اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    گه آزمایش سرن رو میگید که دلیل اون یه اشتباه بود. و نظریه نسبیت هنوز پا برجاست .. هنوز سرعتی بیشتر از سرعت نور دیده نشده
    دقیقا یادم نیست مشکل چی بود یا اتصال بد یک کابل بود و یا کند شدن زمان برای ماهواره های gps بود (که با سرعت بالایی در حال گردش هستن)
    خبر رد نشدن نظریه بیشتر از رد شدن صدا کرد و چند روز اخبار اونور آبی هی میگفتن. خدابیامرز انیشتین خودش بود اینقد ذوق نمیکرد
    شما اول تحقیق بفرمایید که دقیقترین ساعت چجوری و با چه مکانیزمی کار میکنه بعد بفرمایید که ماهواره ی GPS تند میرفته یا کند !
    اون سیمم شاید شما درست میفرمایید و مستخدم هر 15000 بار روش وایساده بوده !!! :-|
    در مورد ریفرنس ها هم میتونید خودتون ببینید !
    اصلا نیازی نیست که من بگم یا نگم
    اگه نمیتونستید توضیح بدید برای چی مثال زدید. :NO: ما رو دست انداختین؟
    یا طرحشون درپیته یا 100 کیلو جیوه میخواد و غیرممکنه ساختنش یا فروختن به استادی شرکتی وزارت نفتی چیزی و اخلاق و قانون این اجازه رو نمیده که توضیح بدن ..
    اگه کسی جد بزرگ انیشتین هم باشه وقتی نمیتونه چیزی رو توضیح بده این رو باید بدونه که نباید مسئله رو مطرح کنه
    حالا چند فروختی؟ ببینیم درآمدش خوبه منم با شکر یه چیزی بسازم
    من معذرت میخوام
    بله شما درست میفرمایید
    شما به محافظ یخچالی که مدارش سر و ته کار 5 تومن بیشتر در نیومده و میخرید 16 تومن هیچ اعتراضی ندارید
    ولی یه پست من اینقدر براتون تحقیر آمیز بوده ؟!
    این که من گفتم شدنی هست دست انداختن شما بوده ؟
    خب اگر اینطوره من معذرت خواهی میکنم همینجا از شما که دست انداخته شدید !
    من شرمندم
    این کار کاملا ناشدنی هست
    شما میتونید یه گونی خاک زغال بخرید بسوزونید از گرمای دلپذیرش لذت ببرید !!
    توی این دوره فکر میکنم مفت هم در بیاد
    با شکر هم نیاز نیست تلاش کنید
    همون گونی خاک زغال برای شما کافیه
    میتونید هم یه بخششو با اسفند قاطی کنید سوخت عطری درست کنید !
    شایدم فروخت !!!
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
      شما اول تحقیق بفرمایید که دقیقترین ساعت چجوری و با چه مکانیزمی کار میکنه بعد بفرمایید که ماهواره ی GPS تند میرفته یا کند !
      در مورد ریفرنس ها هم میتونید خودتون ببینید !
      این خبر رو مطمئنم شنیدم ولی دلیلی که گفتن رو دقیقا یادم نبود .. 2 دلیل براش تو ذهنم مونده بود که اونا رو گفتم
      حالا بعد این خبر و در یکی دو ماه اخیر نتایج دیگه ای بدست اومده باشه من خبر ندارم

نوشته اصلی توسط jervis
      اگه کابل بد متصل شده باشه و این اتصال نادرست اگر باعث مشکل بشه، 15000 بار که سهله 150،000 بار هم آزمایش کنن نتیجه همونه
      چرا گیر دادین به مستخدم؟ من عرض کردم کابل بد متصل شده بود .. این چیزی بود که شنیدم .. راست و دروغش با شبکه تلویزیونی .. کجا گفتم مستخدم پاشو گذاشته رو کابل؟ چی گفتم چی شنیدین ..

نوشته اصلی توسط jervis
      این که من گفتم شدنی هست دست انداختن شما بوده ؟
      خب اگر اینطوره من معذرت خواهی میکنم همینجا از شما که دست انداخته شدید !
      ببین برادر جرویس .. ببین دوست من .. ببین عزیز دل برادر :smile: حرف من اینه که ما شاید به اندازه شما علم و گاهی نداشته باشیم ولی اصلا لازم نیست چیزی رو چشم بسته قبول کنیم اگه بد گفتم بگو بد گفتی !
      اینکه شما انتظار دارید ما حرف شما رو بدون دلیل قبول کنیم کاملا یه انتظار بی مورده .. این نوع تفکر مال یه بحث علمی نیست ..
      اگه این یه بحث برای سرگرمی و یه نفر میومد میگفت همچین چیزی هست ولی نمیتونم دلیل بیارم شاید کسی اعتراضی نمیکرد
      دلیل آوردن یعنی احترام به درک و شعور بقیه
      اگه حرفی زدم که ناراحت شدید عذر میخوام عادت شده همه میان یه چیزی میپرونن و انتظار دارن همه قبولش کنن انگار حرفشون حجته برا بقیه ..
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis

یادم نمیاد چنین چیزی گفته باشم !
        من گفتم که شما میتونید با مقدار انرژی خیلی کمتر از حالت معمول کار یک توربین , اونو به کار بندازید
        یعنی مقداری که نسبت به حالت معمول تقریبا صفر محسوب میشه
        مقدار انرژی گرفته شدن از سیستم رو هم میشه ذخیره کرد و یا افزایش داد
        شما یک چیز رو جا انداختید و اون هم انرژی هست که توی هر مرحله آهنربا وارد میکنه
        مجموع این انرژی ها هنوز هم طبق قانون بقای ماده و انرژی رفتار میکنه
        شما فقط یک جمله می گفتین که می خواهین بازدهی رو به صد در صد برسونین و خلاص. ما فقط نگران قانون بقای انرژی بودیم و با این حرف شما انرژی خروجی ژنراتور از انرژی ورودی بیشتر نمیشه. اگر بیشتر میشه بگین که ادامه بدیم.

دیدگاه

این خبر رو مطمئنم شنیدم ولی دلیلی که گفتن رو دقیقا یادم نبود .. 2 دلیل براش تو ذهنم مونده بود که اونا رو گفتم
          حالا بعد این خبر و در یکی دو ماه اخیر نتایج دیگه ای بدست اومده باشه من خبر ندارم
          چیزی که شما میگید مال جولای 2012 هست
          بعد از اون آزمایش ها باز هم ادامه پیدا کرد
          در آزمایش های بعدی بجای GPS از یک ساعت اتمی استفاده شد و قبل از هر بار آزمایش هم باتست مجدد نور دستگاه کالیبره شد
          نتایج باز هم همون اختلاف سرعت رو نشون داد
          ولی از اونجایی که دفعه ی قبل مشکل پیش اومد و اون فضاحت به بار اومد ایندفعه هنوز خبر به صورت رسمی منتشر نشده و من گزارششو توی یه سایتی وابسته به تیم تحقیقاتی اپرا خوندم
          منم مثل هر کس دیگه ای شنیده ها و خونده های خودمو گفتم !!
          ببین برادر جرویس .. ببین دوست من .. ببین عزیز دل برادر :smile: حرف من اینه که ما شاید به اندازه شما علم و گاهی نداشته باشیم ولی اصلا لازم نیست چیزی رو چشم بسته قبول کنیم اگه بد گفتم بگو بد گفتی !
          اینکه شما انتظار دارید ما حرف شما رو بدون دلیل قبول کنیم کاملا یه انتظار بی مورده .. این نوع تفکر مال یه بحث علمی نیست ..
          اگه این یه بحث برای سرگرمی و یه نفر میومد میگفت همچین چیزی هست ولی نمیتونم دلیل بیارم شاید کسی اعتراضی نمیکرد
          دلیل آوردن یعنی احترام به درک و شعور بقیه
          اگه حرفی زدم که ناراحت شدید عذر میخوام عادت شده همه میان یه چیزی میپرونن و انتظار دارن همه قبولش کنن انگار حرفشون حجته برا بقیه ..
          برادر من
          عزیز من
          دوست عزیز
          من نمیگم چیزی رو چشم بسته قبول کنید
          اتفاقا من شخصا طرفدار تحقیقم و علاقه ای هم ندارم که طرفم هم چشم بسته هر چیزی رو قبول کنه
          ولی همونطوری که گفتم من این طرح رو فروختم
          حالا شما با این موضوع مشکل دارید که من چرا دلیل نمیارم که چجوری این موضوع ممکن هست و فقط به قول شما یه چیزی پروندم
          بله حق با شماست !
          من با توجه به شرایط نمیتونم اثبات کنم ولی آیا خودتون هم نمیتونید تحقیق کنید ؟!
          باور کنید من نه مریخی بقل دستم نشسته بود که تونستم یه همچین چیزی بسازم نه جبرائیل !!!
          همین اینترنت بوده و کتاب هایی که توی هر کتابخونه پیدا میشه
          من اینو گفتم برای این که جرقه ای باشه توی ذهن افرادی که این ایده که همچین چیزی نشدنی هست زده بشه و بفهمن که هست و تحقیق اونا کامل نبوده
          در عین حال برای رسیدن به هر مقصدی چندین راه هست
          شما هم یک راه درست کنید ! نه این که راهی که من رفتم رو عینا دوباره تکرار کنید
          اینجا قرار هم نیست درس اخلاق بدیم ولی روش انتقاد شما و این که جواب رو به سخره بگیرید و به جواب دهنده حمله ور بشید فکر نمیکنم زیاد کار درستی باشه !
          حالا این نظر منه
          اگر به نظر شما درسته خب اون هم یک نظره و محترم
          من شخصا آدم رک گویی هستم ولی رک بودن رو با بی احترامی قاطی نمیکنم
          بگذریم
          من هم اگر توهینی کردم معذرت میخوام
          یک مثال ساده میزنم
          شما خیلی ساده برای من آهنربا رو تعریف کنید
          چند قطب داره ؟
          از چی تشکیل میشه ؟
          به چه صورت هایی میشه ساختش ؟
          آیا میشه آهنربایی ساخت که 2 قطب همسان داشته باشه ؟
          شما فقط یک جمله می گفتین که می خواهین بازدهی رو به صد در صد برسونین و خلاص. ما فقط نگران قانون بقای انرژی بودیم و با این حرف شما انرژی خروجی ژنراتور از انرژی ورودی بیشتر نمیشه. اگر بیشتر میشه بگین که ادامه بدیم.
          قصد ما اینه که از یک ژنراتور بدون ورودی برق بگیریم
          غیر اینه ؟
          چیزی که من ساختم مثل یک اتومبیل بود که مثلا توی هر 100 کیلومتر 2 لیتر بنزین بسوزونه ولی مثلا بجر وزن خودش بتونه 5 کیلو اضافه تر حمل کنه و بیشتر از بابت این مصرف پایین و مخصوصا استفاده از نمک مورد توجه قرار گرفت
          ولی ساخت این وسیله صرفا با آهنربا هم طبق قوانین فیزیک قابل انجامه (من دنبال همین موضوع بودم که اتفاقی چیزی که گفتم رو ساختم)
          من شخصا دارم روش کار میکنم و در این مورد نتایجو دیگه نمیفروشم و میزارم همینجا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
            من نمیگم چیزی رو چشم بسته قبول کنید
            صراحتا نگفتید ولی عملا چرا ..

نوشته اصلی توسط jervis
            چیزی که شما میگید مال جولای 2012 هست
            بعد از اون آزمایش ها باز هم ادامه پیدا کرد
            در آزمایش های بعدی بجای GPS از یک ساعت اتمی استفاده شد و قبل از هر بار آزمایش هم باتست مجدد نور دستگاه کالیبره شد
            نتایج باز هم همون اختلاف سرعت رو نشون داد
            ولی از اونجایی که دفعه ی قبل مشکل پیش اومد و اون فضاحت به بار اومد ایندفعه هنوز خبر به صورت رسمی منتشر نشده و من گزارششو توی یه سایتی وابسته به تیم تحقیقاتی اپرا خوندم
            منم مثل هر کس دیگه ای شنیده ها و خونده های خودمو گفتم !!برادر من
            من از این آزمایشات کلا بیخبر بودم .. ممنون از اطلاعاتی که دادید
            نوشته اصلی توسط jervis
            غیر اینه ؟
            چیزی که من ساختم مثل یک اتومبیل بود که مثلا توی هر 100 کیلومتر 2 لیتر بنزین بسوزونه ولی مثلا بجر وزن خودش بتونه 5 کیلو اضافه تر حمل کنه و بیشتر از بابت این مصرف پایین و مخصوصا استفاده از نمک مورد توجه قرار گرفت
            ولی ساخت این وسیله صرفا با آهنربا هم طبق قوانین فیزیک قابل انجامه (من دنبال همین موضوع بودم که اتفاقی چیزی که گفتم رو ساختم)
            :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

هدف ما اینه که یک وسیله بعد از ساخته شدن بدون هیچ نوع ورودی بتونه کار انجام بده (انرژی تولید کنه)
            مطمئن نیستم اینی که شما میگید اونی باشه که هدف تایپیکه
            نوشته اصلی توسط jervis
            باور کنید من نه مریخی بقل دستم نشسته بود که تونستم یه همچین چیزی بسازم نه جبرائیل !!!
            همین اینترنت بوده و کتاب هایی که توی هر کتابخونه پیدا میشه
            من اینو گفتم برای این که جرقه ای باشه توی ذهن افرادی که این ایده که همچین چیزی نشدنی هست زده بشه و بفهمن که هست و تحقیق اونا کامل نبوده
            اگه قراره حرف یه نفر جرقه ایجاد کنه اون فیلمایی که تو اینترنت پخش شده باید معجزه میکرد
            دقیقا چیزی که باعث شد من اون به قول شما حرف های توهین آمیز رو بگم این بود که میایید و بدون مستندات میخواهید تو ذهن مردم جرقه بزنید
            برای اینکه حرف خالی شما اثر کنه فکر نمیکنید باید جایگاهتون خیلی خیلی بالا باشه ؟ :-?

نوشته اصلی توسط jervis
            شما هم یک راه درست کنید ! نه این که راهی که من رفتم رو عینا دوباره تکرار کنید
            عزیز دل برادر هنوز مشخص نیست اینی که میگی ممکنه یا نه (از دیدگاه ما) حالا میگید راهی که من رفتمو نرید
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دقیقا چیزی که باعث شد من اون به قول شما حرف های توهین آمیز رو بگم این بود که میایید و بدون مستندات میخواهید تو ذهن مردم جرقه بزنید
              برای اینکه حرف خالی شما اثر کنه فکر نمیکنید باید جایگاهتون خیلی خیلی بالا باشه ؟
              اینقدر جرقه نزنید ما دونبال جرقه نیستیم با این شرایط موتور ما کلا خاموشه و با این جرقه ها روشن نمیشه

اگه نمیتونستید توضیح بدید برای چی مثال زدید. ما رو دست انداختین؟
              .....
              دوستان عزیز لطفا بحث رو منحرف نکنید ما چیزی رو که میشنویم بلافاصله باور نمیکنیم فقط گوش میکنیم تا گاهی مون بره بالا نظرمونو میگیم
              بله موقع فروش وقتی با استادت حرف میزنی آخرین قیمت پیشنهادیشو بگو شاید ما هم خریدارش بودیم!

نوشته اصلی توسط jervis
              این نظریه جزء نظریات انیشتن بود که در مواردی زمان رو موجی در نظر میگرفت
              موجی در نظر گرفتن زمان از همون ابتدا هم موافق ها و مخالف های زیادی داشت
              هیچکدوم هم قابلیت اثبات نداشتن چون تا به حال هیچ جرمی وقتی که به سرعت نور رسیده آشکار سازی نشده
              اینطور که من میدونم هر چه سرعت حرکت بیشتر بشه میشه به آینده سفر کرد و اگه سرعت بیشتر از سرعت نور بشه میشه به گذشته سفر کرد!
              حالا سوالم اینه که شما میگید تا حالا هیچ جرمی رو تو سرعت نور آزمایش نکردن خب لازم نیست سرعتش سرعت نور باشه مثلا بالاترین سرعتی که یه جرم تونستن بدن چقدر بوده ؟ تو اون سرعت نتونستن ثابت کنن که این جرم به آینده رفته یا نه ؟ سوال: برای تعیین ایتکه به آینده رفته یا نه حتما باید موجود زنده فرستاده بشه یا نه ؟
              در سرعت هایی که ما داریم بنا به این نظریه نسبت به یک فرد ساکن میتونیم به آینده بریم منتها اونقدر این اختلاف زمانی به دلیل سرعت کم ، کمه که محسوس نیست حالا میشه بفرمایید که انشتین قبل از رفتنش فرمولی هم برای این نظریه داده یا نه ؟ فرمولی که نسبت به میزان سرعت فاصله زمانی محاسبه شود.
              نوشته اصلی توسط jervis
              زمانی که ماده به انرژی تبدیل میشه تقریبا بدون جرم میشه و زمانی که انرژی به ماده تبدیل میشه دوباره جرم پیدا میکنه
              این نظریه در مورد لیزر ها جوابگو بود ولی در مورد گاما که دارای فوتون های با شتاب فوق الاده بالا هستن به شکست خورد
              میشه بگید چه جور آزمایش روی لیزر و گاما انجام دادن؟

نوشته اصلی توسط jervis
              توی کار تحقیقی من یک فن بزرگ میتونست با یک قاشق چایی خوری نمک تا 28 ساعت بچرخه و یک LED رو روشن نگه داره
              میشه بگی که برای تولید انرژی با نمک چه مراحلی رو باید طی کرد؟
              نوشته اصلی توسط jervis
              این سیاهچاله ها تقریبا از هیچکدوم از قوانین فیزیک پیروی نمیکنن
              نور که هیچوقت جذب چیزی نمیشه توسط اونا جذب و ناپدید میشه !
              نور که توی خط مستقیم حرکت میکنه حالا نور با نزدیک شدن به سیاه چاله ناپدید میشه یا انحنا پیدا میکنه و داخل سیاه چاله ناپدید میشه؟

نوشته اصلی توسط jervis
              روی همین حساب یک نظریه ارائه شد که توی خلا فضا باید یه چیزی وجود داشته باشه و نمیتونیم بگیم که کاملا خالی هست
              تو یه جایی خوندم که توی خلا ذراتی وجود دارن که به هم انرژی وارد میکردن متسفانه اطلاعاتم زیاد نیست میتونید در مورد ضد ماده ای که میگید بیشتر توضیح بدید
              [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
                دوستان عزیز لطفا بحث رو منحرف نکنید ما چیزی رو که میشنویم بلافاصله باور نمیکنیم فقط گوش میکنیم تا گاهی مون بره
                این بحث به حد کافی گنگ هست .. پس اگه دوستان رعایت کنند و حرف هاشون رو با دلایل درست و حسابی بیان کنن بهتر نیست؟
                از این گذشته خیلی ها هستن که 2 تا کلیپ 1 دقیقه ای رو ندیده باورشون میشه همچین چیزی هست و همه ی قوانین فیزیک رو میذارن زیر پا قوانینی که تا حالا اسمشون رو هم نشنیدن در حالی که همه ی دانشمندا حداقل فعلا قبولش دارن. تو این وضعیت یکی فقط و فقط به گفتن "من اینو ساختم" اکتفا کنه به نظرتون اعتراض لازم نیست؟

دیدگاه

صراحتا نگفتید ولی عملا چرا ..
                  من نه صریح و نه غیر مستقیم اینو نگفتم
                  من گفتم شدنی هست ولی نگفتم که شما باید اینو قبول کنید !
                  میتونید قبول نکنید
                  هدف ما اینه که یک وسیله بعد از ساخته شدن بدون هیچ نوع ورودی بتونه کار انجام بده (انرژی تولید کنه)
                  مطمئن نیستم اینی که شما میگید اونی باشه که هدف تایپیکه
                  الکتریسیته ی بدست اومده از این سیستم رو میشه به هر چیزی از جمله کار تبدیل کرد
                  اگه قراره حرف یه نفر جرقه ایجاد کنه اون فیلمایی که تو اینترنت پخش شده باید معجزه میکرد
                  شما از کجا میدونید که نکرد ؟!
                  ما توی دنیای واقعی زندگی میکنیم
                  الزاما هر چیزی که 1 نبود صفر نیست
                  در مورد کار قبلی که همونطور که قبلا هم گفتم نمیتونم اطلاعاتی بدم
                  شما به صورت بدیهی 2 راه دارید
                  1- درستی حرف من رو تحقیق کنید
                  2- بدون تحقیق بگید نه امکان نداره
                  ولی در مورد هدفی که گفتم به یه جاهایی رسیدم و زمانی که کامل شد میتونم فیلم بگیرم
                  توی این فیلم هم هر حرکتی که ثابت کنه که دمنده یا عامل مصنوعی وجود نداره انجام میدم که مشخص بشه مستند هست !
                  اگر این قانع کننده میتونه باشه از من بر میاد
                  البته پیشاپیش بگم که از لقمه ی آماده معذوریم ! (همونطوری که میبینید توی انجمن های الکترونیک همین سایت هم رعایت میشه)
                  برای اینکه حرف خالی شما اثر کنه فکر نمیکنید باید جایگاهتون خیلی خیلی بالا باشه ؟ :-?
                  به نظرم منطقی نیست
                  فردی که حرف میزنه چه گدای سر کوچه باشه چه پیغمبر برای اثبات حرفش دلیل نیازه و اگه نبود تحقیق !
                  احساس و منطق 2 چیز کاملا جدا هستن که اگر با هم مخلوط بشن نتیجه نه احساسیه نه منطقی !!
                  عزیز دل برادر هنوز مشخص نیست اینی که میگی ممکنه یا نه (از دیدگاه ما) حالا میگید راهی که من رفتمو نرید
                  دلیلی نداره که شما اگر رشتتون کامپیوتره اصلا طرف رشته های دیگه نرید !
                  بخش کار کردن با نمک که من گفتم به یه اطلاعات جزئی از کارکرد باتری , یونیزاسیون و الکترونگاتیوی نیاز داره
                  بخش فیزیکی هم سخت نیست
                  این که بشینید زیر درخت بگید هلو ... پیشرفتی ایجاد نمیکنه
                  اینقدر که اینجا زمان برای بحث گذاشتید اگر تحقیق میکردید تا حالا خودتون یکی ساخته بودید !
                  در مورد کار جدید هم که گفتم و اشاره شد
                  یک مثال ساده میزنم
                  شما خیلی ساده برای من آهنربا رو تعریف کنید
                  چند قطب داره ؟
                  از چی تشکیل میشه ؟
                  به چه صورت هایی میشه ساختش ؟
                  آیا میشه آهنربایی ساخت که 2 قطب همسان داشته باشه ؟
                  این بخش هم ممنون میشم جواب بدید !
                  اینقدر جرقه نزنید ما دونبال جرقه نیستیم با این شرایط موتور ما کلا خاموشه و با این جرقه ها روشن نمیشه
                  فیلمی که گفتم قابلیت روشن کردن موتور رو داره ؟! یا اونم کارساز نیست ؟
                  دوستان عزیز لطفا بحث رو منحرف نکنید ما چیزی رو که میشنویم بلافاصله باور نمیکنیم فقط گوش میکنیم تا گاهی مون بره بالا نظرمونو میگیم
                  کاملا موافقم
                  و اگر بخوایم که این گاهی تبدیل به اطلاعات درست بشه نیازه که خودمون در موردش تحقیق کنیم
                  هدف ما کسب علم هست و توجیه کردن مختص فلسفه هست
                  بله موقع فروش وقتی با استادت حرف میزنی آخرین قیمت پیشنهادیشو بگو شاید ما هم خریدارش بودیم!
                  اگر شما هم پدر و مادر بازنشسته داشتید و دانشگاه آزاد درس میخوندید و برای 100 تومن بدهی کارت امتحان براتون صادر نمیشد زیاد به قیمت بالاتر فکر نمیکردید !
                  اینطور که من میدونم هر چه سرعت حرکت بیشتر بشه میشه به آینده سفر کرد و اگه سرعت بیشتر از سرعت نور بشه میشه به گذشته سفر کرد!
                  این فقط یک نظریه هست
                  حالا سوالم اینه که شما میگید تا حالا هیچ جرمی رو تو سرعت نور آزمایش نکردن خب لازم نیست سرعتش سرعت نور باشه مثلا بالاترین سرعتی که یه جرم تونستن بدن چقدر بوده ؟ تو اون سرعت نتونستن ثابت کنن که این جرم به آینده رفته یا نه ؟ سوال: برای تعیین ایتکه به آینده رفته یا نه حتما باید موجود زنده فرستاده بشه یا نه ؟
                  بیشترین سرعتی که انسان تونسته به اون برسه در شاتل های فضایی بوده که در جو برابر 17000 مایل بر ساعت یا 27358.85 کیلومتر بر ساعت هست و خارج از جو 25000 مایل بر ساعت یا 40233.6 کیلومتر بر ساعت (تا جایی که من اطلاع دارم)
                  به آینده رفتن شرایط خاص نیاز داره که هنوز محقق نشده
                  برای مشخص کردن هم نه الزاما نیاز نیست که موجود زنده باشه
                  این موضوع رو میشه با ساعت هم فهمید ولی مشکل اینجاست که از کجا بدونیم که مثلا یک ساعت در اثر یک عامل دیگه کند کار نکرده ؟
                  زمان موندن توی سرعت های بالا هم کم بوده و به همین دلیل نتیجه ی منطقی بدست نیومده
                  از یک طرف نهایت سرعتی که یک جسم دارای جرم رو تونستن با اون به حرکت در بیارن با سرعت نور هنوز هم خیلی فاصله داره و خطا هنوز هم در حد قابل قبولی نیست
                  در سرعت هایی که ما داریم بنا به این نظریه نسبت به یک فرد ساکن میتونیم به آینده بریم منتها اونقدر این اختلاف زمانی به دلیل سرعت کم ، کمه که محسوس نیست حالا میشه بفرمایید که انشتین قبل از رفتنش فرمولی هم برای این نظریه داده یا نه ؟ فرمولی که نسبت به میزان سرعت فاصله زمانی محاسبه شود.
                  در مورد چه فرمولی دقیقا صحبت میکنید ؟
                  همه ی فرمول های نسبیتی ار همون E=MC^2 مشتق میشن
                  شما دقیقا بگید که رابطه ی کدوم کمیت ها رو میخواید که من بتونم نتیجه ی این رابطه در اون مورد رو بگم
                  میشه بگید چه جور آزمایش روی لیزر و گاما انجام دادن؟
                  اولین بار به یک جسم معلق در خلا لیزر تابونده شد و مشاهده شد که جسم جابجا میشه (خیلی جزئی)
                  در این حالت ذره به انرژی تبدیل شده بود
                  ولی در مورد گاما که تقریبا میشه گفت انرژی هست نتیجه ی معکوس بدست نیومد (گفته میشه به دلیل جرم خیلی کم فوتون این موضوع دیتکته نشده)
                  از اونجا که گاما انرژی زیادی داره نه تنها به جرم تبدیل نمیشد بلکه جسم رو هم متلاشی میکرد و بعضا حتی از جرم جسم کم میکرد(بجز سرب و ساروج)
                  در این مورد هنوز هم داره تحقیق میشه
                  میشه بگی که برای تولید انرژی با نمک چه مراحلی رو باید طی کرد؟
                  روش های کار زیاده
                  میشه نمک رو مستقیما یونیزه کرد و میشه هم از اون بعنوان کاتالیزور استفاده کرد
                  شما در ساده ترین حالت ممکن اگر 2 تا میخ با جنس های مختلف رو در آب نمک فرو ببرید میتونید برق تولید کنید
                  نور که توی خط مستقیم حرکت میکنه حالا نور با نزدیک شدن به سیاه چاله ناپدید میشه یا انحنا پیدا میکنه و داخل سیاه چاله ناپدید میشه؟
                  ستاره ها بعد از مرگ تبدیل به کتوله های فضایی میشن
                  برای تجسم یک کتوله ی فضایی فرض کنید خورشید رو با همون جاذبه توی یک گردو یا فندق جمع کنیم
                  جاذبه ای که ایجاد میشه میتونه به راحتی نور رو هم منحرف کنه
                  حالا در سیاه چاله ی فضایی نه تنها نور به سمت دهنه ی سیاه چاله منحرف میشه بلکه به داخلش جذب میشه و ناپدید میشه
                  نظریه ای هست که میگه سیاه چاله ها مثل یک قیف هستن که دهنه ی گشاد اون به سمت یک بعد دیگه(یا چندین میلیون سال نوری دورتر از ما) باز میشه
                  ولی در حالت کلی ما هیچی از سیاه چاله های فضایی نمیدونیم و همه ی تفاسیری که میشه فرضیه هستن
                  تو یه جایی خوندم که توی خلا ذراتی وجود دارن که به هم انرژی وارد میکردن متسفانه اطلاعاتم زیاد نیست میتونید در مورد ضد ماده ای که میگید بیشتر توضیح بدید
                  همونطوری که گفتم این نظریه بیشتر به دنبال پایستگی ماده و انرژی ارائه شد
                  و بعد از مشاهده ی توده های انرژی که بطور ناگهانی توی فضا پدیدار میشدن قوت گرفت
                  نقض هم نشد چون حالت متناقض پیدا نشد
                  این موضوع بیشتر برای توجیه خلا بود
                  در کل چون "هیچ" و "بینهایت" در علم تعریف شده نیستن نظریه هایی از این قبیل زیاد میشه پیدا کرد
                  برای مثال نظریه ی کوارک هم رد نشد ولی ذره ی کوارک هم دیتکته نشده
                  این بحث به حد کافی گنگ هست .. پس اگه دوستان رعایت کنند و حرف هاشون رو با دلایل درست و حسابی بیان کنن بهتر نیست؟
                  چرا خیلی بهتره
                  اگر فکر میکنید نیازه من با این که در مورد هر چیزی که میگم منبع بدم مشکلی ندارم(در مورد مسائل فیزیک)
                  ولی اگر منظورتون اون ژنراتور هست که گفته شد !
                  از این گذشته خیلی ها هستن که 2 تا کلیپ 1 دقیقه ای رو ندیده باورشون میشه همچین چیزی هست و همه ی قوانین فیزیک رو میذارن زیر پا قوانینی که تا حالا اسمشون رو هم نشنیدن در حالی که همه ی دانشمندا حداقل فعلا قبولش دارن. تو این وضعیت یکی فقط و فقط به گفتن "من اینو ساختم" اکتفا کنه به نظرتون اعتراض لازم نیست؟
                  در مورد ریفرنس هایی که گفتم نسبیت رو رد کردن میتونید تحقیق کنید و درستی یا نادرستی حرف من رو متوجه بشید نه این که بیاید اینجا و به مباحثه بزارید !
                  اعتراض هم راه و روش در عین حال یکمی اطلاعات صحیح و یا حداقل تجربه هم نیاز داره
                  انتقاد هم همینطور !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                    من نه صریح و نه غیر مستقیم اینو نگفتم
                    من گفتم شدنی هست ولی نگفتم که شما باید اینو قبول کنید !
                    میتونید قبول نکنید
                    وقتی چیزی میگید که نمیتونید اثباتش کنید یعنی به بقیه میگید حرف منو بدون دلیل قبول کنید .. زبونم مو درآورد از بس اینو گفتم ..
                    الکتریسیته ی بدست اومده از این سیستم رو میشه به هر چیزی از جمله کار تبدیل کرد
                    چشم بسته غیب گفتین
                    شما از کجا میدونید که نکرد ؟!
                    ما توی دنیای واقعی زندگی میکنیم
                    الزاما هر چیزی که 1 نبود صفر نیست
                    اگه معجزه میکرد الان سر این موضوع بحث نمیکردیم
                    در مورد کار قبلی که همونطور که قبلا هم گفتم نمیتونم اطلاعاتی بدم
                    شما به صورت بدیهی 2 راه دارید
                    1- درستی حرف من رو تحقیق کنید
                    2- بدون تحقیق بگید نه امکان نداره
                    من چرا تحقیق کنم .. شما گفتی ساختم وظیفه خودتونه اثبات کنید .. نه اگه توانشو ندارین بگید استادتون بیاد.
                    البته پیشاپیش بگم که از لقمه ی آماده معذوریم !
                    واقعا که ..
                    به نظرم منطقی نیست
                    فردی که حرف میزنه چه گدای سر کوچه باشه چه پیغمبر برای اثبات حرفش دلیل نیازه و اگه نبود تحقیق !
                    احساس و منطق 2 چیز کاملا جدا هستن که اگر با هم مخلوط بشن نتیجه نه احساسیه نه منطقی !!
                    کسی که حرف میزنه باید تحقیق کرده باشه و همون شخصه که باید توضیح بده نه کس دیگه
                    دلیلی نداره که شما اگر رشتتون کامپیوتره اصلا طرف رشته های دیگه نرید !
                    :NO:
                    چرا خیلی بهتره
                    اگر فکر میکنید نیازه من با این که در مورد هر چیزی که میگم منبع بدم مشکلی ندارم(در مورد مسائل فیزیک)
                    ولی اگر منظورتون اون ژنراتور هست که گفته شد !
                    یعنی چی منظورتون اون ژنراتوره .. البته که ژنراتوره .. ناسلامتی اینجا تایپیک ژنراتور بدون سوخته نه رفع اشکال مسائل فیزیک
                    در مورد ریفرنس هایی که گفتم نسبیت رو رد کردن میتونید تحقیق کنید و درستی یا نادرستی حرف من رو متوجه بشید نه این که بیاید اینجا و به مباحثه بزارید !
                    گفته ی شما درباره زیر سوال رفتن نسبیت رو من قبوول کردم حتی هم دکمه ی تشکر رو زدم و هم لفظی تشکر کردم
                    من نمیدونم شما چرا گیر دادید به نسبیت منظورم کل قضیه ماشین بدون سوخت بود و زیر سوال بردن قوانین فیزیک بدون اطلاع

اعتراض هم راه و روش در عین حال یکمی اطلاعات صحیح و یا حداقل تجربه هم نیاز داره
                    انتقاد هم همینطور !
                    هنوز اعتراض نکردم .. میخوام عرض کنم که گوشمون پره
                    اعتراض مال موقعیه که یه نفر یه طرح بده و اشکالی داشته باشه .. فعلا جز حرف الکی ازتون چیزی ندیدیم ..

پانوشت:
                    حرف الکی: حرف بدون دلیل = ادعای بی اساس

--
                    اگه مایلید بحث رو تو پیام خصوصی ادامه میدیم چون دیگه کار به کل کل کشیده ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                      غیر اینه ؟
                      بالاخره مواضع شما رو نفهیدیم .فرض کنیم ژنراتور شما 24 ساعت کار کنه بعد میاییم کل انرژی ورودی به سیستم و کل انرژ ی خروجی از سیستم در این بازه 24 ساعت را مقایسه می کنیم سه حالت بیشتر وجود نداره
                      الف- انرژی ورودی بزگتر از انرژ ی خروجی خواهد بود
                      ب- انرژی ورودی کوچکتر از انرژ ی خروجی خواهد بود
                      ج- انرژی ورودی مساوی با انرژ ی خروجی خواهد بود
                      حالا مجبورین یک گزینه انتخاب کنید تا بفهمیم منظور شما چیست
                      هر اهنربا هم فقط مقدار محدود و کمی انرژی داره همون انرژی که هنگام ساخت در کارخانه از طریق بوبین بهش میدن. انرژی مغناطیسی اهنربا در ژنراتور فقط واسطه ای برای تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی می باشد. گزینه فراموش نشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                        هر اهنربا هم فقط مقدار محدود و کمی انرژی داره همون انرژی که هنگام ساخت در کارخانه از طریق بوبین بهش میدن. انرژی مغناطیسی اهنربا در ژنراتور فقط واسطه ای برای تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی می باشد. گزینه فراموش نشه.
                        مگه ماندگاری میدان(نه قدرت میدان) اهن ربا بسته به مقدار انرژی صرف شده برای منظم کردن دوقطبی هاشه؟؟
                        عمر یک 2 قطبی چقدره؟ بعد یه مدت قدرت میدانش کم میشه یا میشه گفت تقریبا تا ابد خاصیت مغناطیسی رو حفظ میکنه؟

دیدگاه

از بابت اینکه ما فقط سوال میپرسیم و از شما جواب :applause:
                          فیلمی که گفتم قابلیت روشن کردن موتور رو داره ؟! یا اونم کارساز نیست ؟
                          :smile:
                          اگر شما هم پدر و مادر بازنشسته داشتید و دانشگاه آزاد درس میخوندید و برای 100 تومن بدهی کارت امتحان براتون صادر نمیشد زیاد به قیمت بالاتر فکر نمیکردید !
                          اولا بگم که قصدم از اون حرف صرفا مزاح بود نه چیز دیگه
                          دوما این شرایط شما با شرایط من چندان فرقی نداره
                          سوما من اصلا قصد خریدشو ندارم اصلا اهل خرید نیستم
                          در مورد چه فرمولی دقیقا صحبت میکنید ؟
                          همه ی فرمول های نسبیتی ار همون E=MC^2 مشتق میشن
                          شما دقیقا بگید که رابطه ی کدوم کمیت ها رو میخواید که من بتونم نتیجه ی این رابطه در اون مورد رو بگم
                          ببینید مگه تو اون نظریه که انشتین داده نمیگه که اگه با سرعت زیاد حرکت کنیم میتونیم به آینده بریم من فرمولی میخوام که با اون بدونم که به طور مثال با سرعت 100 هزار کیلومتر در ساعت اگه 1 دقیقه حرکت کنم برای فرد ساکنی که وایساده داره منو نگا میکنه چند دقیقه یا چند ساعت و روز طول کشیده
                          حالا شما از اون E=MC^2 یه مشتق بگیر ببین چی در می آد!
                          روش های کار زیاده
                          میشه نمک رو مستقیما یونیزه کرد و میشه هم از اون بعنوان کاتالیزور استفاده کرد
                          شما در ساده ترین حالت ممکن اگر 2 تا میخ با جنس های مختلف رو در آب نمک فرو ببرید میتونید برق تولید کنید
                          من میخوام اینکارو عملا انجام بدم برای همین لطفا چند مورد رو توضیح بدین:
                          نمک از چه نوعی باشه ؟ (نمک ید دار ، بی ید ، نمک دریاچه ارومیه _یا بهتر بگم به لطف دوستان نمکستان ارومیه)
                          جنس الکترودها از چی باشه ؟ آب شیر خوبه ؟
                          ولتاژی که میده در چه حدیه؟ میتونم ازش جریان بکشم ؟ چقدر؟ با لیموشیرین چی چقدر برق میده؟
                          ستاره ها بعد از مرگ تبدیل به کتوله های فضایی میشن
                          برای تجسم یک کتوله ی فضایی فرض کنید خورشید رو با همون جاذبه توی یک گردو یا فندق جمع کنیم
                          جاذبه ای که ایجاد میشه میتونه به راحتی نور رو هم منحرف کنه
                          حالا در سیاه چاله ی فضایی نه تنها نور به سمت دهنه ی سیاه چاله منحرف میشه بلکه به داخلش جذب میشه و ناپدید میشه
                          میشه کلا در مورد جاذبه توضیح بدین چطور نور رو هم جذب میکنه چون صرفا جاذبه شدیدی داره جذب میکنه با نه؟ اصلا در سیارات جاذبه چطور باعث جذب میشه ؟ من اینو میدونم که چون زمین دور خودش میچرخه میدان مغناطیسی دورش به وجود می آد که اون باعث جاذبه میشه درسته؟ این چرخش زمین به دور خودش تا کی ادامه داره ؟ چرخش زمین به دور خورشید رو هم که خود خورشید باعث میشه نه؟
                          اگه مبنعی رو در صورت امکان باشه رو بگید که خیلی خوب میشه تا ما از اون به نتایج بیشتر برسیم
                          من چرا تحقیق کنم .. شما گفتی ساختم وظیفه خودتونه اثبات کنید .. نه اگه توانشو ندارین بگید استادتون بیاد.
                          حرف شما خنده داره ! :biggrin: چرا که خودتون هم میگید که نشستید یه گوشه ای رو مثل ___ به بقیه فقط نق میزنید ...
                          اگه مایلید بحث رو تو پیام خصوصی ادامه میدیم چون دیگه کار به کل کل کشیده ..
                          خیلی خوبه من که از کل کل های شما خسته شدم حرفهای مال هرکی که درست باشه اون یکی اصلا قبول نخواهد کرد پس شما دو نظر متقاوت رو دارید و یه بار گفتید و شنیدیم از نظر من بهتره اگه حرف دیگه ای موونده بین خودتون مطرح کنید چون ما فقط حرفهای تکراری میشنویم!
                          [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
                            حرف شما خنده داره ! :biggrin: چرا که خودتون هم میگید که نشستید یه گوشه ای رو مثل ___ به بقیه فقط نق میزنید ...
                            جناب جرویس مگه چیزی گفتن که کسی بره تحقیق کنه؟اصلا در مورد ژنراتور بدون سوخت حرفی نزدن .. تنها چیزی که گفتن نمک و فن کامپیوتره ..
                            من میخوام اینکارو عملا انجام بدم برای همین لطفا چند مورد رو توضیح بدین:
                            نمک از چه نوعی باشه ؟ (نمک ید دار ، بی ید ، نمک دریاچه ارومیه _یا بهتر بگم به لطف دوستان نمکستان ارومیه)
                            جنس الکترودها از چی باشه ؟ آب شیر خوبه ؟
                            ولتاژی که میده در چه حدیه؟ میتونم ازش جریان بکشم ؟ چقدر؟ با لیموشیرین چی چقدر برق میده؟
                            میخواین پیل الکترو شیمیایی بسازین؟ اگه به این میگن تحقیق کردن در مورد ژنراتور بدون سوخت که شما رو به خیر و ما رو به سلامت ..

دیدگاه

مگه ماندگاری میدان(نه قدرت میدان) اهن ربا بسته به مقدار انرژی صرف شده برای منظم کردن دوقطبی هاشه؟؟
                              عمر یک 2 قطبی چقدره؟ بعد یه مدت قدرت میدانش کم میشه یا میشه گفت تقریبا تا ابد خاصیت مغناطیسی رو حفظ میکنه؟
                              طبق اصل بقای انرژی هرچقدر در ساخت اهنربا انرژی مصرف کنی همون اندازه در اهنربا ذخیره میشه(با صرف نظر از تلفات)
                              انرژی اهنربا مصرف نمیشه یعنی اگه اینطور بود هر اهنربا یکی دو روزه تمام میشد. فرض کنید با اهنربا یک میخ اهنی ساکن ،جذب بشه چون میخ ساکن بوده و حرکت کرده پس کار انجام شده و عامل اون هم انرژی مغناطیسیه .حالا میخ رو جدا میکنیم و دوباره اینکارو بینهایت مرتبه ادامه میدیم ظاهرا انرژی مغناطیسیی نامحدود خواهد بود ولی منشا انرژی حرکت میخ همون انرژیه که با دست وارد میکنیم تا میخ رو از اهنربا جدا کنیم . یعنی انرژی مغناطیسی عامل حرکته ولی با جدا کردن میخ دوباره انرژی مصرف شده بهش برمیگرده .از نظر تئوری تا زمانیکه انرژی مغناطیسی مصرف نشه عمرش بینهایت خواهد بود ولی عوامل محیطی عمر اهنربا رو کم خواهند کرد .حالا درست و یا غلط فکر میکنم اگر با اهنربا یک قطعه فولادی رو اهنربا کنیم از انرژیش کاسته بشه

دیدگاه

من فکر میکردم دوقطبی مغناطیسی همیشه حالت مغناطیسی رو داره و دلیل ضعیف شدن آهن ربا به هم خوردن نظم 2 قطبی ها ست (برایند میدان ضعیف میشه ولی خود 2 قطبی ها ضعیف نمیشن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X