اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نخند جدی میگم
    حالا از کجا فهمیدی دارم میخندم

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

کاملآ مشخصه یک میدان دوار زیر میز ساخته شده که باعث چرخش میشه شاید ساختن اون میدان دوار
      برای شما بنظر غیر ممکن بیاد (و این دلیل نمیشه برای همه غیر ممکنه)
      با اینکه اصلا دلم نمیخواست این حرفو بزنم :redface:
      نه اصلا غیر ممکن که هیچ فرا تر از این حرفا میتونم دیگران رو به باور برسونم . فراتر از این حرفا
      کاش شما اینو نمیگفتی
      این طرح چیز خاصی نیست و یک نقص پذیرفته شده داره و اون یک نقطه استارت که انرژی نمیده بلکه لحظه ای میدان مغناطیسی رو بر میداره حالا یا با یک بوبین که اهن ربا رو دور میکنه یا بوبینی که کلا اهن ربای ثابته و در زمان رسیدن به اون نقطه فقط قطع میشه و دوباره و یا بصورت مکانیکی اینکارو میکنن که در هر صورت انرژی صرفش میشه ولی به طور کاملا غیر مستقیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
        با اینکه اصلا دلم نمیخواست این حرفو بزنم :redface:
        نه اصلا غیر ممکن که هیچ فرا تر از این حرفا میتونم دیگران رو به باور برسونم . فراتر از این حرفا
        کاش شما اینو نمیگفتی
        این طرح چیز خاصی نیست و یک نقص پذیرفته شده داره و اون یک نقطه استارت که انرژی نمیده بلکه لحظه ای میدان مغناطیسی رو بر میداره حالا یا با یک بوبین که اهن ربا رو دور میکنه یا بوبینی که کلا اهن ربای ثابته و در زمان رسیدن به اون نقطه فقط قطع میشه و دوباره و یا بصورت مکانیکی اینکارو میکنن که در هر صورت انرژی صرفش میشه ولی به طور کاملا غیر مستقیم
        این که چطور اینکار رو میکنه مهم نیست مهم ادعایی هست که داره اون ادعا خلاف واقع هست.
        بزار یک نکته بسیار مهم بهت بگم طبق فرمول انشتین که اثبات شده و قطعی هست e=mc^2
        این یعنی هم میشه ماده رو به انرژی تبدیل کرد هم میشه انرژی رو به ماده تبدیل کرد این دو کار
        انجام شده یکیش رو تو بمب اتم دیدید دیگری رو هم تو آزمایشهای متعدد ثابت شده.
        خب اگر شما از هیچ بتونید انرژی تامین کنید معنیش اینه که از هیچ میتونید ماده رو بوجود بیارید
        و این یعنی خلق کردن این دیگه اسمش کشف کردن نیست .
        این گونه دروغ پردازیها که سعی میکنه قانون بقای ماده وانرژی رو زیر سئوال ببره سعی در
        القای چیزی فراتر از بدست آوردن انرژی از هیچ رو داره .
        دوستان میدونن که تردستی الان بعنوان یک علم در تمدن غرب شناخته میشه پس اگر کسی
        تردستی یا شعبده بازی انجام داد و خودش منکر شد که داره تردستی میکنه ما باید
        حرفش رو قبول کنیم ؟

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

حالا از کجا فهمیدی دارم میخندم
          از اونجایی که میدونستم پیش خودتون میگید : اخه تو دیگه چرا این حرفو میزنی :icon_razz:

دیدگاه

اولین نفری که این تایپیکو ساخت فکر کنم به خوابشم نمیدید که این صفحات به 20 تا برسه!!!
            به هر حال نمونه فیلم هایی که یک ژنراتورو با استفاده از نیروی مغناطیسی میچرخونه هست حالا دیگه نمیدونم چقدر راست دروغشو!!!
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

یادمه پارسال که تو یوتوب دنبال کلیپ های این موضوع میگشتم به یه کلیپ رسیدم که یارو جولو دوربین چند مدل از اینارو از اول بست که هیچکدوم هم جواب ندادن!
              میخواست همینو بفهمونه که یه کلکی باید تو کار باشه.
              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

چرا همه به فکر بوبینو این مسایلن؟
                بابا خیلی قضیه از این ساده تر ممکنه باشه
                مگه زمین مغناطیس نداره؟ خب مگه آهن ربا هم مغناطیس نیست؟
                پس آهن ربا میتونه نقش استارت رو عمل کنه که با انرژی گرانش شروع به دوران کنه همین!
                آهن ربا حکم جرقه تو موتور رو داره که کمک به سوختن سوخت میکنه
                البته نظر شخصی منه :mrgreen:
                حال کردی با چه قاطعیتی شروع کردم
                آدمها ... :وقتی کودکند می خواهند برای مادرشان هدیه بخرند ولی پول ندارند .
                ... وقتی که بزرگتر می شوند ، پول دارند ، ولی وقتِ هدیه خریدن ندارند.
                ... وقتی که پیر می شوند ، پول دارند ؛ وقت هم دارند ، ولی مادر ندارند !
                گرپادشاه عالمی ، بازهم گدای مادری
                در نظر کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داداش کوچیکه
                  بابا خیلی قضیه از این ساده تر ممکنه باشه
                  و ممکنه هم نباشه .. تمام بحث هــــــم سر اینه که این کار ممکنه یا ممکن نیست ..
                  برای انجام کار حتما نیاز به انرژی داریم و کره زمین میدان گرانشی داره ، نشنیدم کسی بگه انرژی گرانشی داره
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    به هر حال نمونه فیلم هایی که یک ژنراتورو با استفاده از نیروی مغناطیسی میچرخونه هست حالا دیگه نمیدونم چقدر راست دروغشو!!!
                    مگه میتونه راست باشه . والا اگه راست و درست باشه و یا مثلا یکی اصلا با یه نیروی ماورا جوری دستگاه بسازه که اصلا هیچ انرژی بهش داده نشه و همه چیز شیشه ای باشه که قابل روئت باشه و جابجاش هم کنه . منظور اینکه اون چیزی که ما به نام انرژی میشناسیم رو واقعا بهش نــده ، باز هم کسانی که نمیخوان بپذیرن نمیپذیــرن . یعنی حتی مدتی دانسته های خودشون رو کنار نمیذارن و به هدف احیانا پذیرش به برسی موضوع نمیپردازن :sad: این بده

دیدگاه

مگه میتونه راست باشه . والا اگه راست و درست باشه و یا مثلا یکی اصلا با یه نیروی ماورا جوری دستگاه بسازه که اصلا هیچ انرژی بهش داده نشه و همه چیز شیشه ای باشه که قابل روئت باشه و جابجاش هم کنه . منظور اینکه اون چیزی که ما به نام انرژی میشناسیم رو واقعا بهش نــده ، باز هم کسانی که نمیخوان بپذیرن نمیپذیــرن . یعنی حتی مدتی دانسته های خودشون رو کنار نمیذارن و به هدف احیانا پذیرش به برسی موضوع نمیپردازن :sad: این بده
                      کاملآ حق با شماست دوستان اصلآ سعی نمیکنن از روی همین فیلمها یک نمونه بسازن و با مدرک طرح رو رد کنن در بعضی موارد طرح خیلی ساده هست
                      و میشه با هزینه کم تستش کرد من الان روی بعضی طرحها دارم بررسی میکنم تا نمونه سازی کنم انشاالله درست بودن یا درست نبودنشون رو براتون مشخص میکنم.

دیدگاه

.. باز هم کسانی که نمیخوان بپذیرن نمیپذیــرن . یعنی حتی مدتی دانسته های خودشون رو کنار نمیذارن و به هدف احیانا پذیرش به برسی موضوع نمیپردازن :sad: این بده
                        بلـــــه .. و عکس این هم صادقه. مثلا یه طرحی که کاملا نیروهای وارده معلومه و چند نفر با دلایل روشن علت کار نکردن طرح رو میگن ولی باز هم قبول نمیکنن (یا متوجه نمیشن) و شروع به ساختن میکنن، بعد از یه مدت که چند بار شکست میخورن تقصیر رو گردن تراشکار و نبود امکانات مالی و اصطکاک و .. میندازن ..
                        اینا خیلی خوبن بعضیا هستن که میان میگن فلان طرح هست و کار هم میکنه ولی هیچ چیزی از طرح نشون نمیدن (به بهانه های مختلف)
                        در کل هیچ وقت درستی طرح زیر سوال نمیره و حتی دنبال این نمیرن که ببینن فلان نیرو چیه و از کجا میاد. حرف کسی رو هم قبول نمیکنن .. اینم بده
                        همیشه یه عده هستن که بدون دلیل و از روی عناد مخالف یا موافق چیزی هستن و کار عملی و قوانین فعلی فیزیک قانعشون نمیکنه ..
                        در هر صورت اگر کسی به کلیپی که سازنده ش مشخص و قابل اعتماد نیست ، ایراد بگیره به نظر من نمیشه گفت کار اشتباهی انجام داده
                        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
                          من از روی یکی از این فیلمها از ظهر روی چندین فن مختلف تست کردم هر چی آهنربا داشتم خورد کردم
                          با هزار بدبختی فن چرخید اما توان روشن کردن یک LED هم نداره :sad: ولتاژ حدآکثر 0.9 ولته
                          10 بار فیلم گرفتم تا یکیش درست در امد یه بار میچرخه یک بار نمیچرخه من واقعآ خسته شدم
                          اگر دوستان هم تست کنن خیلی خوبه نمیدونم طرف چطور led روشن کرد من هر کاری کردم نشد
                          با دوتا آهنربا یجا گیر میکنه اینجوری که یه باطری خورشیدی از این بهتره.
                          http://uploadkon.ir/?file=motor.rar

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          LED روشن شد :wow: :wow: :nice:
                          من اشتباه کرده بودم دوسیم خروجی فن مدار سر راهش داره سیم هارو مستقیم زدم به سیم پیچ فن LED v,ak an
                          دو ستان هم تست کنن نظرشون رو بگن من میخوام یه فن بزرگ گیر بیارم تا توان بیشتر بده الان یک ساعته داره میچرخه. :wow:

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز تلاش شما قابل تقدیره ولی باز هم این نوع فیلم برداری شما مشکل داره ...
                            لطفا فن رو روی یه سطح شیشه ای بزارید که زیرش و اطرافش کاملا معلوم باشه و اونوقت ازش فیلم بگیرید ، در این حالت به راحتی میشه با سوراخ کردن میز سیم فن رو به تغذیه وصل کرد ...(با توجه به این که شما اصلا نمیزارین فن از جاش تکون بخوره ...)
                            با سپاس

دیدگاه

همه طرح هایی که از مهندس علیپور تا الان دیدم همه شون چنتا نقطه ی مشترک دارن
                              اول از همه همه شون تا حالا توسط اعضای همین انجمن با دلایل روشن رد شدن
                              بعضی ها ساختشون غیر ممکنه مثل طرح جیوه و نیروی ارشمیدس (که دوستان دلیل کار نکردنش رو گفتن)
                              بدون استثنا مخترع همه ی طرح ها توسط استکبار جهان خوار کشته شدن، قبل یا بعد از اجرای طرح
                              بدون استثنا طرح همه شون سریه و نزدیک صد ساله که از دید عموم پنهان نگه داشته شده
                              و در آخر ساختن همه شون باعث میشه سرویس های جاسوسی و شرکت های نفتی بیان ما رو هم بکشن .. :mrgreen:

یعنی نباید کسی طرف طرح های مهندس علیپور بره و درستی یا نادرستی طرح ها همیشه در هاله ای از ابهام باقی بمونه و معلوم نمیشه که پنتاگون و دارو دستش ما رو مسخره کردن یا مهندس عزیز

ولی یه مورد ذهن منو مشغول کرده اونم اینه که مهندس علیپور چطور با این همه افشاگری زنده موندن و پنتـــاگـــون و CIA و این همه شرکت های نفتی که نیکلا تسلا و مخترع طرح نوین الکترولیز و بقیه ی مهندسا رو کشتن و قریب به صد ساله بشریت رو در جهالت نگه داشتند یه سایت فسقلی و رایگان رو تو گوگل (که عالم و آدم میدونن چقدر با دولت آمریکا نزدیکه) نمیتونن نیست و نابود کنن و الان 2 ساله هی آدرس این سایتو دارن کپی پیست میکنن اینجا

دیدگاه

با درود . . .
                                یه مدت کمتر میتونستم به سایت(م.ک :mrgreen: ) سر بزنم الان که این تاپیک رو دیدم این شکلی شدم : oo:
                                21 صفحه!!!!
                                خدایی دم همه پیگیران این امر عجیب و غریب مخصوصا جناب علیپور(ریکنده نه ها!!!) که ظاهرا یک مهندس فوق بشر هستن و کسی درکشون نمیکنه و همچنین سایر دوستانی که مباحث فیزیک رو به چالش میکشن گرم :agree:

مباحث جالبه؛اما به شخصه این مسئله که بیام با داد و بیداد و گفتار نا مناسب طرف مقابلم رو خطاب قرار بدم و بخوام علمم رو بهش دیکته کنم فکر کنم در هیچ جامعه مدرن و مدنی ای قابل قبول نباشه. یه زمانی بحث ویترین سایت بین مسئولین بود. فکر کنم بهتره مسئولین این مسئله رو دوباره به اعضای فعال و رده بالاتر جهت تکرار یاد آوری کنند(امیدوارم طرف مقابل خودش فهمیده باشه چی میگم، چون با توجه به سمت کاربریشون جایز نبود بیشتر حرفی بزنم)
                                در طرف مقابل هم به فرض بنده فلان دستگاه رو ساختم و داره کار هم میکنه
                                اینکه بیام به جای ارائه مدارک و مستندات و یا حتی فیلم و ... دیگران رو به مهندس علیپور حواله بدم و هی طفره برم و لینک یه صفحه درپیت رو قرار بدم و از استکبار و آمریکا و سیا و ... حرف بزنم به نظرم توهین به سایرین باشه

اگر یک نگاه اجمالی به صفحات قبل بندازید یک مناظره جالب رو میبینید که در هر بار ارائه یک مطلب عده ای بصورت منطقی و با مدارک در جهت رد اون طرح بر اومدند و این به نظر من یک نقطه امیده که گفتگو در مسیر خودش طی شده
                                اما هر بار این دوست محترم babak221 که به نظرم خود مهندس علیپور باشه که از ترس پنتاگون و سیا و استکبار و آمریکا و اسرائیل با این نام کاربری وارد شدن، تخیلات خودشون رو ارائه دادن کمی جو متشنج شده و ...

در کل توصیه بنده به همین مهندس گرامی:
                                یا مدارک درست و حسابی جهت اثبات حرف خودتون و مهندس عزیزتون ارائه کنید و یا محترمانه این جمع و تاپیک رو ترک کنید
                                تا به اینجا هم دوستان نظارتی لطف کردند که راه اومدند و به همین جهت از زحماتشون سپاسگذارم

با سپاس
                                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                                بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X