اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از لامپ های LED جهت مصارف روشنایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از لامپ های LED جهت مصارف روشنایی

اقا احمد من منتظرم :sad:
    ادامه نمی دید بحث رو؟؟؟؟؟؟؟
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

سلام دوستان
      ببخشید یه مقداری سرم شلوغ بود .ولی امیدوارم بتونم خیلی زود بحثو ادامه بدم.
      ولی برای شروع بزارید تعریف طول عمر رو برای لامپ های LED بگم ، بعداً در مورد بقیه مطالب بحث می کنیم:
      سازنده گان ال ای دی ادعا می کنند که ال ای دی دارای طول عمر بالای 50 هزار ساعته.با توجه به عدم وجود فیلمان در ابن لامپ،پس چیزی برای سوختن به راحتی و ناگهانی وجود نداره.(به جز شرایط خاص که فعلاً ذکر نمی کنیم) بلکه این نور خروجی ال ای دی هستش که به مرور کم میشه.تعریف سنتی طول عمر لامپ این بود که پایان عمر لامپ زمانیه که نیمی از لامپ های یک گروه منتخب از لامپ ها بسوزند و از کار بیفتند.اما تعریف جدید فرق میکنه.توی این تعریف ،طول عمر به صورت مدت زمان لازم برای رسیدن شار نوری ال ای دی به درصد معینی از شار نوری اولیه اون تعریف میشه.تحقیقات نشون داده که برای کاربردهای رایج ،مردم کاهش سطح نوری تا حدود 30درصد رو می پذیرند و براشون مشکلی به وجود نمیاد.لذا اومدن اینو به صورت یه استاندارد تعریفش کردند.مثلاً میگن L/B =50,000 h
      این یعنی اینکه بعد از 50 هزار ساعت فقط 10 درصد لامپ ها شارنوریشون کمتر از 70 درصد شارنوری اولیه میشه.وبقیه (90درصد باقی مونده) شارنوریشون بالای 70 درصد شارنوری اولیه است.
      حالا بعضی ها بنا به کاربرد خاص خودشون میان و از ال ای دی های با کیفیت بالاتر استفاده می کنند مثل : L/B =50,000 h
      بعضی ها هم لطف می کنند و ال ای دی با کیفیت پایین می گیرند و میزارن روی محصولاتشون.شما فرض کنید طرف میره و این ال ای دی رو میگیره : L/B =35,000 h بعد میگه طول عمر این محصول 50 هزار ساعته. :surprised: :surprised: :surprised:
      حالا اینکه چه عواملی برروی طول عمر لامپ و مقدار نورشو و ... دخالت داره و چجوی میان و تخمین میزنند که این لامپ چقدر عمر میکنه و ... باشه برای دفعه بعد.راستشو بخواین مطلب در این مورد زیاده و فرصت ها هم کم.اگه به این مطالب علاقمندین بدنیست خودتون هم یه مطالعه ای بکنید و اگه سوالی یا موردی بود من در خدمتم.اینو برای کسایی گفتم که می خواند تخصصی این مباحثو دنبال کنند وگرنه در حد توان من در خدمت دوستان هستم.
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

در مورد درایور ال ای دی ها می تونید کمکمون کنید؟ :redface:
        اگه شماتیکی برای نمونه ساخته شده یا شماتیکی که اصولی طراحی شده باشد تو انجمن لطف کنید بزارید
        مرسی
        پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

با سلام
          از اینکه اینقدر دیر به بحث برگشتم عذر میخوام
          اما:
          در مورد درایور ال ای دی ها می تونید کمکمون کنید؟
          در مورد درایور ها متاسفانه فعلاً کمکی ازم ساخته نیست.شاید فرصت های بعدی بتونم کمکتون کنم.
          از دوستایی که توی بحث شرکت می کنند ممنونم.اما براساس جوابها لازم دیدم چند تا سوال رو مطرح کنیم:

2- وقتی میگن این ال ای دی مارکش ادیسونه یا اسرامه یا ... یعنی چی؟آیا منظور اینه که کل اونو توی این شرکتها ساختند یا ...؟
          این سوال دوپهلو هستش . تو بازار ایران عموماً معنی این حرف اینه که چیپ این LED محصول شرکت اسرام یا ادیسونه.هر چند این موضوع رو هم شما نمی تونید به راحتی تشخیص بدید و لذا فروشنده یا تولید کننده هر چیزی می تونه ادعا کنه.ولی اگه حتی حرفش درست باشه باز باید چک کرد که این LED رو کجا تولید کردند. یعنی اون شرکتی که رفته چیپ مثلاً اسرام خریده و اونو تبدیل به لامپ LED کرده ، کدوم شرکت بوده.آیا تازه کاره یا نه.حرفه ایه یا فقط چند تا دستگاه برای مونتاژ لامپ خریده؟چه استانداردهایی داره؟مشخصات LED ای تولیدیش چیه؟آیا سورت شده؟لومن بر واتش چقدره؟CRI اون چقدره؟حداکثر جریان عبوریش چقدر میتونه باشه؟ و ....
          اون چیزی که معمولاً تو بازار هستش جنساییه که از کیفیت خیلی پایینی برخورداره.یعنی یا نورش کمه.یا نورش به شدت بعد از گذشت مدت زمان کمی کاهش پیدا میکنه.یا اینکه رنگش عوض میشه.یا اینکه رنگ 10 تا LED یا .....
          بنابراین اگه خواستید LED یا محصولات LED بخرید حتماً این موارد رو بررسی کنید.گول تبلیغات دروغین رو نخوربد.حتماً نمونه هایی رو خریداری کنید و یه سری تست اولیه انجام بدید و بعد خرید کلی داشته باشید.مخصوصاً اگه از مغازه دارها میخرید مطمین نباشید که کیفیت جنسهاشون همیشه یکسانه.پس دقت یادتون نره.
          جهت کسب اطلاعات تخصصی در مورد لامپ های LED و کم مصرف به وبلاگ من مراجعه کنید:
          www.parsshoatoos.mihanblog.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X