اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    لطفا نظری ندید که روحیه دوستان خراب بشه .
    شاید بنده آدم شکاکی باشم و چیزی که با عقل جور در نیاد رو قبول نکنم اما اگر جناب های ولتاژ همین کار
    جناب امین خان رو انجام بده قول میدم مجاب بشم و یکی از طرفداران دو آتیشه موتور بدون سوخت بشم.
    اگر جناب های ولتاژ فراتر از جناب امین خان عمل کنن که بنده تسلیم محض میشم. :redface:
    2 تا هارد اوراقی داشتم آهنربا هاشونو در آوردم و چند شقه کردم و زدم رو فن (شبیه فیلمی که امین خان گذاشته بودن) در حالت های مختلف امتحان کردم حتی هر هفت پره رو آهن ربا زدم ولی اصلا توفیری حاصل نشد .. با اهن ربای بلند گو هم تست کردم ...
    درجه ی مخالفتو رو hrad اگه نذاریم :mrgreen: میشه گفت ظاهرا داره کار میکنه
    شما هم جز مخالفین بودید چه زود عقب نشینی کردید اگر شما در درست کردن این موتور موفق بشید من قبول میکنم یه چیزایی در علم هنوز کشف نشده
    و این قانون بقای ماده و انرژی رو میزارم در کوزه البته با اجازه انشتین
    تا ساخت این موتور به دست توانمند دوستان بنده همچنان این کار رو تردستی میدونم هر چند زیرکانست.
    باید دید بقیه دوستان نظرشون چیه البته امیدوارم بخاطر این بد گمانی کسی دلخور نشه. :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟!!!!!!!

باسلام حضور همه دوستان.
      می خواستم یک سوال ساده بپرسم:اگر جایی وارد شدید ویک ساعت دیواری رو ببینید که خودبخود ساعتها وحتی روزها وشاید ماهها بکار خودش
      ادامه میده ایا ممکنه تصور کنید که این ساعت خودش انرژی تولید میکنه؟
      مسلما همه میگن قبلا توی اون ساعت یک باطری کارگذاشته شده وحرکتش دایمی نیست ویک روزی تموم میشه و باطرییش باید عوض بشه.
      حالا به دهها سال قبل برگردیم زمانیکه ترانزیستور و باطری قلمی نبود. دراون زمان اگر ساعت دیواری بود مطمعنا لامپی کار میکرده که نیازمند یک
      سری باطریهای بزرگ بوده.
      راز این ژنراتورهای به اصطلاح بدون سوخت درون مغناطیسهایی است که در حجم کم دانسیته شارمغناطیسی بالایی دارندولی درنهایت مثل باطری
      ساعت یک روزی ضعیف میشن وباید عوضشون کرد.مطمعنا برای تولید این مغناطیسها هم قبلا انرژی صرف شده وکم کم به مصرف میرسه.
      موفق باشید.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
        شاید بنده آدم شکاکی باشم و چیزی که با عقل جور در نیاد رو قبول نکنم اما اگر جناب های ولتاژ همین کار
        جناب امین خان رو انجام بده قول میدم مجاب بشم ..
        استاد های ولتاژ افتخار نمیدن ..
        .. اگر شما در درست کردن این موتور موفق بشید من قبول میکنم یه چیزایی در علم هنوز کشف نشده
        یه نفر چند ماه پیش گفت نمیتونم اعتماد به نفسمو بندازم زیر پاتون روش بندری برقصین به گمانم از این کوزه ای که شما صحبتشو میکنید میترسید ..واقعا هم ترسناکه

شما هم جز مخالفین بودید چه زود عقب نشینی کردید اگر شما در درست کردن این موتور موفق بشید من قبول میکنم یه چیزایی در علم هنوز کشف نشده
        تا ساخت این موتور به دست توانمند دوستان بنده همچنان این کار رو تردستی میدونم هر چند زیرکانست.
        باید دید بقیه دوستان نظرشون چیه البته امیدوارم بخاطر این بد گمانی کسی دلخور نشه. :redface:
        قبلا گفتم بازم میگم من نه جزو مخالفینم نه موافقین (نه میتونم بگم کاملا غیر ممکنه و نه تا حالا نمونه ی عملیشو دیدم)
        این که میگید عقب نشینی کردی رو قبول ندارم .. در هر صورت اگر دقت میکردید جوابم رو اونطوری که هست تو همون پست نوشتم ..

قرار هم نیست عقب نشینی نکنم وقتی چیزی ساخته بشه و کار کنه برام زیاد مهم نیست کدوم قانون رو میخواید دم کدوم کوزه بذارید
        نگفتم این فیلم حتما واقعیه .. ولی در جواب کسی که یه نتیجه کار عملی رو گذاشته منم عملا و در حد خودم تستی انجام دادم و نتیجه ش رو عرض کردم .. حالا شاید کلیپ رو از جایی کش رفته و به خورد ما داده شاید به انواع مختلف کلکی سوار کرده ولی (پست قبلی هم گفتم) اگه نخواییم زیاد گیر بدیم و شکاک باشیم اونطور که معلومه داره کار میکنه .. انصافا خیلی شفاف همه چیو نشون داده مگر اینکه میدان مغناطیسی دوار داشته باشه زیر میز ..
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

باسلام حضور همه دوستان.
          می خواستم یک سوال ساده بپرسم:اگر جایی وارد شدید ویک ساعت دیواری رو ببینید که خودبخود ساعتها وحتی روزها وشاید ماهها بکار خودش
          ادامه میده ایا ممکنه تصور کنید که این ساعت خودش انرژی تولید میکنه؟
          مسلما همه میگن قبلا توی اون ساعت یک باطری کارگذاشته شده وحرکتش دایمی نیست ویک روزی تموم میشه و باطرییش باید عوض بشه.
          حالا به دهها سال قبل برگردیم زمانیکه ترانزیستور و باطری قلمی نبود. دراون زمان اگر ساعت دیواری بود مطمعنا لامپی کار میکرده که نیازمند یک
          سری باطریهای بزرگ بوده.
          راز این ژنراتورهای به اصطلاح بدون سوخت درون مغناطیسهایی است که در حجم کم دانسیته شارمغناطیسی بالایی دارندولی درنهایت مثل باطری
          ساعت یک روزی ضعیف میشن وباید عوضشون کرد.مطمعنا برای تولید این مغناطیسها هم قبلا انرژی صرف شده وکم کم به مصرف میرسه.
          موفق باشید.
          من موتورهای DC دیدم که شاید20 سال هست که کار میکنن و آهنرباشون خاصیتشو از دست ندادن
          فرض کنیم موتور بدون سوختی بسازیم که چند سال کار کنه مگه چقدر انرژی موقع ساخت اون آهنربا ها صرف شده که چند سال دوام
          میاره تا تموم بشه یک تکه فلز آلیاژی حرارت داده میشه بعد تا سرد بشه تحت تاثیر یک میدان قوی قرار میگیره کل این انرژی که صرف ساختن آهنربا میشه
          به 10 کیلوات نمیرسه اما این موتور میتونه چند سال کار کنه این با عقل جور در نمیاد.
          به غیر از این یک موتور برای تداوم دوران نیاز به تغییر قطب داره با استفاده از مغناطیس دائم نیروهای موافق و مخالف با هم فعالن واین جلوی کارکرد موتور رو میگیره.

دیدگاه

تایپیک رو نتونستم کامل بخونم نظرها رو هم کم و بیش دیدم.

اگه تونستیم بدون غذا زنده بمونیم ژنراتور بدون سوخت هم میشه درست کرد.

خدا که مارو خلق کرده.بهترین دوربین که چشمای ما هستن رو قرار داده خودش هم دو تا و میتونیم سه بعدی ببینیم در حالی که یکی هم کافیه.شدت نور رو کنترل میکنه خودش فکوس اتوماتیک داره و...هر چی از این چشم بگم بازم تموم نمیشه.

ژیرسکوپ که زیر مغز هست و x,y,zرو برامون تعیین میکنه.

بهترین گیرنده صدا باز هم دو تا هست که صدا رو استریو بشنویم.

سنسور بو که بی نظیره.

مغز که هیچ موقع پر نمیشه.تمام خاطرات هر لحظه که بخای برات تصور میشه و...

قوی ترین پمپ که خون رو داخل موی رگها به گردش میاره بدون اینکه صدایی بده و از کار کردنش سر درد بگیری و..

دستگاه عصبی که بهترین سنسورها هستند.و عملکردی مثل اینتراپت در میکرو دارند.و...
            باز هم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            .
            .
            .
            فقط چند اعضا بود خیلی هم هست که.....

کسایی که همه اینا رو میدونن باید اینو هم بدونن که این مجموعه کامل و بی نظیر بدون سوخت نمی تونه دوم بیاره اگه می تونست
            ژنراتور بدون سوخت هم میشد.

اگه منظورم روشن نیست میتونم بیشتر توضیح بدم.
            واسه فهمیدن معما نباید دور رفت.

دیدگاه

یه نفر چند ماه پیش گفت نمیتونم اعتماد به نفسمو بندازم زیر پاتون روش بندری برقصین به گمانم از این کوزه ای که شما صحبتشو میکنید میترسید ..واقعا هم ترسناکه
              بله ترسناکه. البته وقتی موضوع روشن شد مجبوریم از کوزه استفاده کنیم نشنیدی میگن روفوزه با کله میره تو کوزه. :mrgreen:
              قبلا گفتم بازم میگم من نه جزو مخالفینم نه موافقین (نه میتونم بگم کاملا غیر ممکنه و نه تا حالا نمونه ی عملیشو دیدم)
              این که میگید عقب نشینی کردی رو قبول ندارم .. در هر صورت اگر دقت میکردید جوابم رو اونطوری که هست تو همون پست نوشتم ..
              قرار هم نیست عقب نشینی نکنم وقتی چیزی ساخته بشه و کار کنه برام زیاد مهم نیست کدوم قانون رو میخواید دم کدوم کوزه بذارید
              نگفتم این فیلم حتما واقعیه .. ولی در جواب کسی که یه نتیجه کار عملی رو گذاشته منم عملا و در حد خودم تستی انجام دادم و نتیجه ش رو عرض کردم .. حالا شاید کلیپ رو از جایی کش رفته و به خورد ما داده شاید به انواع مختلف کلکی سوار کرده ولی (پست قبلی هم گفتم) اگه نخواییم زیاد گیر بدیم و شکاک باشیم اونطور که معلومه داره کار میکنه .. انصافا خیلی شفاف همه چیو نشون داده مگر اینکه میدان مغناطیسی دوار داشته باشه زیر میز ..
              البته این مسئله مقدار زیادی بر میگرده به مقدار تجربه افراد و آشنایی با مغناطیس و انرژی
              وقتی که خوب میدانها رو نشناسیم و بردارهای نیرو رو با انرژی اشتباه بگیریم گرفتار شاید میشیم با اینکه میتونیم روش حقه طرف رو حدس بزنیم اما باز شاید
              در ذهن وجود داره.

اضافه شده در تاریخ :
              میدونید کسایی که این فیلمهارو واقعی میدونن چند دسته اند اول کسایی که خودشون اعتقاد راسخ به ساخت این موتورها دارن ولی به هر دلیلی نتونستن
              اونا دربست قبول میکنن حتی اگر حقه کاملآ روشن باشه دوم افرادی هستن که زود باورن بایک فیلم بی نقص آماده پذیرفتن موضوع هستن و کلآ از شش حس
              به بینایی اهمیت بیشتری میدن .
              و سوم کسانی هستن که میدونن امکان نداره اما با ترکیبی از فیلم بدون نقص و توضیحاتی که بوی ساده گی و یکرنگی بده و دارای نشانه هایی باشه
              که بتونه ذهن شخص رو در گیر کنه و تمرکزش رو بهم بزنه میتونه طرف رو قانع کنه تا بر خلاف باورش دست به آزمایش بزنه.

دیدگاه

ای کاش دوستمون فیلم رو دوباره انجام میداد و روی یه میز شیشه ای این کار رو انجام میداد جای شک نباشه که توسط کوپلینگ مغناطیسی این کار رو انجام میده.
                amin 100

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحبیب زاده
                  ای کاش دوستمون فیلم رو دوباره انجام میداد و روی یه میز شیشه ای این کار رو انجام میداد جای شک نباشه که توسط کوپلینگ مغناطیسی این کار رو انجام میده.
                  amin 100
                  شما هم نظرت تغییر کرد یعنی اگر رو میز شیشه ای انجام بده اون سخنرانی که چند پست قبل داشتین پس میگیرین :surprised:

دیدگاه

من رو حرفم هستم.
                    حالا انجام بده. اگه تونست.......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحبیب زاده
                      من رو حرفم هستم.
                      حالا انجام بده. اگه تونست.......
                      ای کاش منم میتونستم تشکرم رو از شما پس بگیرم
                      ولی دم این امین خوان گرم چطور داره بر تعداد موافقین اضافه میکنه. oo:
                      باشه صبر میکنیم تا ببینیم ایشون کی تشریف میارن کارکرد موتور رو روی میز شیشه ای نشون بدن
                      اما بنده فقط اگر جناب های ولتاژ انجام بده می پذیرم چون ایشون به قول خودشون فراتر از این ها
                      میتونن ما رو به باور برسونن غیر از این بنده هم به ایشون ارادت دارم و هم اطمینان.

دیدگاه

من رو حرفم هستم.

دیدگاه

اقا من فیلمو ندیدم ولی اگر کسی ژنراتور بدون سوخت ساخت و ریگی به کفش نداره ببره سازمان پژوهشهای علمی صنعتی بعنوان اختراع ثبت کنه با همه ضعفی که دارن باز ما حرفشونو قبول داریم. اگه ژنراتور بدون سوخت رسما تایید بشه خبرش مثل بمب منفجر میشه چون اولین اختراع از این نوعه و هم اینکه قوانین فیزیکی زیر و رو میشه.

دیدگاه

دوستان چرا همه فقط منتظرین اگه کسی توانایی و امکاناتش رو داره انجام بده ببینیم چی میشه! در اینجا با صبر کردن چیزی حل نمیشه
                            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              دوستان چرا همه فقط منتظرین اگه کسی توانایی و امکاناتش رو داره انجام بده ببینیم چی میشه! در اینجا با صبر کردن چیزی حل نمیشه
                              در صفحه قبل دوستمون amin100 فیلم کارشون رو گذاشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                در صفحه قبل دوستمون amin100 فیلم کارشون رو گذاشتن
                                اگه دقت کرده باشین اونی که گفته حجم فیلمها زیاده من بدوم ها!!!!!!
                                منظورم این بود با بجث و گفتمان بیش از حد (حرفهای میشه ساخت و نمیشه ساخت) کاری از پیش نمیره اگه از دوستان کسی میتونه حتی برای اثبات غلط بودن این ادعاهم که شده یه نمنه درست بسازه تا یه نتیجه جامع و درستو حسابی بگیریم
                                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X