اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    چرا وزن گوی را حساب میکنید اینجا حجم مهم است / اگر یک جسم کوچک 100 گرمی (پلاستیک تو پر) و یک محفظه بزرگتر مثل یک بطری بزرگ تو خالی (هوا) با وزن 100 گرم در پایین اب و در فشار به بالا باشد ؛ هر دو وزن یکسانی رو به بالا تولید میکنند ؟؟؟؟

جدا از وزن گوی باید حجم گوی بر حسب لیتر هم در معادله گنجانده شود
    نیروی رو به بالا برابر است با نیروی ارشمیدس منهای وزن و هرچقدر حجم بیشتر باشه نیروی ارشمیدس هم بیشتر خواهد بود. حجم در دل نیروی ارشمیدس (یعنی همون یک کیلوگرمی که در محاسبه گفتند) حساب شده .

دیدگاه

خوب نیروی ارشمیدس چه میگوید ؟

دیدگاه

هر جسمی را در مایع ای قرار بدین به اندازه وزن حجم مایعی که کنار میره و جاشو به جسم میده به اون جسم فشار وارد میکنه
        خب وزن جیوه که فلز مایع هست رو حساب کن ببین چقدر نیرو لازمه تا گوی وارد جیوه بشه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          نیروی ارشمیدس از طرف سیال به جسم و به طرف بالا وارد شده و طبق فرمول زیر بدست میاد
          نیروی ارشمیدس=وزن حجمی (چگالی) سیال x حجم سیال جابجا شده
          اجسامی که چگالی بیشتر از سیال دارند در سیال سقوط میکنند و اجسامی که چگالی کمتر از سیال دارند آنقدر بالا یا پایین می روند تا نیروی ارشمیدس با وزن جسم مساوی شده و جسم در سطح سیال ،شناور بماند

دیدگاه

خدمت دانشمندانی که درس و فرمول خوانده اند و هرگز عملی ازمایش نکرده اند عرض کنیم که کلیه ابعاد و اندازه های تصاویر شکل دستگاه فرضی است و روی ان محاسبات انجام ندهند
            در ازمایش عملی هر 27 متر اب یک متر جیوه زیر محفظه خود را پایین میبرد و در طرف دیگر جیوه در صورت مساوی بودن حجم دو مخزن دو متر بالاتر از سطح مساوی اولیه قبل از اضافه کردن جیوه بالا قرار میگیرد اگر حجم سمت چپ بزرگتر از سمت راست دارای اب باشد حجم جیوه بالا امده به سطح تقسیم شده و بسته به بزرگی سطح سمت چپ از سمت راست خیلی کمتر از حالت مخزن مساوی سطح ان بالا امده در نتیجه اختلاف سطح کمتری از جیوه در دو طرف ظرف پدید می اید
            در هر متر روی نوار به فاصله موازی دو لوله اهنی بزرگ یک متری وجود دارد که دو طرف ان بسته شده و داخل ان هوا قرار دارد این لوله ها روی اب شناور هستند زیرا وزن اب هم حجم لوله سه برابر وزن لوله میباشد
            لوله ها بدلیل ÷ر بودن از هوا وزن خود را در اب از دست میدهند و اب انها را 26 متر از سطح زمین بالا می اورد و وقتی به سمت چپ میرسند نیروی وزن انها اشکار شده و بدلیل سنگینی به طرف پایین میروند

دیدگاه

خدمت دانشمندانی که درس و فرمول خوانده اند و هرگز عملی ازمایش نکرده اند
              این دیگه ازون حرفاست قرار نیست همه چیز تو دنیا عملی تست بشه بلکه تجربه و گاهی از قوانین میتونه مسیر درست رو نشون بده.
              این جناب علی پور در ذهن خودش یک نوار نقاله حاوی گوی های تو خالی یا چوبی رو داخل استخر جیوه قرار داده خب تا اینجا تعادل وجود
              داره و هیچ اتفاق خاصی نمی افته یک گوی در داخل جیوه قرار میگیره و دو تای دیگه در سطح چپ و راست قرار میگیره بعد فکر کرده با اضافه کردن آب
              در یک سمت تعادل رو بهم بزنه اما این اتفاق نمی افته چون وزن آب همون مقدار از وزن جیوه رو به پایین هول میده و دوباره تعادل بر قرار میشه تنها تغیر
              که رخ میده اینه که مقداری آب جایگزین جیوه شده و فشاری که جیوه به یک گوی در سمت راست وارد میکرد حالا توسط آب بین 5 گوی سمت راست تقسیم شده
              و با اضافه شدن چگالی آب مقدار ناچیزی سطح جیوه سمت چپ بالا اومده اینکه می فرمایید این سازه باید بزرگ باشه تا جواب بده هم ازون حرفاست اگر نیرویی
              توسط جاذبه تولید میشه کوچیک و بزرگ نداره و این نشون میده جنابعالی خودت خوب میدونی این طرح عملی نیست حالا چرا اصرار داری باز هم خودت میدونی. :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام میخوام در مورد مطلبی صحبت کنم که کاملا واقعی است و فکر کنم کم هزینه تر ولی من میخوام در سطح مینیاتوری انجامش بدم فقط یه سری اطلاعات میخوام . ژنراتور های آبی :nice: اگر فشار آب برای ما اندازه خروجی یه شیلنگ آب باشه که از بالا به پایین با شدت جاری میشه و این آب یه پره رو با سرعت ثابت میچرخونه حالا برای مدار تبدیل مکانیکی به الکتریکی باید چکار کنم و از سیستم مکانیکی با این مشخصه چقدر میشه خروجی الکتریکی گرفت.
                معبودا :
                من در قلب کوچکم چیزی دارم
                که تو در عرش کبریاییت نداری
                من چون تویی دارم
                و تو چون خود نداری ...

دیدگاه

سلام به همه. من یه تازه واردم. یکی به من بگه اینجا چه خبره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak221

لوله ها بدلیل ÷ر بودن از هوا وزن خود را در اب از دست میدهند و اب انها را 26 متر از سطح زمین بالا می اورد و وقتی به سمت چپ میرسند نیروی وزن انها اشکار شده و بدلیل سنگینی به طرف پایین میروند
                    هیچ ماده ای وزن خودشو هیچ جا از دست نمیده برای محاسبه برایند نیروها بایستی همه نیروها را به حساب اورد .در اب دو نیرو بر گوی وارد می شه ا- وزن گوی 2-نیروی ارشمیدس .
                    یعنی با اینکه گوی به سمت بالا حرکت میکنه وزن به قوت خودش باقی است.
                    اگربرایند نیروها در جهت حرکت کوچکتر از صفر باشه طبق فرمول f=m.a شتاب a منفی شده و حرکت بتدریج متوقف میشود. پس این دستگاه به علت اصطکاک متوقف میشه ولی اگر اصطکاک وجود نداشته باشه این دستگاه کار خواهد کرد. اگر معتقدید که وزن گوی در آب نبایستی منظور بشه حرفی برای گفتن باقی نمی مونه

دیدگاه

سلام میخوام در مورد مطلبی صحبت کنم که کاملا واقعی است و فکر کنم کم هزینه تر ولی من میخوام در سطح مینیاتوری انجامش بدم فقط یه سری اطلاعات میخوام . ژنراتور های آبی :nice: اگر فشار آب برای ما اندازه خروجی یه شیلنگ آب باشه که از بالا به پایین با شدت جاری میشه و این آب یه پره رو با سرعت ثابت میچرخونه حالا برای مدار تبدیل مکانیکی به الکتریکی باید چکار کنم و از سیستم مکانیکی با این مشخصه چقدر میشه خروجی الکتریکی گرفت.
                      بحث شما به اینجا مربوط نمیشه لطفا اینجا ادامه نده و یک تاپیک جدا درست کن / ممنون

دیدگاه

با سلام.
                        وزن یک جسم در حال سقوط و جسم بدون تکیه گاه همواره صفر است.
                        موفق باشید.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                          با سلام.
                          موفق باشید.
                          کاملا غلطه. مثلا برای محاسبه شتاب یک جسم در حال سقوط بایستی نیروی وزن mg را در نظر بگیرید اگر وزن وجود نداشت نیرویی برای پایین آمدن جسم هم نبود احتمالا اینجا احساس بی وزنی با خود بی وزنی اشتباه شده هر جا g مخالف صفر باشه نیرویی به اسم وزن وجود خواهد داشت.

دیدگاه

وزن جسم در حال سقوط نسبت به کجا صفر است ؟
                            چون برای محاسبه انرژی اون جسم وزن جسم عامل مهمی است .
                            ایا منظورتون این بود که سقوط جسم وزن خود را خنثی میکند ؟

دیدگاه

در مورد جسم معلق و ساکن در اب یا هوا اصطلاحا گفته میشود در حالت بی وزنی است ولی در اصل تحت تاثیر دو نیروی مساوی وزن و نیروی رو به بالا قرار دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                                با سلام.
                                موفق باشید.
                                حرف شما کاملا غلط است
                                اگر جسم با شتاب a سقوط کند وزن ان از رابطه زیر بدست می اید
                                w = m * (g-a) salam

البته اون سلام اخر تو رابطه تاثیری نداره واسه این گذاشتم فرمول درست نوشته بشه ...
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X