پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟
شاید بنده آدم شکاکی باشم و چیزی که با عقل جور در نیاد رو قبول نکنم اما اگر جناب های ولتاژ همین کار
جناب امین خان رو انجام بده قول میدم مجاب بشم و یکی از طرفداران دو آتیشه موتور بدون سوخت بشم.
اگر جناب های ولتاژ فراتر از جناب امین خان عمل کنن که بنده تسلیم محض میشم. :redface:
شما هم جز مخالفین بودید چه زود عقب نشینی کردید اگر شما در درست کردن این موتور موفق بشید من قبول میکنم یه چیزایی در علم هنوز کشف نشده
و این قانون بقای ماده و انرژی رو میزارم در کوزه البته با اجازه انشتین
تا ساخت این موتور به دست توانمند دوستان بنده همچنان این کار رو تردستی میدونم هر چند زیرکانست.
باید دید بقیه دوستان نظرشون چیه البته امیدوارم بخاطر این بد گمانی کسی دلخور نشه. :redface:
نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
جناب امین خان رو انجام بده قول میدم مجاب بشم و یکی از طرفداران دو آتیشه موتور بدون سوخت بشم.
اگر جناب های ولتاژ فراتر از جناب امین خان عمل کنن که بنده تسلیم محض میشم. :redface:
2 تا هارد اوراقی داشتم آهنربا هاشونو در آوردم و چند شقه کردم و زدم رو فن (شبیه فیلمی که امین خان گذاشته بودن) در حالت های مختلف امتحان کردم حتی هر هفت پره رو آهن ربا زدم ولی اصلا توفیری حاصل نشد .. با اهن ربای بلند گو هم تست کردم ...
درجه ی مخالفتو رو hrad اگه نذاریم :mrgreen: میشه گفت ظاهرا داره کار میکنه
درجه ی مخالفتو رو hrad اگه نذاریم :mrgreen: میشه گفت ظاهرا داره کار میکنه
و این قانون بقای ماده و انرژی رو میزارم در کوزه البته با اجازه انشتین

تا ساخت این موتور به دست توانمند دوستان بنده همچنان این کار رو تردستی میدونم هر چند زیرکانست.
باید دید بقیه دوستان نظرشون چیه البته امیدوارم بخاطر این بد گمانی کسی دلخور نشه. :redface:
دیدگاه