اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

من کلیپ هایی که آدم رو تو شک بندازه زیاد دیدم، ولی این کلیپ واقعیه: http://video.techno-electro.com/video/UU3D17NS64AR/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF
    توی نمایشگاه علم تا عمل امسال هم یه چیزی ازش ساخته بودن
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

یک چیزی برام خیلی جالب اومد از سایت بسیج علمی:
      اولا طرح کپی از امریکاست دوما حالا بسیج اومده وای که چه خبری عجب دستیابی هووووی همین اقای شهبازی که سر از پا نمی شناسد هیچ کاری در ان سازمان نمیکند .

من این موفقیت وحشتناک عظیم را تبریک گفته و از بسیج که در لحظه مناسب سر رسیده وحشتناک تشکر میکنم
      me
      Monday, September 05, 2011 12:17 ق.ظ
      رتبه های برتر کنکور ۸۰ الان کجا درس میخونن؟؟؟
      ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا
      اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا
      احسان شفیعی پورآ‌فرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا
      محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا
      ... محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): مرکز روچستر پزشکی، آمریکا
      پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا
      فاطمه منتظری (نفر اول رشته هنر): اوکلند،آمریکا
      محمدرضا جلاییآ‌پور (نفر اول رشته انسانی): زندان اوین، تهران
      W
      =)) :-SS
      اینهمه تحقیقات و آزمایشگاه ها و علم بومی به تمام معنای کشورهای توسعه یافته هیچ،و تحول بنیادین انرژی در ایران اتفاق بیفته اونم در کمال بیخبری و شوتی تمام دنیا!!!!!!!! ساده لوحانه هست.آخه اینهمه اختلاف سطح توجیه نداره و باید در جاهای دیگه هم به صورت صنعتی ساخته بشه یک چیزایی یا نه؟!!!همه بوق بودن در این 8 سال و 80 سال قبل این 8 سال؟اگر چنین چیزی باشه مربوط به 100 دیگه هست نه الان البته ایران هرگز نمیرسه به این چیزا حتی 200 سال دیگه(مثل چیزایی که الان نداریم)
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

با سلام

این ایده از حدود 70 سال پیش داره پیگیری میشه
        یه مدل ژنراتور بر اساس آهنربا سال 1980 ساخته شده !
        اینم ببینین
        http://www.rexresearch.com/johnson/1johnson.htm
        به نام موتور یا ژنراتور HOJO معروفه

خواهش میکنم هر چیزی رو فورا" رد نکنید شاید یه نکته ای داشته باشه که فراتر از قدرت تصور ما باشه .

دیدگاه

در تکمیل حرف دوستمون : و هر چیزی رو فورا قبول نکنید ..

----
          فراتر از قدرت تصور ما ؟؟!!
          خوب اینجا فیزیک دان نداریم که ادعا کنه ولی کسی روهم نداریم که یکی از اینا ساخته باشه .. اگه دروغ میگم بوگو دروغ میگی

باور کنید کسی با موتور بدون سوخت پدر کشتگی نداره تو اون فیلمی که دوستمون لیکش رو گذاشته بودن همچین چیزی ساخته شده و به نظر میاد خیلی راحت باشه !! شما بسازید روشش رو هم به ما یاد بدید که چه نوع آهن ربایی استفاده کردید تا ما هم یکی بسازیم من قووووووووووووووووووووووول میدم جناب عالی یا هر کسی که این کار رو بتونه انجام بده خودم شخصا تشویق کنم :mrgreen: .. خیلی هم به یه همچین چیزی احتیاج دارم کیه که احتیاج نداشته باشه

ادعا ادعا کلیپ ادعا ادعا کلیپ ادعا ادعا کلیپ ادعا ادعا کلیپ ادعا کلیپ ادعا کلیپ ... چشم و گوشمون پره از این حرفا و کلیپا ... :NO:
          از این کلیپا زیاده طرف 2 تا شمع گنده :biggrin: میذاره رو میز 2 تا میخ گنده رو هم فرو میکنه به پایین شمع میخ ها رو با سیم وصل میکنه به یه الکترو موتور، روشن کردن شمع همانا و چرخیدن موتور همانا چه میدونم والا شاید یه چیزی فراتر از تصور من هم هست ...

بزرگی کنید، منت بذارید رو سرمون یکی بسازید، ما رو، حداقل منو از جهل در بیارید :applause: بنده به صورت دیفالت مخلص همه هستم :smile:

دو صد گفته چون نیم کردار نیست ..
          بسم ا...
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

:eek:
            برین دنبال زندگیتون بابا واسه من با دو تا انتگرال اومده نتیجه گیری کرده این انتگرالا توی عمل پشیزی ام ارزش نداره همون طر که مدرک ریاضی ارزش نداره !!
            توی عمل کلمه های با عنوان
            هدر رفت
            انرژی اسکاک
            غیر ایده ال
            وارد مرحله میشه که همه فرمول هاتونو به هم میزنه
            چرا که فرومول های شما توی حلقه تکرار میشه
            با هر بار لوپ توی حلقه پاسخ رو چند درجه منحرف میکنه
            یکم
            فقط و فقط یکم روی این موضوع فکر کنید
            این حرف از معده نمیاد پاسخ یه عمر زحمته
            انرژی نه خود به خود به وجود می اید نه خود به خود از بین میرود بلکه از حالتی به حالتی تبدیل میشود
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

این لینک همون کلیپ شمعه: http://video.techno-electro.com/vide...B4%D9%85%D8%B9
              100% کلکه، به دست چپ یارو دقت کنید
              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                یک چیزی برام خیلی جالب اومد از سایت بسیج علمی:
                اولا طرح کپی از امریکاست دوما حالا بسیج اومده وای که چه خبری عجب دستیابی هووووی همین اقای شهبازی که سر از پا نمی شناسد هیچ کاری در ان سازمان نمیکند .

من این موفقیت وحشتناک عظیم را تبریک گفته و از بسیج که در لحظه مناسب سر رسیده وحشتناک تشکر میکنم
                me
                Monday, September 05, 2011 12:17 ق.ظ
                رتبه های برتر کنکور 80 الان کجا درس میخونن؟؟؟
                ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا
                اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا
                احسان شفیعی پورآ‌فرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا
                محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا
                ... محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): مرکز روچستر پزشکی، آمریکا
                پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا
                فاطمه منتظری (نفر اول رشته هنر): اوکلند،آمریکا
                محمدرضا جلاییآ‌پور (نفر اول رشته انسانی): زندان اوین، تهران
                W
                =)) :-SS
                اینهمه تحقیقات و آزمایشگاه ها و علم بومی به تمام معنای کشورهای توسعه یافته هیچ،و تحول بنیادین انرژی در ایران اتفاق بیفته اونم در کمال بیخبری و شوتی تمام دنیا!!!!!!!! ساده لوحانه هست.آخه اینهمه اختلاف سطح توجیه نداره و باید در جاهای دیگه هم به صورت صنعتی ساخته بشه یک چیزایی یا نه؟!!!همه بوق بودن در این 8 سال و 80 سال قبل این 8 سال؟اگر چنین چیزی باشه مربوط به 100 دیگه هست نه الان البته ایران هرگز نمیرسه به این چیزا حتی 200 سال دیگه(مثل چیزایی که الان نداریم)
                با سلام
                این خیلی خوبه که دولتها ، از تحقیقات و توسعه تکنولوژی حمایت خوب و کافی انجام دهند،
                کاری که در آمریکا و ژاپن و اروپا و کانادا و ... به خوبی انجام می شود.
                لیکن چند تا کشور دیگر با روش ارسال دانشجو به همان کشور های پیشرفته ، و تسهیل فعالیت و بازگشت و یا رفت وآمد آنها ، به پیشرفت نایل شده اند،
                مانند چین-کره-تایوان-هند ...
                تا اینجای کار که بچه های ایرانی در دانشگاهها و مراکز تحقیقی پیشرفته خارجی تحصیل و فعالیت کنند ، اشکالی نداره بلکه خیلی خوبه،
                اشکال در عملکردها و رفتارهایی است که جلوی تسهیل فعالیت و بازگشت و یا رفت وآمد را می گیرد.
                این اشکال هم زیاد دوام نخواهد داشت و برطرف خواهد شد.
                رهبران ایران از رهبران چین و کره و تایوان پایینتر نیستند، همانگونه که استعداد جوانان ایرانی از آنها پایینتر نیست.(بالاخره سعی و خطا کم خواهد شد.)

البته این موضوع دور از انتظار نیست که:
                به دلایل چرخه های تاریخی ، که سرعت و فرکانس آن در حال افزایش است، حرکت معکوس رخ دهد.( هم بازگشت ایرانیان و هم جذب نخبه گان خارجی)
                چه بسا سازنده اولین تک پردازنده ترا هرتزی و پتا فلاپسی ، ایران باشد.( در فاصله زمانی 20 سال آینده )

این حدیث را به یاد بیاورید: اگر علم در ثریا باشد، جماعتی از ایرانیان به آن دست خواهند یافت.

کره جنوبی در طی 20 سال از کشور صدم صنعتی به محل فعلی رسید.
                چین در طی 20 سال از کشوری فقیر و کشاورزی به جایگاه دوم صنعتی جهان رسید.

با سپاس
                گشتی در لاله زار
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

آقای SOLSAL با سلام
                  همانطور که ملاحظه می کنید من هیچ نظری درباره صحت و سقم این قضیه و یا هر نظر دیگه ای ندادم چون معتقدم نباید ارسطویی و سوفسطایی فکر کرد،من فقط درباره توجیه ناپذیری اینهمه اختلاف حرف زدم(با 30 سال سن محتاط تر از این حرفام مهندس!) من به شخصه اگر به لطف خدا طی دو سال آینده موفق به اخذ بورسیه از یکی از
                  دانشگاه های ایالتی (البته تاپ) آمریکا یا یکی از 5دانشگاه برتر کانادا شدم به عنوان سرباز وطنم و برای علم اندوزی به اونجا میرم و زودم برنمیگردم تا سر فرصت از پایه در یک شاخه علم آموخته بشم تا بتونم شروع کننده گرایشی نو در ایران بشم.
                  اینم به دوستان بگم که بدونن ایرانی ها از نظر ضریب هوشی از شرقی ها بالاترن و اونا تقریبا کم هوشن.
                  موفق باشید
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                    این لینک همون کلیپ شمعه: http://video.techno-electro.com/vide...B4%D9%85%D8%B9
                    100% کلکه، به دست چپ یارو دقت کنید
                    خجالت اوره خوب لا اقل 2 نفر میزاشت یکی پشت دروبین بود و اون متور رو روشن خاموش میکرد !!!!!
                    دقت کنید توی این فیلم برق از زیر شم ها وارد مدار میشه توسط دو تا سیم نازک یا میخ
                    یکیمی روی فیلم دقت کنید دفعه اول یارو ناشی بود لامپ ر و زود روشن کرد !!!
                    حیف 7 مگا بایت که هدر شد خاک تو سر این یارو میخواد فکر جوان ها رو به سمت تخیل سوق بده !!!
                    از فردا میرم منم 10 تا شمع میگیرم لامپ روشن میکنم !!!!!!!!!
                    از لحاض علمی و عملی به دلایل زیر این کار غیر ممکنه !!!
                    شمع و پارافین و کل الکان ها
                    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D9%84%DA%A9%D8%A7%D9%86#.D9.88.DB.8C.DA.98. DA.AF.DB.8C.E2.80.8C.D9.87.D8.A7.DB.8C_.D8.A2.D9.8 4.DA.A9.D8.A7.D9.86.E2.80.8C.D9.87.D8.A7
                    به احتمال زیاد کاملا عایق تشریف دارن !!!
                    هوا هم عایق هست پس این جریان ا کجا جاری میشه !!!
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:biggrin:
                      در ضمن اگه این ژنراتور بدون ساخت باشه پس دیگه یه متور که با 1 لیتر چند صد کیلو وات برق تولید می کنه عالیه
                      این 2 تا شمع فقط 2 وات ساعت اون یه متور زنراتور 3 کیلو وات ساعت !! با یه لیترم 2 ساعت کار میکنه !!!

دیدگاه

من فکر کنم خروجیش دیگه فوقش انرژی ای باشه که صرف منظم کردن اتم های اون آهنربا کردن باشه

دیدگاه

گلیپ قهوه جالب بود کار طرف واقعا درسته .. ولی ربطی به ماشین بدون سوخت نداشت چون سوخت داشت و الکتریسیته یا انرژی دیگه ای هم تولید نمیکرد همینطور واسه خودش ول میچرخید :mrgreen: ..

در مورد اون کلیپی هم که آقای مظاهری رو هیجان زده کزده و کم مونده مثل علامت مامور مخصوص حاکم بزرگ بکنه تو چشم طرفداران قانون بقای ماده و انرژی عرض کنم که
                          نمیدونم الکترو موتور رو به جای ژنراتور تست کردید یا نه با دور کم آمپر نسبتا زیادی تولید میشه مثلا یک الکترو موتور 12 ولتی که 3 آمپر جریان میکشه (اندازش 3 -4 برابر اینه) با 2-3 دور در ثانیه نزدیک به 0.5 آمپر تولید میکنه ولی برای تولید 2 یا 3 ولت خیلی بیشتر از اینا باید سرعت داشته باشه .. به هر اصلا اینا رو بی خیال .. شاید الکترو موتور طرف خیلی کار درسته
                          در ثانیه ی 34 ، که همه ی آهن رباهای کوچک رو چسبونده رو در ظرف مارگارین و با دستش میچرخونه بلافاصله ال ای دی روشن میشه!! و با اینکه دستش رو کشیده موتور داره سرعت میگیره oo: که میخواد با دستش نگه داره ولی قشنگ مشخصه که در مقابل ایستادن مقاومت میکنه که قبل از ایستادن موتور ال ای دی یهو خاموش میشه به نظر میاد نباید نورش به اون سرعت قطع بشه
                          بعد تو ثانیه ی 51 که آهن ربای بزرگ رو نزدیک میکنه باز هم ال ای دی بلافاصله با چرخیدن الکترو موتور روشن میشه که نورش هم بلافاصله زیاد میشه و با بیشتر شدن دور موتور هم نورش ثابت میمونه !!!

اگه جایی اشتباه کردم بگید .. نکنه منم دارم توهم میزنم :mrgreen:
                          زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

این کلیپی رو که آقای b.mazaheri گذاشتن من خیلی وقت پیش دیدم و یادمه هر کاری کردم مال من راه نیفتاد!
                            نمیدونم شایدم من اشتباه کردم. ولی به نظرم خالی بندیه. یهو سرعت میگیره و دورش بالا میره؟؟؟!!!
                            ولی بازم میگم : هیچ چیز غیر ممکن نیست دوستان
                            اون زمان هم که گالیله بدبخت میگفت زمین قلقلیه بزنی زمین هوا میره بهش گفتن زرشک! و کلی باهاش مخالفت کردن و گفتن دانشمندا و بزرگان ما گفتن صافه صافه ! حالا تو میگی گرده؟! و دست آخرم تکفیرش کردن بدبختو.
                            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                            بدرود . . .

دیدگاه

اون قضیه شمع ها هم خالی بندی محضه. اگه اونطور باشه پس منم فردا میرم با پفک نمکی مینو و لنگه پوتین سربازیم برق تولید میکنم!!!
                              اگه خواستید تا براتون یه کلیپ هم با این مظمون بسازم!!! تا ما هم لااقل این فرنگی ها رو یکم بزاریم سر کار!!!!!
                              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

دوست عزیز afceaglee2013

با سلام
                                من اصلا" قصد نداشتم چیزی رو تو چشم طرفداران قانون بقا انرژی بکنم .
                                باور بفرمائید منم قانون بقا انرژی رو خواندم .
                                در زمینه استفاده از آهنربا جهت تولید برق ظاهرا" حدود 70 سال است که تحقیقات در جریانه .
                                در سال 1980 هم یه نفر به اسم Howard johnson یه موتور مغناطیسی ساخت و اونو به یه ژنراتور وصل کرد .
                                شما که تحصیلاتتون تو زمینه کامپیوتره یه گشتی تو اینترنت بزنین و به دنبال ماشین hojo بگردید .
                                هر چند تو چند تا پست قبلی یه لینک ازش گذاشتم .
                                هیجان زدگی من هم خیلی نباید عجیب باشه . اگه به این ایده برسید که این سیستم میتونه کار کنه .
                                هیجان زدگی طبیعی ترین عکس العمل موجوده .

در خصوص دوستانی که در مورد کلیپ قهوه هم نظرات طبق معمول منفی دادن
                                باید بگم که این سیستم به نام ماشین استرلینگ است . یه موتور که بر اساس گرم شدن محفظه هوای موجود در اون کار میکنه .
                                دنبال این هم تو اینترنت بگردین بد نیست .
                                این محفظه هوای موتور استرلینگ به هر روشی که گرم بشه نتیجه آن چرخش موتور خواهد بود . من قبلا" دیدم که با استفاده از عدسی و انرژی خورشید اونو گرم کرده بودند .
                                بسته به ابعاد میتونه موتور های پرقدرتی هم باشه .

نظر کلی من اینه که وقتی در مورد چیزی اطلاع نداریم نه رد کنیم نه قبول . در موردش تحقیق کنیم .
                                تمام اختراعات و اکتشافات هم همیشه بر خلاف جریان طبیعی قوانین بوده (چه علمی چه عرفی) و باعث شده قوانین جدید بوجود بیاد .
                                موفق باشین .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X