاموش باشه، تأثیری روی افزایش یا کاهش مصرف برق نداره، وجود ارت، فقط ایمنی استفاده از برق و همچنین طول عمر دستگاه برقی رو بالا میبره!◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
- تشکرها 2
دیدگاه
-
ارت جهت ایمنی اتصال میدن به زمین ،
و اونی که مصرف برق رو افزایش میده
فک کنم اتصال سیم نول به زمینه ،
در صورتی که سیم فاز رو مثلا به یک سیم بخاری برقی وصل کنی و سیم دیگر بخاری برقی
رو به زمین (ستون فلزی یا میلگرد فرو رفته در زمین) وصل کنی ، جریان برق شدیدتر میشه و در نتیجه مصرف برق نیز بالا میرود
دیدگاه
دیدگاه